自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章

仲講到比佢老公累甘, 你地點睇? 我本人幾中意阿faye, 都好心up睇到呢段news, 希望佢快d好番,養好身子先再算啦, 而家年紀大都好易生bb架

水晶宮

回覆 #1 ShinTeresa 的文章

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

冇左 希望佢快 d 養番好個身子
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

係唔係佢親口認o架

伯爵府

生果報就話佢經理人之前都親口話王菲係有左,
依家又否認話美麗的誤會,
可能真係小產左.

禁止發言

翡翠宮

畀面勳章

劉+玲尋晚先係東張西望講faye wong真係有左,希望小產唔係真啦。

侯爵府

無左?

大宅

其實佢經理人唔應該喺阿菲個肚得個半月就周圍講, 盞d記者騷擾人地一家, 而且bb真係會小氣!

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

This is really heart-breaking
Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

希望係流料:;pppp:

伯爵府

原文章由 ShinTeresa 於 08-9-16 10:14 發表
仲講到比佢老公累甘, 你地點睇? 我本人幾中意阿faye, 都好心up睇到呢段news, 希望佢快d好番,養好身子先再算啦, 而家年紀大都好易生bb架

我都like ar faye架,不過就唔like佢佢身邊果2個男人,2個都係大男人到死,又粗魯,不過李阿鵬就好好多,起碼無沙沙滾,又肯湊靖童,hope faye佢get well soon啦,唔好成日都為d男人(生仔),都要take care自己body.

子爵府

間雜誌社firm唔firm架.. 唔係咁咒人化??

伯爵府

原文章由 TAKTAKB 於 08-9-16 10:32 發表

我都like ar faye架,不過就唔like佢佢身邊果2個男人,2個都係大男人到死,又粗魯,不過李阿鵬就好好多,起碼無沙沙滾,又肯湊靖童,hope faye佢get well soon啦,唔好成日都為d男人(生仔),都要take care自己body. : ...

女人唔補真係好易老, 生夠就算啦, 有時都唔好太博真係辛苦自已.

伯爵府

熱血金章 好媽媽勳章 畀面勳章

佢咁瘦又要照顧個兔唇嘅細囡,最慘佢老公好似好大男人咁...希望佢可以早日康復吧~

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我啱啱太x報個網睇,講到真係好似冇左個bb........

複式洋房

小產?!
希望係流料啦!

珍珠宮

希望唔係啦.

複式洋房

我都係噤話....希望係流料

男爵府

佢想生囝,希望上天好心俾佢生到,因佢年幾都唔細
原文章由 LILY媽咪 於 08-9-16 10:48 發表
希望唔係啦.

首頁

尾頁

跳至