影視娛樂

跳至

首頁
23456...8

尾頁

子爵府

好媽媽勳章

haileymama 發表於 16-9-19 15:57
無挑睇左,EXO個個都有超能力,呢度好好笑

其實我想講好耐,光(emoji)個stylist同化妝期期都 ...

無挑我好多集都未睇

追返晒[嫉妒的化身], 孔考真個body 真係好正, 不過同以往一樣咁嘅戲, 無咩驚喜。

善宇減咗肥, 真正做到高富帥, 好正

曹正奭都超攪笑, 衰人都真係好衰, 自大, 好好笑!

水晶宮

大廚勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

wing2212 發表於 16-9-20 08:47
無挑我好多集都未睇

追返晒[嫉妒的化身], 孔考真個body 真係好正, 不過同以往一樣咁嘅戲, 無咩 ...
禾個人超愛孔考珍, 但禾又整唔鍾意男1 (曹XX), 男2 個樣禾又睇佢唔順眼.
連人人都話靚仔果個蘇智ZIP, 禾都覺得怇唔靚, 佢果對"紅眼圈", 茅錯, 人地係黑眼圈, 但佢眼下面紅卜卜, 好怪.

孔考珍都係配趙寅成最好, 最襯

水晶宮

https://hk.news.yahoo.com/%E5%85 ... 9%A3-030000957.html

搞笑藝人鄭亨敦在去年因恐慌症暫停演藝活動,但在繼13日確認回歸綜藝《一周偶像》、19日確定擔任中韓網路電影編劇後,今(20)日再傳出好消息,鄭亨敦和Defconn組成的「亨敦與大俊」將在22日公開新曲,並請來「國民妹妹」IU助陣,讓粉絲直呼超期待。
據了解,鄭亨敦與Defconn組成的「亨敦與大俊」將在22日公開新曲《決定》,雖然兩人在螢幕前多是搞笑形象,不過這首由鄭亨敦作詞、Defconn作曲的《決定》,卻是一首有著淡淡心酸感覺的歌曲。
而Defconn也在個人Instagram上透露,「亨敦與大俊」的新曲《決定》特別邀請歌手IU助陣,並大讚IU讓《決定》這首歌曲變的很美好。此外,「亨敦與大俊」的新曲《決定》目前沒有任何打歌行程,也沒有在《一周偶像》表演的計畫。

水晶宮

DONY 唔出返來都唔得啦, 佢仲有對TWINS 要養.

可能無挑佢最大壓力, 所以唔肯返入去

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

雪菜肉c 發表於 16-9-20 12:09
DONY 唔出返來都唔得啦, 佢仲有對TWINS 要養.

可能無挑佢最大壓力, 所以唔肯返入去 ...

無挑壓力真係好大,因為不斷要有新野

不過唔返無挑,我都一早估到,唔係都唔會陰啲陰啲安插個梁世亨入去啦

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

話時話,你地仲有無睇超人?

書言書俊2兄弟,係幾得意,佢阿爸呢幾個月期期都做show咁做,好無真實性姐,雖然點都要揾啲活動,不過成鬼日都做啲離晒地嘅,我覺得佢地一家,係時候完結

其實李凡秀一家都相差無幾,完全做樣出黎咁

搞搞下,已經skip晒,只係睇發發幾個,發發堅可愛

水晶宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

wing2212 發表於 16-9-20 08:47
無挑我好多集都未睇

追返晒[嫉妒的化身], 孔考真個body 真係好正, 不過同以往一樣咁嘅戲, 無咩 ...
善宇瘦左型左好多~

我老細話佢好似劉鍚明

水晶宮

haileymama 發表於 16-9-22 12:23
無挑壓力真係好大,因為不斷要有新野

不過唔返無挑,我都一早估到,唔係都唔會陰啲陰啲安插個梁世亨入去 ...

果個梁body禾完全唔like, 同佢地懶熟咁,

如果佢咁樣陰陰下變左長做,我擺睇(選擇性)

水晶宮

haileymama 發表於 16-9-22 12:29
話時話,你地仲有無睇超人?

書言書俊2兄弟,係幾得意,佢阿爸呢幾個月期期都做show咁做,好無真實性姐, ...

你講中哂。

2兄弟係好睇,但佢老豆越來越唔掂,好做作。

仲有露熙都得意架,但佢老豆太chok, 又係好悶。

共同育兒又係唔掂,上集講佢地同東根個老豆慶祝生日....真係無野攪搵野攪,一睇就知佢2父子平時無咩來往架啦,生硬尷尬到不得了。

素多2姊弟係好睇,但又係佢老豆係敗筆。

而家我都係睇大發,佢地3姊弟好攪笑,1,2號家姐又分佢地。雪媽媽真係無得頂。

而且都睇得出,佢地同爺爺麻麻應該係時常聯絡,呢d野無得做出來,睇得出嘅。

大發真係茅得頂呀

水晶宮

fatdenden 發表於 16-9-22 12:48
善宇瘦左型左好多~

我老細話佢好似劉鍚明

我而家追緊步步,4同8都好靚仔,

仲有好多body睇

水晶宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

雪菜肉c 發表於 16-9-22 13:34

仲有好多body睇
話時話, 8王子唱歌好好聽架....

你有冇睇天使之眼, 果套簡直靚仔都不得了

水晶宮

fatdenden 發表於 16-9-22 14:14
話時話, 8王子唱歌好好聽架....

你有冇睇天使之眼, 果套簡直靚仔都不得了

佢仲有咩戲好睇?快d介紹比我

水晶宮

雪菜肉c 發表於 16-9-22 14:21
佢仲有咩戲好睇?快d介紹比我

我第一套睇佢係 Monstar, 老套校園劇, 不過都算OK, 可以消磨下時間, 入面佢有唱歌

天使之眼唔係為左睇佢同李相侖, 我一定唔會開, 好似粵語殘片咁老套

仲有未生囉~~ 其實我又唔覺得未生好好睇, 初初悶到, 係後期先好睇D~~~

男爵府

好媽媽勳章

雪菜肉c 發表於 16-9-22 13:26
果個梁body禾完全唔like, 同佢地懶熟咁,

如果佢咁樣陰陰下變左長做,我擺睇(選擇性)

我都唔鍾意睇梁body,之前sixth man做咁多集先搵到光熙,依家陰啲陰啲又比佢插期,我都係選擇性睇,如果唔係有大神,我都罷睇

水晶宮

phwong 發表於 16-9-22 15:22
我都唔鍾意睇梁body,之前sixth man做咁多集先搵到光熙,依家陰啲陰啲又比佢插期,我都係選擇性睇,如果唔 ...

係囉,睇得出熙真係好努力,加上而家好似拍住朴明秀做唱雙簧,慢慢應該搵到佢個位置。

不過佢都就快入役,嘥哂

男爵府

好媽媽勳章

雪菜肉c 發表於 16-9-22 15:24
係囉,睇得出熙真係好努力,加上而家好似拍住朴明秀做唱雙簧,慢慢應該搵到佢個位置。

不過佢都就快入役 ...

我都覺得係,好多人唔鍾意光熙,但我又覺得佢都算幾努力,話哂之前係idol出身,佢都算係唔怕瘀嘅一個

水晶宮

phwong 發表於 16-9-22 15:30
我都覺得係,好多人唔鍾意光熙,但我又覺得佢都算幾努力,話哂之前係idol出身,佢都算係唔怕瘀嘅一個:good ...

逃亡特輯果集佢都做得好好啦,而且我覺得佢幾乖仔,屋企有錢但唔似少爺仔。

Dony都有開口係無挑讚佢有禮貌,又識照顧前輩。

水晶宮

雪菜肉c 發表於 16-9-22 13:34

仲有好多body睇
開喇,開喇,我開喇
有波地睇,點少得我

水晶宮

haileymama 發表於 16-9-22 17:36
開喇,開喇,我開喇
有波地睇,點少得我

第一集一開始,你好準備紙巾索鼻血

仲要無限loop

水晶宮

fatdenden 發表於 16-9-22 15:20
我第一套睇佢係 Monstar, 老套校園劇, 不過都算OK, 可以消磨下時間, 入面佢有唱歌

天使之眼唔 ...

如果你話佢劇情老土,我信佢真係好老土

未生我都無心機睇

首頁
23456...8

尾頁

跳至