自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

由於某些原因, 請不要問甚麼原因, 我是不會回答的, 這是我在"親子王國"的"自由廣場"最後一次的發言, 祝各位安康~~
由即日起, 超級撒雅人7及大臭B爸爸正式至"親子王國", 簡稱"BK", 退隱江湖, 除了將昔日大部份自己所發表的文章刪除外, 並且不再發表新文章及新回應........

在這裡, 小弟感謝一切"BK"的好友, 他們的回應支持, 雖然捨不得離開, 但這是我唯一選擇的路徑.......

超級版主

超級版主

唔送啦

請便

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 超級撒雅人7 於 08-9-10 03:07 發表
由於某些原因, 請不要問甚麼原因, 我是不會回答的, 這是我在"親子王國"的"自由廣場"最後一次的發言, 祝各位安康~~

吓~~~好唔捨得,你時常post的卡通影片呢~~~
一家人,最緊要開心,快樂~~~老公,收入大增~~~

伯爵府

既然向我們話別,為何不接受我們道別?有沒有幫得上的地方?到心聲留言回應就無抵觸.

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

如果樓主係為咗一個人作出咁樣的決定

我會恥笑你

我想當年在第二個網站(果時做緊超版)

比近半數版主圍都係咁

但最後得不到個網主信任才離開......
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

男爵府

原文章由 sonic04 於 08-9-10 22:32 發表

我會恥笑你

比近半數版主圍都係咁

但最後得不到個網主信任才離開...... ...

翡翠宮

:(

大宅

自由廣場咋, 仲有好多主題區, 吾上 bk 先係大事件~

原文章由 超級撒雅人7 於 08-9-10 22:07 發表

公爵府

原文章由 sonic04 於 08-9-10 22:32 發表

我會恥笑你

比近半數版主圍都係咁

但最後得不到個網主信任才離開...... ...

我只係記得樓主個名, 但係佢d post就真係無印象.
越神秘越想知咩事, 無無講小小聽下

珍珠宮

畀面勳章

發生咩樹呢

別墅

很可惜

大宅

係呢, 發表量咁小, 應該無乜野發生到喎~

................................................................................

超級撒雅人7 (杜拉格斯)

珊瑚級國民

UID 135983
精華 0
積分 865
文章 682
閱讀權限 0
註冊 07-5-5

原文章由 sinnacat 於 08-9-10 22:48 發表
發生咩樹呢

大宅

原文章由 bktcc 於 08-9-10 22:12 發表
唔送啦

請便

再一次體現貴網版主的修飬....

侯爵府

我仲記得你好熱心教我地整歌......

保重

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

如果超級撒雅人7=大臭B爸爸
咁佢係一位好資深既BK 家長,
恩恩爸爸,請保重。

原文章由 小泳 於 08-9-10 22:53 發表
係呢, 發表量咁小, 應該無乜野發生到喎~

................................................................................

超級撒雅人7 (杜拉格斯)

珊瑚級國民
http://forum.baby-kingdom.com/im ...

男爵府

我知咩樹.....我都發覺有改變, 不過唔好問我咩樹!

若有天回望今天的事, 深信妳會哈哈大笑, 不值話別....捨不得妳, 繼續帶資訉, 歡樂給我們吧!

別墅

原文章由 麟媽媽 於 08-9-10 22:58 發表
恩恩爸爸,請保重。

我初初上BK, 已開始留意呢位會員, 講真我都幾欣賞佢D POST!

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

如果因為"那人"而道別
不值得呢!!
anyway, 如堅決,唯有"忍著淚說聲goodbye"mouth:

原文章由 超級撒雅人7 於 08-9-10 22:07 發表

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

原文章由 麟媽媽 於 08-9-10 10:58 PM 發表
恩恩爸爸,請保重。

我冇上bk個幾星期,發生咩事呀?
大臭B爸爸長老級黎架喎!貝貝冇咩事丫嘛?
盡我一己之力,發放正能量!

水晶宮

唔紧要架...换个ID再玩过...本黎就系虚拟世界何必介怀...
少奶奶的身份,丫頭的命...

首頁

尾頁

跳至