自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

記錯星期幾吾出奇, 但係真係完全無件事,好似拍戲先有

記得但係吾出聲好多人都會

珍珠宮

BK Milk勳章

自己生日都唔記得,我諗應該唔會掛

原文章由 小泳 於 08-9-19 11:26 發表
記錯星期幾吾出奇, 但係真係完全無件事,好似拍戲先有

記得但係吾出聲好多人都會

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我試過有一年到左自己生日個日, 朝早起身望下個日曆先醒起.....咦, 原來自己今日生日喎, 咁~

子爵府

BK Milk勳章

我真係試過唔記得自己生日,
不過果時未拍拖未結婚未有小朋友,
而家會有老公同阿囝提我又老一歲...

貓也好,狗也好,請愛護尊重每個生命體

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我阿媽囉, 佢都無理自己幾時生日既, 好似平日咁過
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

生日前一直都記得.
但係到正日果朝..反而唔記得mouth: 到中午前先記起果日有野要做..諗左好耐先記得原來要買自己既生日蛋糕

水晶宮

我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

哈哈~我會唔知聽日就係lor~時間過我快呀~
不過我同bb同一日生日~
以後一定會人記得我生日~
淨係記得bb生日~

禁止訪問

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

除非根本唔知自己幾時真正的生日啦

如果唔係都無可能唔記得
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

水晶宮

環保接龍勳章

生日唔會唔記得...
幾多歲就唔記得,成日都要諗一諗先答倒人..

首頁

尾頁

跳至