自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

大個支Downy係日x城買,倒出嚟好似水咁希,細個支係價真x買,倒出嚟好傑,對比先知原來好唔同,價錢差唔多,以為一樣牌子就應該一樣

侯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

回覆:日x城同價真X Downy柔順劑好大分別

但我買過稀的泰國版洗完好香,係價真棧買過個支唔記得杰定稀,不過唔香洗完無味

男爵府

cheemawu 發表於 16-3-19 11:35
大個支Downy係日x城買,倒出嚟好似水咁希,細個支係價真x買,倒出嚟好傑,對比先知原來好唔同,價錢差唔多 ...
請問幾錢?

子爵府

引用:但我買過稀的泰國版洗完好香,係價真棧買過

原帖由 annlee 於 16-03-19 發表
但我買過稀的泰國版洗完好香,係價真棧買過個支唔記得杰定稀,不過唔香洗完無味

...
Agree, 我在一田買過幾次是稀的,洗完好香,上次在價真棧買,倒出杰到一pat pat, 好似變壞左咁,放落柔順劑格,洗完衫都溶唔到pat嘢,後尾我怕佢塞洗衣機,成支掉左,以後我都唔會去價真棧買

子爵府

回覆:cheemawu 的帖子

how much?幾多L?thx.

侯爵府

我冇留意Size,亦不知有希同杰嘅分別;只是上次見到價真棧個d印住唔記得2013定2014,日本城印2015,所以日本城買左。

大宅

我喺 gmarket 貪得意買左支細細支試,都係好杰,berry味,洗完都吾香

大宅

我喺 gmarket 貪得意買左支細細支試,都係好杰,berry味,洗完都吾香

男爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:日x城同價真X Downy柔順劑好大分別

岩岩係日本城買左,用開既冇咩問題$82.9!最平好似$79.9

wcpcelia    發表於 16-3-20 17:30
SiuBBee    發表於 16-3-20 09:55

大宅

回覆:sake_hk 的帖子

請問日x城有冇黃色蓋果隻賣呀?

大宅

回覆 cheemawu 的帖子

同你感覺一樣, 日x城買好稀,價真x買好杰,但價錢差唔多,我反而覺得價真x香D, 有無JM知邊隻才是正貨, 應該杰定稀?

大宅

bbmuimui 發表於 16-3-19 15:36
Agree, 我在一田買過幾次是稀的,洗完好香,上次在價真棧買,倒出杰到一pat pat, 好似變壞左咁,放落柔順劑 ...
我又係起泰國買過好好用好香,返嚟起價真棧再買,點知杰到呢😁又唔香😤,宜家唯有加水溝稀,以後都唔幫襯價真棧,唔怪知得佢平咁多😏

首頁

尾頁

跳至