自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

我耐唔耐...無意之中...好似係我煮緊飯呆等時/沖涼時
或者平時冇啦啦有種感覺...
望住個仔...有時會覺得一切都好似假咁..
咁快個仔就2歲幾...諗番以前都仲係成日出黎玩....
而家變左做家庭主婦...都只係3年ge事...
好似發緊夢咁...\
有時仲好驚呢個"夢"會醒...
變得一無所有...

你地有冇試過咁樣呀?定係我自己問題呢??

大宅

好耐以前會有你講嗰種感覺,但唔知從幾時消失咗~~

不過我諗都係因為你個心唔夠踏實,可能係個心有少少空虛感所引致都唔定,一係你其實好懷念或好討厭以前嘅生活,所以先至會咁諗~~

又可能係你身體唔好,體能唔夠,所以有時覺得精神恍恍忽忽,就會覺得現實唔似現實,如果係咁,你就要好好去調理吓自己個身子la!!

複式洋房

我耐不耐都會咁.....
我而家廿幾歲,但係個女仲有兩年就讀中一...
真係好似發緊夢咁!!mouth:

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

有時我都會ga...
尤其是係同d舊同學contact完後,見個個都仲係好young,岩岩出黎社會做野,係咁玩同玩,但自己個女就成歲啦..
不過我又幾滿意而家既生活wor...

伯爵府

好媽媽勳章

我都會咁架
我家有一隻似狗的貓b ,一隻寄居狗b ~
日日貓狗大戰^^

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我都係成日都會咁諗

伯爵府

牛年勳章

我都會呀 ~~
仁德厚澤載福慧輝炫矢志盛風華

禁止訪問

大宅

我間唔中都會咁諗
以前晚晚出去玩 都冇諗住會咁快結婚生仔
都估唔到我呢6年半變化咁大
同老公拍拖 結婚 生亞女 到而家有左細b 6個月
d時間真係過得好快

大宅

原文章由 豬仔包包 於 08-10-23 04:20 發表
我耐不耐都會咁.....
我而家廿幾歲,但係個女仲有兩年就讀中一...
真係好似發緊夢咁!!mouth:

我都係...家下又係廿幾歲!個女已經四年級!有時阿女訓緊果走去望下佢,下...個女咁大個喇!

公爵府

牛年勳章 醒目開學勳章

我有時都有咁諗架~~~轉下眼個又就黎1歲啦~~~

男爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章

反而我有時諗諗吓會問自己 『點解我會喺度嘅』!

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我有時都會係咁架!mouth:

珍珠宮

有...兩個女好似我咁高啦, 亞大就來16歲忝.. 仲有幾多年就嫁呢??我自己算早嫁, 所以有時諗諗下都幾心寒...

大宅

我愛Corina ,j0
你地都好細個生B啊?

侯爵府

2011至尊種植勳章 畀面勳章

我覺得有d太真實
好想唔係事實...就係我大緊肚

水晶宮

原文章由 bebee0526 於 08-10-23 02:57 發表
我耐唔耐...無意之中...好似係我煮緊飯呆等時/沖涼時
或者平時冇啦啦有種感覺...
望住個仔...有時會覺得一切都好似假咁..
咁快個仔就2歲幾...諗番以前都仲係成日出黎玩....
而家變左做家庭主婦...都只係3年ge事...
...

係我囝bb個陣我望住佢會咁諗,但好快已經回歸現實,反而有時佢地叫我媽咪,我會問邊個係你媽咪呀,我做左人地媽咪咩..
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

大宅

又一次証明,人生如夢~~

小朋友雖然好似天使咁可愛,但係有時佢哋又好殘酷咁反映歳月如飛嘅現實.....

大宅

我身體係好差的,因為生左呀仔後冇補過,自己坐月咩都一腳踢..
生活圈子變得好細....除左bk媽咪,都可以話冇朋友了....=[
我有時仲會係度諗...如果突然我有日走左,咁個仔點呢?仲咁細..我又好唔捨得...有時都會諗到喊...好傻呢
好似一切都太唔真實=0=好驚會消失呀
我今年先24歲渣~搞到成個老人家咁

大宅

原文章由 bebee0526 於 08-10-24 02:03 發表
我身體係好差的,因為生左呀仔後冇補過,自己坐月咩都一腳踢..
生活圈子變得好細....除左bk媽咪,都可以話冇朋友了....=[
我有時仲會係度諗...如果突然我有日走左,咁個仔點呢?仲咁細..我又好唔捨得...有時都會諗 ...

咁你多啲上嚟BK,多啲同網友傾吓偈都有幫助架,有啲BK mami仲會搞吓fuction,你都可以主動參與,咁咪可以識到啱傾嘅朋友囉^^

成日唔開心,個人就會好多病痛,醫學都有研究,人類嘅病,有七成都係又情緒唔好引發而成,生完冇補過又係會差啲,不過你都仲可而補救,因為你都仲好後生啫,平時煲多啲湯水俾自己飲吓啦,唔駛好貴好麻煩嗰啲都得,例如用薑煲豬潤水,元肉紅棗水,玫瑰花茶..之類都係易整又唔貴,效果又好架!

首頁

尾頁

跳至