興趣嗜好

跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

回覆 Aoyama 的帖子

都唔係呀!
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=17002695&extra=page%3D1&page=1
呢度都好踴躍!

子爵府

引用:+本帖最後由+Ctingbbg+於+16-3-26+15:36+編

原帖由 Ctingbbg 於 16-03-26 發表

我屋貓貓意外有咗
我家本身養有1布偶貓,快將6歲,家住荃灣,有興趣領養1隻作伴,已裝窗花。

別墅

回覆樓主:

你好呀。。我住荃湾,我有2小喵,非常喜歡布偶。我承諾一生一世照顧佢。我非常開愛喵,一定同你保持聯絡。因為我有病無做工作了。

複式洋房

回覆:Ctingbbg 的帖子

本人有養開兩隻家貓,現在想養多隻,唔知可唔可以留一隻

大宅

超有意啊!!最近都睇貓貓post pm u

別墅

有意領養,pm你
已有領養、照顧小貓經驗
已安裝網窗,可家訪

別墅

引用:+本帖最後由+Ctingbbg+於+16-3-26+15:36+編

我屋貓貓意外有咗
你好,甚聯絡你?

別墅

我屋貓貓意外有咗
Pm吾到你既?

大宅

我也想領養,謝謝!

瑪瑙宮

引用:一聽見布偶貓即刻沖晒出來

原帖由 Aoyama 於 16-03-29 發表
一聽見布偶貓即刻沖晒出來
有同感。布偶猫本身係貴價猫一種。所以領養是否要收費用。大家問清楚先話領養。

一切有為法  如夢幻泡影  如露亦如電  應作如是觀

欲知前世因  今生受的是   欲知來世果  今生作的是

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

男爵府

回覆:布偶貓領養

我表姐一直有養開貓架,可惜貓貓已經上了天堂,佢之前係愛協到做架,十分有經驗。而且佢依家係元朗某間動物診所做護士。請問可以留一隻給她嗎?

公爵府

子爵府

回覆 Ctingbbg 的帖子

如果早幾個月比我見到就好lu, 岩岩新手養布偶, 身價真係

樓主你唔KEEP貓B, 養一公一乸還是絕育吧!

好奇你既布偶唔洗絕育, 因為我貓的BREEDER要絕育先比帶回家. 是在寵物店買的嗎? 也很少很少見到有呢(純粹好奇)

瑪瑙宮

引用:回覆 Ctingbbg 的帖子如果早幾個月比我見到

原帖由 cherry_k 於 16-03-31 發表

布偶猫。平身個身價都貴。仲要係bb。真係好少聽到話可免費。

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

子爵府

回覆 moonlight9198 的帖子

不過以我新手睇相, 樓主對貓仔貓女好似仲細, 會唔會是早熟未desex有左??

瑪瑙宮

引用:回覆 moonlight9198 的帖子不過以我新手睇

回覆 moonlight9198 的帖子

不過以我新手睇相, 樓主對貓仔貓女好似仲細, 會唔會是早熟未desex有左??
猫女。最好起碼有1歲。懷孕咁會好D。太細。難產機會大好多。同埋猫女生理器官未太成熟。比較危險。

大宅

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+cherry_k+於+16-03-31+發表回

原帖由 moonlight9198 於 16-03-31 發表
猫女。最好起碼有1歲。懷孕咁會好D。太細。難產機會大好多。同埋猫女生理器官未太成熟。比較危險。

...
已經夠一歲,一個月前一同帶去絕育時發現有左,因為之前無發現過佢地有發情現象所以先咁遲絕,所以而家仔已經絕咗,本身無打算過生,只係喜歡布偶依個品種,本身自己都有𢴇貓托貓,貓一胎大多都三隻以上,我自己只會留一隻,亦唔想為個小小錢交俾一個俾得起錢但俾唔到愛既人,所以想喺依個平台尋找一個好主人,當然係貪呢到大多成年人、已組織家庭有負責人士!

Enjoy my life

大宅

畀面勳章

引用:回覆+Ctingbbg+的帖子如果早幾個月比我見到

不是寵物店買

Enjoy my life

瑪瑙宮

引用:Quote:原帖由 moonlight9198 於 16-03-31

原帖由 Ctingbbg 於 16-03-31 發表
已經夠一歲,一個月前一同帶去絕育時發現有左,因為之前無發現過佢地有發情現象所以先咁遲絕,所以而家仔已 ...
布偶猫係靚架。
之前我都有諗過養布偶猫既。
但真係太貴。唔喇。
但後尾養左英短2隻。

瑪瑙宮

引用:Quote:原帖由 moonlight9198 於 16-03-31

原帖由 Ctingbbg 於 16-03-31 發表
已經夠一歲,一個月前一同帶去絕育時發現有左,因為之前無發現過佢地有發情現象所以先咁遲絕,所以而家仔已 ...
最緊要幫佢地搵個好主人。

首頁
12345...6

尾頁

跳至