自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

禁止訪問

公爵府

原文章由 wendy614 於 08-9-8 12:41 發表
白痴包裝標籤(笑爆你個咀!!!)

國有些產品上的說明標籤很有智慧,信不信由你以下是一些產品標籤上的說明。

1. Sears吹風機:睡眠時請勿使用。(你用到我都唔反對o既!)

2. Dial香皂:使用說明:如一般香皂使用。(咁到底係點用法 ...

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

mouth: mouth: mouth:

男爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章

2/6/2005 : 2.59 KGS8/6/2005 : 2.66 KGS15/6/2005 : 2.72 KGS20/6/2005 : 2.86 KGS4/7/2005 : 3.33 KGS12/9/2005 :4.78 KGS   57CM23/9/2005 : 5.16 KGS  60CM27/10/2005 : 5.53 KGS 61.5CM14/11/2005 : 5.52 KGS 63.5CM13/2/2006 : 6.37 KGS

子爵府

7. Boots兒童咳嗽藥:2-4歲兒童專用:服用後請勿開車或操作機械。(好,我會睇住佢!)

記得要好好睇住佢啦...唔好比佢開車呀

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章

想點呀

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

好媽媽勳章

原文章由 wendy614 於 08-9-8 12:41 發表

國有些產品上的說明標籤很有智慧,信不信由你以下是一些產品標籤上的說明。

1. Sears吹風機:睡眠時請勿使用。(你用到我都唔反對o既!)

2. Dial香皂:使用說明:如一般香皂使用。(咁到底係點用法 ...

... ... ...??

珍珠宮

我一到睇, 就好似個傻婆咁對住個腦係到笑

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

10. Sainsbury's罐裝花生:警告--內含花生。 (好驚呀,我掩護你走先!)

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

白痴包裝標籤 係為左白痴人而設.

外國有很多古怪官司, 就係話生產商冇講明. 仲要賠償額驚人呢

伯爵府

我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

伯爵府

真係好笑到暈 !

大宅

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

複式洋房

6. Marks&Spencer;麵包布丁:本產品加熱後會變熱。 (原來係咁 !)

民房

好在未飲水啫...

侯爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

笑C 我

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

首頁

尾頁

跳至