親子旅遊

跳至

首頁
34567...27

尾頁

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:妳哋會搭乜嘢交通公具由機場去酒店呢

原帖由 annsochan 於 16-01-29 發表
妳哋會搭乜嘢交通公具由機場去酒店呢
我夜機到成田,會睇定所有路線,驚有d會趕唔到,同埋會考慮包車,因我同朋友都係一拖一細去,仲要拖行李。

水晶宮

引用:Quote:原帖由+yuyu.c+於+16-01-27+發表我都

原帖由 idaidang 於 16-01-29 發表
我都係住哥c拉呀
其實,之前hold左世紀南悅&metropolitan ,但我去10日,世紀南悅冇自助洗衣,我放 ...
我同朋友去,comfort大d同埋都係各比一半錢,所以book大d果間。世紀南悅就近車站多d,所以想睇佢有冇promo先,歌c拉就新d,但行去車站都有段距離。

大宅

引用:8月3家人,6大6小,頭3日gracery, 中間兩日

原帖由 hochiuwing 於 16-01-19 發表
8月3家人,6大6小,頭3日gracery, 中間兩日迪士尼,最後兩日溫泉
我book咗8月尾機票,但睇咗兩間酒店都未有得book,你上邊個網可以book到8月酒店
另外我要搵有3人房嘅酒店,知唔知上野邊間有3人房?

男爵府

引用:回覆+jojo1234+的帖子應該吾會去浸温泉,+不

原帖由 annsochan 於 16-01-27 發表
回覆 jojo1234 的帖子

應該吾會去浸温泉, 不過會去箱根
請問池袋點去架?要幾耐時間?

男爵府

引用:回覆+jojo1234+的帖子應該吾會去浸温泉,+不

原帖由 annsochan 於 16-01-27 發表
回覆 jojo1234 的帖子

應該吾會去浸温泉, 不過會去箱根
箱根先岩

男爵府

引用:Quote:原帖由+hochiuwing+於+16-01-19+發表

原帖由 bb豬媽媽 於 16-01-29 發表
我book咗8月尾機票,但睇咗兩間酒店都未有得book,你上邊個網可以book到8月酒店
另外我要搵有3人房嘅酒店, ...
好多網都有gracery 同hilton tokyo bay book 喎,我喺expedia book 嘅

伯爵府

回覆 yuyu.c 的帖子

我諗緊搭 Keisei Line 定係 Narita Express

伯爵府

回覆 hochiuwing 的帖子

妳喺expedia 訂, 係咪平過喺官網訂, 幾錢呀?

伯爵府

回覆 hochiuwing 的帖子

我想訂7月5晚, 吾包早餐要112,290円

伯爵府

回覆 idaidang 的帖子

我諗緊會吾會喺箱根住一晚

大宅

引用:我下個月去,Airbnb book 咗涉谷。好期待

原帖由 GorgeousMum 於 16-01-28 發表
我下個月去,Airbnb book 咗涉谷。好期待
可否分享下民宿方便?安全?整潔? how much? 值得推介?
我5月底去, 想试民宿。
多謝

水晶宮

引用:回覆+yuyu.c+的帖子我諗緊搭+Keisei+Line+

原帖由 annsochan 於 16-01-30 發表

我諗緊搭 Keisei Line 定係 Narita Express
搭skyliner轉jr會快d,但拎住行李帶住細轉車我怕煩,nex就直到新宿,但時間長d。

男爵府

引用:回覆+idaidang+的帖子我諗緊會吾會喺箱根住

我諗緊會吾會喺箱根住一晚
住就冇咁趕,我住一晚,第二日去御殿場outlet,旁晚係outlet搭車直接出新宿。

伯爵府

我都想去御殿場, 由箱根點樣去呀

伯爵府

妳住箱根嗰間幾多錢一晚架

男爵府

引用:回覆+idaidang+的帖子我都想去御殿場,+由箱

我都想去御殿場, 由箱根點樣去呀
我住間仙石原品之木一之湯,做過功課,門口有巴士直接去御殿場

伯爵府

skyliner 平過nex ?

男爵府

引用:回覆+idaidang+的帖子妳住箱根嗰間幾多錢一

妳住箱根嗰間幾多錢一晚架
¥79832/2晚,我hold左2晚,但應只住一晚,去到先pay,希望日元繼續跌😂😂😂

伯爵府

妳住呢間係咪有私人嘅温泉浸架

男爵府

引用:回覆+idaidang+的帖子妳住呢間係咪有私人嘅

妳住呢間係咪有私人嘅温泉浸架
係呀!所以我覺得幾啱我心心
再豪d種房係私人户外溫泉,但我唔捨得

首頁
34567...27