影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

唉~~好可惜
佢仲咁後生
希望佢安息啦

大宅

唔好只係話韓國同日本,香港明星都有....
仲記得鍾保羅,近既有哥哥呀.....我當時都好傷心呀!
藝人壓力都好大啊!

原文章由 上校車 於 08-10-3 10:20 發表
印象中, 韓國好多藝人自殺
以前日本也多
好可惜

洋房

好可惜呀, 我幾鍾意佢, 係一個實力派, 仲等緊佢套"緋聞"2添, 原本1月播..............希望佢安息!
[img align=right]http://www.hk-laufamily.com/_534.gif[/img]

水晶宮

原文章由 fluorinebb 於 08-10-3 22:00 發表
好可惜呀, 我幾鍾意佢, 係一個實力派, 仲等緊佢套"緋聞"2添, 原本1月播..............希望佢安息!

佢咁後生就選擇呢個決定了結生命....我睇見佢兩個仔女的相, 有少少嬲佢, 點解佢唔可以為對仔女生存落去...佢對仔女好可愛啊! 佢做戲真係好好! 唉! 真係唔開心!

伯爵府

我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

禁止訪問

畀面勳章

複式洋房

我都岩岩睇過佢套"我人生的最後緋聞"
好好睇, 仲諗住一出第二輯就追, 點知...
唉, 好可惜呀

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章

原文章由 katrinafu 於 08-10-2 19:49 發表
好可惜 , 咩事咁睇唔開 , 好好安息啦 !
玫瑰色人生及我人生最後緋聞都好好睇呀 !

之前Now都做緊人生緋聞.....追追下...佢就自殺.....跟住就播玫瑰.....2套都睇咗DD.....幾好睇o架....但係2套都係講佢被老公離棄.....現實又離婚.....

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

我好喜歡人生最後的緋聞呢套戲 ...
希望佢安息........

大宅

比傳媒怨枉佢,真係崔真實既"最後緋聞"囉....:;pppp: 應該好似套戲咁勇敢面對啊!

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原文章由 靚寶 於 08-10-4 11:15 發表

佢咁後生就選擇呢個決定了結生命....我睇見佢兩個仔女的相, 有少少嬲佢, 點解佢唔可以為對仔女生存落去...佢對仔女好可愛啊! 佢做戲真係好好! 唉! 真係唔開心! ...

可能韓國人思想比較守舊,佢遺書好似話要以死得還佢清白,如果唔係咁,可能佢d仔女會見到一個成日被罵的媽媽...類似意思啦.

日本人同韓國人覺得自己條命最寶貴架,可以解決到就解決,解決唔到就用條命來証明,係我地國度來睇佢有兩個小朋友咁細都唔應該擺抵佢地就走左去,做個唔負責媽媽.

但可能係佢地家人,兒女方面覺得佢係冇做過呢d野,用條命好勇敢去要全世界明白佢係清白架,唔係點會用命去証明呀.

睇戲睇得多佢地好鍾意下下就話以死証明咩,以死証明物,可能都係咁原因,果d日本,韓國影迷歌迷都係咁架以死去追隨表示對偶像忠心呀.
<br><br>

首頁

尾頁

跳至