自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

虎到金來勳章

請問大家樂視 手機 ( 只千多元 ) 信得過嗎?

http://hk.shop.letv.com/product/ ... obile_le1s_presales

Le 1s 擁有金屬一體化設計,5.5吋1080p全高清屏幕,獨家搭載MediaTek Helio X10 Turbo 旗艦級八核處理器, 並內置3GB RAM與及32GB ROM, 主鏡頭為1300萬像素PDAF相位對焦鏡頭,配上廣角前鏡,獨創鏡面指紋解鎖

伯爵府

識人用話OK, 我諗同紅米果D差唔多?
(ง •̀_•́)ง 漫漫長路, 加油

男爵府

有同事用緊,呢個價錢抵用

子爵府

我買左3部好用

wcpcelia    發表於 16-5-30 17:13

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

琥珀宮

畀面勳章

回覆:樂視 手機 Le 1s ( 只千多元 ) 信得過嗎?

買左部做是啤,上大陸會用佢

珍珠宮

環保接龍勳章

mrsanthony 發表於 16-5-24 14:06
請問大家樂視 手機 ( 只千多元 ) 信得過嗎?

http://hk.shop.letv.com/product/ ... obile_le1s_presales

老公用緊。 佢話個指紋鎖仲好用過艾瘋嗰個,艾瘋成日唔得。

教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離!

伯爵府

回覆樓主:

幾吸引喎

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:mrsanthony 發表於 16-5-24 14:06 請

原帖由 gracelam 於 16-05-24 發表
好用過我部V 10,我仔用緊樂視

我為貓狂

禁止訪問

回覆樓主:

禁止訪問

畀面勳章

回覆:mrsanthony 的帖子

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 醒目開學勳章

我都用緊,部機外表幾大方,個人認爲好過紅米果d好多。
配置方面都夠日常用,打機可能會輸蝕d,但系3GB ram 都保證到順暢。
不過呢,無耐之前樂視系大陸出左Le 2,唔知幾時黎香港,新版唔同既地方系CPU勁d,港版價錢應該差唔多,睇下你想唔想等。

http://www.lemall.com/le_2.html

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

gracelam 發表於 16-5-24 20:01
但我用指紋鎖反而麻麻,成日冇反應,唔夠我舊 Iphone好, 仲有個 wifi 有時 Short Short 地,要從新開機先連接到,不過1500算係好。

大宅

虎到金來勳章

真謝謝大家, 1500算係好好。

但大陸出左Le 2,想等,吸引,價錢差唔多!

首頁

尾頁

跳至