影視娛樂

跳至

首頁
12345...8

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

雪菜肉c 發表於 16-9-17 02:10
掛住你地呀

來緊嘅3餐漁村篇,係瑞鎮+你個神話個Eric呀

上面就係我收到消息之後嘅反應
第一,驚訝從來無諗過係佢,因為就come back喇嘛,仲有時間?

第二係開心囉,因為等緊佢帶埋果班9588嘅癲佬上去了

第三,係想像下一個其實自己都未照顧好嘅人,點做野

一定有排笑

水晶宮

大廚勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

haileymama 發表於 16-9-17 07:15
上面就係我收到消息之後嘅反應
第一,驚訝從來無諗過係佢, ...

另外第三個係乜水?

我完全唔識佢

水晶宮

近排你地點呀?

報下料好喎

我就因蕃薯越來越大個,我就越來越得閒

大家都知我唔與追d未播完嘅劇,

但今次我居然開左步步麗,

比姜河娜KO左我,

佢個側面,靚到不得不得不得了

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

雪菜肉c 發表於 16-9-17 09:23
另外第三個係乜水?

我完全唔識佢
呢個有d熟口面,不過一下子又up唔出做果過咩劇

水晶宮

雪菜肉c 發表於 16-9-17 09:29
近排你地點呀?

報下料好喎
我尋日趁放假開左雲畫的月光喎,都幾得意,其實都係果d題材,男扮女裝,明明鍾意佢,又唔講得咁囉,睇睇下,有d原來是美男feel

我......終於頂唔順,今個學期掉個衰仔放學去補習社做功課

一來已經忙,二來已經被KO,我唔想再繼續累到趴係度都勞鬼氣

水晶宮

haileymama 發表於 16-9-17 11:13
我尋日趁放假開左雲畫的月光喎,都幾得意,其實都係果d題材,男扮女裝,明明鍾意佢,又唔講得咁囉,睇睇下 ...

細佬而家幾多年班?

唉,放學去左功輔,又係怕返唔到轉頭,

不過佢越來越大,你又攪佢唔掂,放工仲要咁勞氣,又係得自己辛苦。

加油呀

水晶宮

係喎,狗咬你單野結果點?

水晶宮

雪菜肉c 發表於 16-9-17 11:41
細佬而家幾多年班?

唉,放學去左功輔,又係怕返唔到轉頭,
又係怕返唔到轉頭???

即係咩啊??

其實我無咩要求,起碼做晒功課先,我放工唔駛咁勞氣

你知啦,夜晚真係可以好多野做架嘛,話就話份工大部份時間好輕鬆姐

但係一早要返工,下晝果度有櫃返時,真係忙到嘔白泡架

返到屋企,都無咩電啦

唔講其他,以前星期一點都煲得晒d綜藝,而家有時成個星期都未睇得完,仲要已經少左好多野睇

而家得返無挑一定睇,RM睇4份1,好睇就睇,唔好睇就即刻跳船

21都仲keep到,呢排幾好.............無喇

水晶宮

haileymama 發表於 16-9-17 12:08
又係怕返唔到轉頭???

即係咩啊??

返唔到轉頭嘅意思係:

細佬會依賴左個功輔,係學校唔做功課,遇到有dd唔識就唔諗,返到屋企唔會溫書,因為知道放學會去功輔,到時有哥哥姐姐幫佢。

我眼見10個有9個都係咁,希望你放工後仲有電gup實細佬

水晶宮

雪菜肉c 發表於 16-9-17 12:48
返唔到轉頭嘅意思係:

細佬會依賴左個功輔,係學校唔做功課,遇到有dd唔識就唔諗,返到屋企唔會溫書,因 ...

應該唔會啦,我反而唔擔心呢樣,因為佢唔可以用常理去理解佢

就算佢唔去功課輔導,佢對讀書都係零動力之前係屋企都係咁,唔識,哦,我係唔識架喇,諗唔到,我唔做啦,佢就係咁嘅人

有時放學我未返到去,佢都掛住玩,玩到唔願停,就係想有個地方困下佢,做功課又好,温下習都好,起碼有一段時間係可以專心對住啲書先,其實佢好好記性,但係硬係唔願記,話之你死

如果係肥妹,呢個可能性會大好多,所以我都未準佢去補習,so far,佢S1表現算好好,已經out of our expect,睇得出學校要俾好多effort培養佢

水晶宮

雪菜肉c 發表於 16-9-17 11:42
係喎,狗咬你單野結果點?

傷口無野可以做架喇,等1月再覆診,到時就知有無可能磨平少少

子爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

終於大家都返來囉!

一日三餐一定會睇,睇eric游緊魂嘅時候李瑞填會點對佢? 邊個會煮飯? 啟相又會俾瑞填點到頭暈暈?
一定爆笑!

尹啟相就係doctor 入面個男二醫生,好高呀!

水晶宮

haileymama 發表於 16-9-17 13:00
傷口無野可以做架喇,等1月再覆診,到時就知有無可能磨平少少

官司果方面呢?結果點?佢地搬走左未?

水晶宮

wing2212 發表於 16-9-17 13:04
終於大家都返來囉!

一日三餐一定會睇,睇eric游緊魂嘅時候李瑞填會點對佢? 邊個會煮飯? 啟相又會俾瑞填 ...

係呀,無個竇,都茅咩心機上bk

水晶宮

haileymama 發表於 16-9-17 12:57
應該唔會啦,我反而唔擔心呢樣,因為佢唔可以用常理去理解佢

就算佢唔去功課輔導,佢對讀書都係零動力:ig ...

佢今年小幾?

呢個同你攞債嘅細佬,真係攞命

水晶宮

今集無挑一定要睇

今集RM可以唔使睇

水晶宮

雪菜肉c 發表於 16-9-17 14:05
係呀,無個竇,都茅咩心機上bk

我有上架,不過少左入黎囉,黎親都唔見人

少左人同我吹韓綜,都無晒心機

水晶宮

haileymama 發表於 16-9-19 15:47
我有上架,不過少左入黎囉,黎親都唔見人

少左人同我吹韓綜,都無晒心機

回歸啦,出面好多惡人,驚驚

都係呢到自在d

水晶宮

雪菜肉c 發表於 16-9-17 14:06
佢今年小幾?

呢個同你攞債嘅細佬,真係攞命

P5喇

我唔會要求啲咩,起碼唔好衰得咁核突囉

而家2姐弟好極端,一個緊張到死,一個hea到死,一個係頭頂,一個係腳底,人都癲

水晶宮

雪菜肉c 發表於 16-9-19 14:34
今集無挑一定要睇

今集RM可以唔使睇

無挑睇左,EXO個個都有超能力,呢度好好笑

其實我想講好耐,光(emoji)個stylist同化妝期期都靠害咁,雖然係行騎呢路線姐,都唔好搞到MJ咁丫

RM我無睇晒全集好耐喇,係上集逃獄叫好少少有時睇完開場15分鐘就收檔

首頁
12345...8

尾頁

跳至