親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

畀面勳章

將會去拉斯維加斯 Business trip, 請問有無咩好買?

大宅

其實無乜特別野買, 整個拉斯維加斯係沙漠, 以賭和娛樂事業為主。 去到多數入賭場和睇show, 如 “O”。 重有消費幾貴。 我係 Mirage 食人生最貴但又細又普通嘅雲吞麵, 美金10碗 再加10% Tips。 但 Buffet 就好扺食囉。

原文章由 chiyuyi 於 08-10-30 14:18 發表
將會去拉斯維加斯 Business trip, 請問有無咩好買?

大宅

買”大“”细“啦!!

講吓笑姐!!!

上次我有同事去完,買咗啲”赌具“嘅糖同朱古力,好鬼得意架,有”息“仔candy。

原文章由 chiyuyi 於 08-10-30 14:18 發表

大宅

果度有間 m&m 同 coka cola 專門店, 有好多佢地既特色產品, 如果係佢地既 fan 會勁開心.

:wave: :wave:

大宅

你係咪在三藩市機場落機/上機,有see's糖及珠古力賣,平過香港好多.

男爵府

其實真係冇咩好買...

珍珠宮

減齡達人勳章

我同老公每次去LV一定去outlet(一個大約10mins車程, 叫"beltz" 少的牌子, 但都ok), 另一個車程大的45mins, 比較多嘢買, polo, gaps, tommy h, coach, tumi, banana republic, reebok, nike.......... 一般美國牌子都有, 價錢比香港平.

別墅

We went to an outlet mall (our friend rented a car, and we drove there around 40 mins from LV), we bought Tods shoes, as cheap as US 50 a pair. Great colour, most sizes available...we bought over 5 pairs....And Coach bags as well.

大宅

H2O also cheaper than hong kong.

別墅

原文章由 rickycsm 於 08-11-6 01:38 發表
H2O also cheaper than hong kong.

Yes, H2O much cheaper.
A&F, which u can't buy in HK

首頁

尾頁

跳至