自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

呢個星期個冷氣唔知做乜鬼....一向都係開果個溫度,冇變過
但突然又好似冇咁凍,而且唔知做咩...開開下會好嘈,跟住靜一靜,又嘈番...成晚都訓得唔好,,,,
沉晚仲有d"啪啪"聲咁...好似有d野裂開咁...好鬼驚呀!都唔知做咩事.....好驚再開會爆
我又驚搵左d唔好ge 師父......因為我完全唔識呢d野...到時佢講乜就乜....唔知會唔會呃鬼我錢...
有冇人可以幫幫我呀??有冇試過咁ge情況??thxxx

男爵府

冬日勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我房果部分體都係咁呀! 應該都係部機污糟,要大清洗先得. 我又要洗5千蚊la

請問你地會係夏季前定係季後洗機??

原文章由 bebee0526 於 08-10-8 02:42 發表
但突然又好似冇咁凍,而且唔知做咩...開開下會好嘈,跟住靜一靜,又嘈番...成晚都訓得唔好,,,,
沉晚仲有d"啪啪"聲咁...好似有d野裂開咁...好鬼驚呀!都唔知做咩 ...

[ 本文章最後由 chan-loretta 於 08-10-8 04:35 編輯 ]

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

洗乾淨就無事架喇

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 chan-loretta 於 08-10-8 04:33 發表
我房果部分體都係咁呀! 應該都係部機污糟,要大清洗先得. 我又要洗5千蚊la

請問你地會係夏季前定係季後洗機??

洗一部定幾部呀?
5千我買部新機用mouth:

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 bebee0526 於 08-10-8 02:42 發表
沉晚仲有d"啪啪"聲咁...好似有d野裂開咁...好鬼驚呀!都唔知做咩 ...

如果係舊機
我情願買新

男爵府

我都係咁話, 最怕洗完唔知係咪真係 work, 又唔知可以用多幾耐, 如果用得一, 兩年, 真係買過部無咁嬲.

原文章由 揚莉煒媽咪 於 08-10-8 07:10 發表

如果係舊機
我情願買新

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 nan_nan 於 08-10-8 07:24 發表
我都係咁話, 最怕洗完唔知係咪真係 work, 又唔知可以用多幾耐, 如果用得一, 兩年, 真係買過部無咁嬲.

呢樣都係
主要係新機比較慳電
用幾百蚊整不如買新
慳番d電費都o係番度

大宅

5千蚊洗機@@好好好貴wo................
我果部係舊ge....係上手業主留低ge,所以我都唔知用左幾耐....
因為我上網睇d人話洗一部都係2~300蚊....買部新幾多錢到呀?而家我果部應該係3/4匹.窗口式
同埋我上yahoo又見到d人話窗口機唔洗換雪種ge?真定假架?因為換雪種好似好貴....如果又要洗機又要換雪種,我諗我就會買過部新...

不過而家天氣又好似涼左好多.....定係唔理個冷氣住....買多把風扇好呢??唉...好煩呀....資金有限ya /.\’’’
唔該晒各位..

伯爵府

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

5千蚊洗機....買過部新都啦 ~

男爵府

4部外機+6部室內機+搭棚

原文章由 揚莉煒媽咪 於 08-10-8 07:10 發表

洗一部定幾部呀?
5千我買部新機用mouth:

男爵府

分體洗機貴d架, 如果我唔洗外機就唔使搭棚,會平好多.
搭得棚就梗係洗晒全屋d機架啦 !

原文章由 bebee0526 於 08-10-8 10:02 發表
5千蚊洗機@@好好好貴wo................
我果部係舊ge....係上手業主留低ge,所以我都唔知用左幾耐....
因為我上網睇d人話洗一部都係2~300蚊....買部新幾多錢到呀?而家我果部應該係3/4匹.窗口式
同埋我上yahoo又見到d ...

禁止訪問

禁止訪問

子爵府

再唔係等冬天先去買冷氣囉, 平d 架!
我叫祉延, 係2004年4月18日出世啦~~2004年8月10日, 我第一次識反身啦!! 2004年12月25日, 我識坐啦!!2005年9月1日, 我有16 隻牙啦!!
18/4/04 2.675kgs 29/7/04 5.5 kgs 61cm23/1/05 9.55 kgs 70 cm28/3/05 10 kgs 72 cm6/5/05 10 kgs 74 cm26/10/05 11.1 kgs 79 cm

首頁

尾頁

跳至