親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

Hi JM 們

請問若想住係Sentosa 入面d 酒店, 有邊間好呢? Shangri-La, Festive, Hardrock or W 呢?

可否分享經驗...我帶小朋友一齊去. summer 好貴啊, 想看看JM們有無推介, 謝謝.

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:teabag 的帖子

我住過 Shangri-La,好正! 個泳池好大,我兩個小朋友鍾意游水,佢哋好開心

另外住過 Movenpick,地點好,出入方便

但我愛 Shangri-La 多d

禁止訪問

引用:Hi JM 們請問若想住係Sentosa 入面d 酒店,

大宅

woo, Shangri-La 我都係心水之一, 但因為會同埋表姐哥的家一齊去, 請問地點去環球片場, 海豚個d方便嗎? 若晚飯可以去邊到食?

咁房間可否佢地一家4睡, 要加床嗎?佢地吾想加床, 但吾知早餐又點好, 好似包早餐, 咁係咪只包2位大人, 小朋友無早餐呢? 非常謝謝....

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:woo,+Shangri-La+我都係心水之一,+但因為會

原帖由 teabag 於 16-01-11 發表
woo, Shangri-La 我都係心水之一, 但因為會同埋表姐哥的家一齊去, 請問地點去環球片場, 海豚個d方便嗎? 若 ...
我係一間房住 2大2小(12歲以下),早餐沒有額外收費,如果想清楚一點,可問酒店

洋房

引用:Quote:原帖由+teabag+於+16-01-11+發表woo,

原帖由 Koala_Chu 於 16-01-11 發表
我係一間房住 2大2小(12歲以下),早餐沒有額外收費,如果想清楚一點,可問酒店

...
幾錢一晚?邊度book?

水晶宮

引用:Quote:原帖由+Koala_Chu+於+16-01-11+發表

原帖由 RILAKKUMAA 於 16-01-12 發表
幾錢一晚?邊度book?
我3年前暑假去,約 $1,500/晚,但而家加得好勁

我上年暑假查過,已經去到 $2,500+,好貴,唔捨得

首頁

尾頁

跳至