美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

粉紅控的我表示。。。。。係 instagarm 見到已想買好耐,咁啱 beautylish 上架,見到價錢又唔貴 USD 42 就即刻落單。。。。。前日早上訂今日已收到了,打開見到實實實在太靚了,不禁要即亦上來分享吓

eye palette 個面係猄皮好靚好特別 ,粉質細滑,14色眼影多數係啞色(3珠光11啞),屬䁔色係眼影,大部份都係好易HANDLE 的大地色,再加埋2款好POP PINK同1款䁔橙色,亞洲人皮膚亦好易CARRY到。。。。顯色度中上,上眼D色係SOFT的。。。。何為止SOFT?即係。。。。。。好似 TARTE 的眼影咁,佢上眼係非常之顯色,上眼係實色少少,而ABH呢個眼影盤都係顯色,但係眼色就無咁實色,SOFT少少望落柔和D,實同SOFT其實各有各好,睇個人喜好

希望遲D可以和大家分享下ABH的眼妝相。。。。。分享下SWATCHES先啦 (fr google)。。。。唔知點解手機app upload相好似好蒙,所以我會係我的日誌upload多次

題外話。。。。真係非常之喜歡係beautylish 買嘢,幾日就收到(通常早上訂下午已出貨),包裝非常用心,每次收到都有張親手寫的THANK YOU卡。。。。。

仲有,其實好多外國化妝產品都可以係 TEMPTALIA 呢個網度睇詳細介紹,有晒示範,可以分析下件產品啱唔啱你,再下決定,這個網自己覺得非常正

翡翠宮

好紅... 一定唔o岩我.

不過好顯色, 樓主用得開心就好啦

大宅

Dwmn 發表於 16-6-18 15:24
好紅... 一定唔o岩我.

不過好顯色, 樓主用得開心就好啦

其實我鐘意佢個盒多過佢裡面D眼影

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

回覆樓主:

禁多紅色我一定用唔到!一定要眼輪廓深先搽得靚!
btw,個盒內部跟 Lorac 差不多!

我有一顆夜空中最閃耀的星星,我有一個墮入凡間的小天使,還有一個祇能容下我的宇宙。多謝恩賜

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆:靚到喊.....Anastasia (ABH) eye palette

太紅、太深,大部分亞洲人搽上眼,唔好睇。

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

大宅

回覆:靚到喊.....Anastasia (ABH) eye palette

我都係今朝收貨了

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

I 大蚊豬   

大宅

M&A Mom 發表於 16-6-18 16:28
禁多紅色我一定用唔到!一定要眼輪廓深先搽得靚!
btw,個盒內部跟 Lorac 差不多!
...

佢裡面係同 LORAC 95% 相似 ,不過粉質應該 LORAC 靚D,其實LORAC都有新出的EYE PALETTE,我都心思思想買。。。但係我太鐘意ABH的粉紅 PACKING,忍不住敗了 。。。。。

Lorac新出的色都靚,無咁暖色深色,應該比abh 呢盒易用好多

外國眼影盤色偏暖,又顯色,好易化得好污漕。。。。。。所以通常我唔會好似D 外國YOUTBER咁化得咁複雜,唔貪心用太多色應該唔會出事。。。。。。簡單用 底色》》主色 (或者2隻色混色》最後加帶閃的做眼皮HIGHLIGHT 就算。。。。。明天試吓妝,睇吓駕唔駕奴到佢D紅色先

大宅

wawaliluk 發表於 16-6-18 16:46
太紅、太深,大部分亞洲人搽上眼,唔好睇。

其實佢上眼又不是太實的紅色,不過自己都盡量唔會厚搽,同埋溝咁多色,我見網上D示範相又OK,睇吓自己化唔化到先。。。。。

大宅

Gladys-c 發表於 16-6-18 16:53
我都係今朝收貨了

你買咗咩呀?都係ABH?.......其實真係好鐘意beautylish買嘢,佢pack咁靚,打開特別開始

我仲買咗BECCA under eye brightener,natasha denona 眼影,同埋 inglot duraline ( 用來稀釋番我的 ABH 眉膏,同眼線膏)

大宅

引用:Quote:Gladys-c+發表於+16-6-18+16:53+我都

原帖由 KayleeZ 於 16-06-18 發表
你買咗咩呀?都係ABH?.......其實真係好鐘意beautylish買嘢,佢pack咁靚,打開特別開始
在beautylish 買過幾次嘢。今次都係買ABH呢個palette和OCC lip tar

大宅

Palette and these

大宅

好靚呀!

伯爵府

KayleeZ 發表於 16-6-18 17:46
其實佢上眼又不是太實的紅色,不過自己都盡量唔會厚搽,同埋溝咁多色,我見網上D示範相又OK,睇吓自己化唔 ...

化得好靚

男爵府

回覆樓主:

超中意beautylish買野
張手寫thanks card令人好開心!

樓主盒眼影好靚呀 我之前都諗住買!!
好上色呀 心動死。
我眼深應該無問題 引死人

男爵府

KayleeZ 發表於 16-6-18 17:48

inglot個eyeshadow base都好好用

大宅

望左好耐,我終於都入手左呢個palette

男爵府

KayleeZ 發表於 16-6-18 13:42
粉紅控的我表示。。。。。係 instagarm 見到已想買好耐,咁啱 beautylish 上架,見到價錢又唔貴 USD 42 就 ...

真係好靚:mother::mother:

大宅

回覆樓主:

好靚

大宅

好靚啊

首頁

尾頁

跳至