夫婦情感

跳至

首頁
12345...31

尾頁

複式洋房

朋友友係msn同我講,話好對我唔住, 鐘意左我老公, 之前以為玩下就算, 佢控制唔到, 老公承認佢地年幾都以sp相處, 我聽到簡直癲左, 話我成日唔show佢, 仲怪我迫佢出去搵第個解決佢性需要, 佢話男人冇性等如叫佢去死
我真係好唔開心, 成日喊 連小朋友都冇心機照顧, 交晒俾工人, 個人好亂, 唔知點算好, 俾人蝦到上心口, 好辛苦有生不如死既感覺 唔知同邊個訴苦, 自己朋友都出賣我

個朋友之前已經成日話好羨慕我有個咁好老公, 搵到錢又靚仔, 又有工人用, 好後悔介紹佢俾老公識, 卒之佢地搞埋左一齊, 而加話有左bb2個月, 要同屋企人交代,話要同我老公擺酒向父母交代, 扮結婚, 朋友話唔係想要老公同我離婚,只要佢每月俾番生活費佢同bb, 佢話自己好鐘意bb既人, 只希望搵個男人俾到安定生活佢就滿足,

之前朋友曾經俾過一揖好sex相我睇, 仲猛讚男友幫佢影得好靚, 又話已經搵到個好男人照顧佢好開心, 我仲嘩然佢咁大膽, d相雖然有庶住咁, 但係見到3點個種, 我自己就唔多欣賞 仲提佢要小心d相, 唔好留出去俾人睇, 估唔到佢口中講既男友原來係自己老公, 點解佢兩個咁傷害我

發生呢件事我覺得好醜好冇面 人人都以為我嫁得好幸福, 老公俾人感覺好好先生,有型又搵到下錢, 朋友同我每日都係bk見到,我唔知點面對佢地,佢又係msn叫我唔好係度踢爆件事出來俾其他人知道, 佢仲好想繼續係度玩, 唔想俾人鬧佢狐狸精, 一知道曾想過公開佢個名, 但想真公開左就點, 對件事無補於事

我唔敢同亞媽講,怕佢血壓高, 受唔到刺激, 反正佢一樣幫我唔到, 冇人幫到我, 好少朋友冇人搵到傾訴, 老公有同我say sorry, 叫我原諒佢, 叫我接受個bb,一來佢唔想殺生,2來佢都俾得起筆錢養多個, 佢介話其實佢鐘意朋友多d, 佢對我個種只係感情同責任, 話唔想亞仔變單親, 又話我之前因為成日拒絕佢, 先搞到今日既果,
究竟係咪我做錯, 我冇做妻子責任, 搞到自己老公同人分, 姊姊們我唔知可以撐到幾耐, 我驚自己會癲, 老公走左去朋友個邊好多日都冇返, 話朋友作小產要陪佢看醫生又要照顧佢, 又要買手飾做衫準備擺酒好忙, 叫我當佢出左trip, 唔洗掛住佢

珍珠宮

叫我當佢出左trip, 唔洗掛住佢????
咁都得????

大宅

成全佢地啦,同佢兩個糾纏晒自己時間

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

如果係我
我唔會對喱個人再有期望
勸你部署好離婚後應有嘅保障
免得個賤女人快過你
有$可幫你盡快企番起身

放低自己,尊重別人
提升內蘊,不為別人為自己

大宅

留住佢d sex相, 留住d msn, 留晒所有"通姦"罪證再請教律師點爭取最大權益,你唔使都要為小朋友預留資源

大宅

聽到你的故事,真的替你難過,怎會有咁的朋友,勾朋友的老公!
你話佢都會上這兒看post, 我們怎樣給你建議呢﹖pm?

我覺得,我是你,我會一拍兩散,咁樣的老公我唔要,我亦唔會益個野生動物,去告她們通奸,現在她不是有了bb嗎﹖就去告她們,唔知會不會坐監,等個雄性野生動物冇左個家冇左份工,告知天下人誰是那隻雌性野生動物。

至於bb , 不是你的責任也不是你能控制的,每個人都有自己的命,只能恨制造佢出來的動物!!根本個雌性動物目的不在bb, 而是你老公,無論你放手與否都沒彎轉了,你不能奢望野獸有良知有道德……

一如既往,bk媽媽一定會陪住你左右,有心結的,來這裏說說,不用怕那些野獸看到,難道給狗咬了一口連喊痛也要避忌嗎﹖

男爵府

告佢地通奸啦
比我就唔忍啦, 一於爆狐狸精出嚟. 佢無當你係朋友, 你駛乜比臉佢呀
你老公根本就已經去晒姣婆朋友果邊, 根本唔係你錯, 佢攪攪陣自己錯就推責任落你度, 話係你錯.
而家仲要扮結婚???? 咁佢地請果D朋友或親友唔知你同賤佬係夫婦咩??!! 佢地簡直天大笑話, 佢地咁做都係想慢慢踏你出局.

睇到我火都嚟啦, 你唔可以原諒佢地架

等待驗證會員

你個朋友正淫婦, 你個老公正姦夫, 好一對姦夫淫婦, 都應該落+八層地獄. 等比天收!

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

deleted

翡翠宮

畀面勳章

如果係我,我一定唔會離婚,等個賤女人既bb一世係私生子,然後只會當賤男人係提款機。賤男人夠膽同個賤女人擺酒扮結婚,到時我一定去踼爆佢地,等個賤女人係父母同親戚面前顔面無存!

我好少咁鬧人,就算係第三者都未必一定係錯,但你呢個case,個男人同女人都賤到冇人有,出賣朋友既人唔抵可憐;個腦淨係掛住做愛既人連狗都不如!

複式洋房

我很少在這边發言,但睇完你的post,都頂唔順!講句嘢叫你老公去死啦!咁嘅嘢都做得出,跟本佢哋係姣婆遇着脂粉客。
你老公留在你身边都冇用,你只可以係佢身上拿回你應得的金錢或物業。亦不要離婚,等她永遠做二奶唔見得光

水晶宮

最關心BB問題熱投勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

你老公同你朋加係未痴線?

我聽到我都好激動......

樓主!你快D搵一個信得過朋友,將件事講比佢知,睇下佢有咩意見比你....

你要冷靜D,唔好衝動,所有事情都有解決方法....

你有無62 99 ,可唔可以話佢地知?

你自己有無兄姊妹妹?信唔信得過......

樓主,你努力呀,一定要頂住.....

如果你C6真係禁衰,你唔好理佢,自己同D仔女過新生活.....

你同C6講,個女人要同佢父母交代,係都要C6同你自己父母交代....

總之,唔好放棄,我地一定支持你!

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 littlefatc9 於 08-9-29 14:59 發表
留住佢d sex相, 留住d msn, 留晒所有"通姦"罪證再請教律師點爭取最大權益,你唔使都要為小朋友預留資源

係丫..最好搞到佢地擺唔成酒添丫..等你朋友果邊d家人..知自己個女咁賤..朋友夫都搞...

子爵府

你個朋友都好賤喎!!!
唔想俾人叫做狐狸精咪唔好做狐狸精囉!!!
又要搶人老公....又要扮好人呀?!!正賤精!
擺酒同父母交代根本就係藉口...一陣擺左酒....就又同你說做戲做全套....免得佢父母懷疑...要你老公搬埋去同佢住!!!...永無止境地"扮"下去???
佢個算盤都幾識打呀! 表面話扮擺酒~實際係想自己坐正!!
咩叫扮擺酒呀?!!根本佢就真係異想天開!!唔洗旨意呀!! 佢夠謄擺呀嘛? 咪係佢擺酒果日拎埋同老公ge結婚證書上台拎咪踢爆佢囉!!扮擺酒結婚呀啦!豈有此理........

如果你老公真係肯同賤人擺酒.....咁呢d男人根本唔洗要!!....因為佢已選擇左個賤人

複式洋房

簡直係瘋子說瘋話, 個瘋人想享齊人之福,重
駛對對狗男女手下流情, 爆個狐狸精D野給
她家人, 朋友知, 去狗男女的公司爆晒出來,
一拍兩散. 查下在那兒擺酒, 上去產, 等個狐狸精同踐佬無面

禁止訪問

大宅

醒目開學勳章

你有小朋友. 男既唔值得留戀. 先要明確經濟支持 (有自己資產.收入...etc?) 如果有的話. 看看自己仲會唔會跟呢對不知所謂的男女糾纏下去.

[ 本文章最後由 giveupaguy 於 08-9-29 15:36 編輯 ]

子爵府

各位要俾意見樓主對付29請PM,5係29睇到過樓主幾棟,咁就好心做壞事~

大宅

佢根本唔當你係朋友, 如果係朋友, 又點會搶人老公, 仲當冇野咁比d sex 相你睇呢. 我唔知你幾大年紀, 如果, 你仲young, 唔好同佢地 "豆錢"啦, 既然, 佢地咁都做得出, c6根本都唔顧你感受, 一於告佢啦, 要佢生活費養你同個仔, 搵過好男人啦. 但如果你年紀唔細, 就一於同佢地 "豆錢", 唔好益佢地. 呢個私生子係c6攪出黎, 佢自己攪掂佢. 你一日唔離婚, 佢一日唔洗指意坐正. 呢個女人咁做, 無飛想等你自動放棄, 唔好咁容易益佢地呀. 就算佢睇到bk sisters 點敎你都好, 理虧係佢地, 你唔洗怕!

大宅

個賤人會睇晒呢度d post 咁即係你老公都會睇埋啦. 唔想講太多了.

你搵定律師啦.

首頁
12345...31

尾頁

跳至