親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

報左美麗華 芭堤雅團, 仲有兩個幾禮拜就5月12, 仲未成到團, 好灰, 點算好...佢話最遲出發前7日通知, 到時機票又唔知訂唔訂到, 5個人請晒假, 而家得個等字超無奈
尋日打去問, 佢話見到而家收梗第三個價錢,(我TOTAL 8人 報後4個時已經第二轉價錢) 咁轉第三轉即有人報, 佢話而家應該係爭機位, 話佢睇唔到實則幾多個人報左 都唔知係真定假, 好苦惱, 而家又唔可以自己訂機票住, 都唔知點算, 一陣一句唔成團八個企晒係度, 好灰, 睇過永安PACKAGE最遲要5日,條數又要再打大, 自己BOOK車 LOCAL TOUR, ETC, 唔知呢個係咪唯一辨法, 3個老人家頂唔頂得住=.= 人生路不熟,最怕老人家要去廁所揾唔到, 真係越早報越震,震捉成個禮拜 ,搞個TRIP 搞到失眠, 唔想啲屋企人失望

水晶宮

@[email protected] 發表於 16-4-25 11:19
報左美麗華 芭堤雅團, 仲有兩個幾禮拜就5月12, 仲未成到團, 好灰, 點算好...佢話最遲出發前7日通知, 到時機 ...
跟團就係有哩D TROUBLE野...冇計 !!

王國會長

王國會長

@[email protected] 發表於 16-4-25 11:19
報左美麗華 芭堤雅團, 仲有兩個幾禮拜就5月12, 仲未成到團, 好灰, 點算好...佢話最遲出發前7日通知, 到時機 ...

自己公司有幾多人報團點會睇唔到呢, 但你可以做的只有等, 同埋問定其他旅行社有冇位, 不過8位要臨時轉團真係難搞D.

大宅

美麗華一早black list咗佢, 幾年前又係報名跟團去泰國, 早7日前先通知唔成團, 後來急急周圍搵團, 都好徬徨, 個個攞晒假, 好彩最後都搵到轉團.

當時見到好多人係旅行社辦退團手續, 一問之下, 其他人話去日本都唔成團, 激鬼氣. 所以以後black list 咗佢.

妳已報名, 都冇辦法只有等佢覆, 希望妳好彩, 唔似我咁麻煩.

wcpcelia    發表於 16-4-25 14:06

首頁

尾頁

跳至