親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

有家長去過嗎 呢個抵五抵挽?

大宅

回覆:黃金海岸

我book左露台房下星期五去,希望好玩!

大宅

ayenchan 發表於 16-8-3 12:12
我book左露台房下星期五去,希望好玩!
我都BOOK左8/12住一晚呀! 尋日酒店STAFF打黎同我BOOK埋其他活動, 不過個MAGIC SHOW只係可以一大人+一位小朋友, 多一位要另外收費($180/each)

大宅

引用:Quote:ayenchan+發表於+16-8-3+12:12+我boo

原帖由 Karenlky802 於 16-08-04 發表
我都BOOK左8/12住一晚呀! 尋日酒店STAFF打黎同我BOOK埋其他活動, 不過個MAGIC SHOW只係可以一大人+一位小朋 ...
無人打黎比我嘅

大宅

回覆樓主:

我也book 左13/8 住一晚。Book 完第二日打黎book 埋活動。感覺几好。

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

去過不只一次, 個人覺得好唔錯的

男爵府

引用:我也book+左13/8+住一晚。Book+完第二日打

原帖由 SK5 於 16-08-04 發表
我也book 左13/8 住一晚。Book 完第二日打黎book 埋活動。感覺几好。
我book 14/8 (海盜)15/8 (電車房)期待

大宅

回覆樓主:

我book左20號去住一晚,2個活動已有職員登記左。上年都有住過,thomas主題,唔錯的。

別墅

七月尾平日住過海景房,景靚,房乾淨,好玩,小朋友好開心,鐘意玩水,playroom, 戶外活動, 玩沙,下年會再去

大宅

七月底啱啱去完住左兩晚,我個小朋友好鍾意。我年年都去住兩三次,最喜歡個大大個嘅泳池。提醒一下睇Magic show 間宴會廳D冷氣勁,帶件外套去穩陣。

大宅

wahahali 發表於 16-8-5 02:03
七月尾平日住過海景房,景靚,房乾淨,好玩,小朋友好開心,鐘意玩水,playroom, 戶外活動, 玩沙,下年會 ...

包五包夜晚自助餐丫
幾錢丫?

大宅

上星期日剛住完海景房,10點幾就到,先check in定跟住放低行李
去左玩陣沙灘住返黎攞房梳洗(staff好好早d俾房我)
跟住行過隔離黃金商埸lunch兼去超市買左d飲品小食,之後返酒店玩水
充氣水上遊戲中午會休息,兩點先開返,泳池得兩個bb水泡同兩條充氣大魚可以借,建議自己帶去,有staff喺池邊免費幫客用電呇吹水泡
玩左陣坐過隔離噴水樂園食埋free個杯雪糕抖下,跟住再玩水,玩完梳洗又去商場晚飯
之後返酒店睇埋個Magic show先上房休息,magic show主要俾小朋友睇,大小朋友都要坐地下,小朋友坐晒喺最前因為有互動交流同上台玩下咁,全英文約45分鐘
第二日一早食自助餐早餐,遲落去就未必有位坐室內,千其唔好同意坐上層,因野食喺曬下層,除非唔介意上上落落
食完就過正門旁玩埋佢free嗰一個鐘室內playroom
本來之後就book左玩尋寶遊戲,但我其中一個小朋友較細玩水會啱d,於是再玩多次泳池先上房梳洗check out,我有request late check out可以1:00先還房
Book埋回程shuttle bus跟住寄行李去食lunch
完美玩盡兩日一夜黃金酒店,細仔仲扭計唔肯走

大宅

cowx2 發表於 16-8-6 16:44
上星期日剛住完海景房,10點幾就到,先check in定跟住放低行李
去左玩陣沙灘住返黎攞房梳洗(staff好好早d ...

夜晚有咩好食既餐廳丫(emoji)

大宅

引用:Quote:cowx2 發表於 16-8-6 16:44 上星期日

原帖由 hopingwong 於 16-08-06 發表
夜晚有咩好食既餐廳丫(emoji)
泰國餐廳唔錯,仲有意大利,m記,茶記,低君選擇

大宅

cowx2 發表於 16-8-6 17:28

好似好正 你系住邊個plan丫 有個海盜系1400幾 一個系2400幾

大宅

我見1400幾果個海盜plan系兩個大人 一個小朋友 如果我有兩個小朋友甘系點計嫁

大宅

回覆:hopingwong 的帖子

周末加$550日平日好似加$450

大宅

引用:Quote:cowx2 發表於 16-8-6 17:28 泰國餐廳

原帖由 hopingwong 於 16-08-06 發表
好似好正 你系住邊個plan丫 有個海盜系1400幾 一個系2400幾
我住周日$1798 plan,主題房就要2千幾

別墅

平日1490包早兩大一小,我一家五口,三細路,兩個三歲以下free,只是加100玩playroom,加40玩水槍,抵玩

大宅

請問泰國餐廳在那?是否在麥當勞附近?

首頁

尾頁

跳至