想生BB

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

想問自己有左又唔知,但食左成兩個幾星期消炎藥,又照過x光,只係手掌照過,想問個bb會唔會有問題?要好定唔要好?
9月1日最後來經,9月23號就開始食消炎藥,食到10月10號,而10月5號手掌照過x光,在10月4號自己驗過無懷孕,在10號左右驗到,醫生話無問題,但我好驚有問題!依家又咳左兩日!好煩!
c6又想生,但我好驚生出來有問題!所以我一半半想生!
有比你地點選好!

複式洋房

你等吓再驗bb有無問題,先決定要唔要.好難先至有bb架,好多人好恨都無,所以而家唔好唸咁多,醫生都話無事.

原文章由 笑嘻嘻 於 08-10-25 22:34 發表
想問自己有左又唔知,但食左成兩個幾星期消炎藥,又照過x光,只係手掌照過,想問個bb會唔會有問題?要好定唔要好?
9月1日最後來經,9月23號就開始食消炎藥,食到10月10號,而10月5號手掌照過x光,在10月4號自己驗過無懷孕,在10號左右驗到 ...

大宅

我都係咁話......有 bb真係好難好難...
既然有咗一定要好好珍惜

如果你擔心有問題...最多咪去醫生度 check 密啲囉
有咩變化佢會教你點做啦

大宅

如果醫生話無問題, 咁你要對醫生有信心先得架~生BB係一種緣份, 千其唔好輕易放棄!
原文章由 笑嘻嘻 於 08-10-25 22:34 發表
9月1日最後來經,9月23號就開始食消炎藥,食到10月10號,而10月5號手掌照過x光,在10月4號自己驗過無懷孕,在10號左右驗到 ...

首頁

尾頁

跳至