自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

熱血金章 好媽媽勳章 畀面勳章

得50個籌,請問大概幾點就會派晒啲籌?幾點要去到先攞到籌,同埋係咪要小朋友一齊去到先有籌??mouth:

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

元朗果間唔使排隊攞籌,去到佢會俾時間同日期你簡(唔使帶小朋友,記住帶出世紙),登記左之後到果日帶小朋友去就得啦

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我上次(23號)去屯門診所就8點幾去到....果時我就係排大約第20個......佢9點就開始睇証....果次我係自己去左先....確定有籌先打俾我媽咪帶阿仔黎~~

伯爵府

原文章由 teddy3200 於 08-9-26 21:17 發表
元朗果間唔使排隊攞籌,去到佢會俾時間同日期你簡(唔使帶小朋友,記住帶出世紙),登記左之後到果日帶小朋友去就得啦

你係幾時去架?

大宅

今日咋

大宅

e...我都係今日wor
我今日帶埋阿仔去.仲可以即時驗埋尿tim....

teddy,咁你今日無做個d預約係即接去屯門e院呀,
定都係再返去元朗診所架?

元朗個間唔係好多人咋

原文章由 teddy3200 於 08-9-26 09:29 PM 發表
今日咋

大宅

佢俾左個樽仔我,叫我仔仔留第一篤小便,到果日帶番去咋

大宅

我琴日係屯門約期, 我10點去, 等到12:30先到我登記.
成百幾人.我覺得一朝早去較好. 佢應該9點開始登記, 我諗.
10月6日先有得驗尿,
佢都比左個樽我叫我個日帶去.

大宅

元朗即日攞到籌,即日幫你驗尿,我二十四號攞籌驗尿之後二十五號見醫生,之後醫生寫紙比我去屯門醫院約期做評估,我二十五號見完醫生即日去約期,好彩去到佢話今日有得睇,所以即日做,1.留小便2.比抽血紙即日抽血,到二十七號照超聲波,之後二十九號返醫院見醫生睇報告。

大宅

原文章由 ka_hei 於 08-9-27 10:25 發表
元朗即日攞到籌,即日幫你驗尿,我二十四號攞籌驗尿之後二十五號見醫生,之後醫生寫紙比我去屯門醫院約期做評估,我二十五號見完醫生即日去約期,好彩去到佢話今日有得睇,所以即日做,1.留小便2.比抽血紙即日抽血,到二十七號照超聲 ...

請問是你, 或是你的小朋友睇, 食邊隻奶??
因為我見如果係食蒙牛, E利個D人, 佢地都可以即日驗!
我要等到10月6日先係屯門睇得!
我仔仔食NESTLE, 政府公佈左話冇事, 但澳門同生果報都驗左有!!

伯爵府

我今日過咗元朗,由攞籌到約期都等咗一粒鐘 ,好彩佢地星期六都有得睇,唔駛啲細路請假.
聽講係CHECK到小便有問題先會詳細CHECK,係嗎?

首頁

尾頁

跳至