婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

別墅

早一排我媽同呀嫂去街比人偷左副眼鏡同個銀包~但最近副眼鏡竟然係屋企出現返~我媽咪懷疑係呀嫂做~唔知應唔應該同我二佬講~怕會傷害佢地感情~同埋媽係屋企已經唔見左兩隻鑽石介指~間屋得佢地三個人住~可以點做呢

子爵府

我覺得你要搞清楚件事先~如果你一口咬定係你阿嫂而你又無証無據,你二佬一定幫左個老婆先呢個係好正常..所以我覺得你地要搵個成間屋都無,叫你媽咪諗清楚會唔會拎左去保險箱之類既野收埋左而自己唔記得左呀?

別墅

已經找過成間屋~因媽只會放一個地方~而那個地方就只有媽和嫂知~我媽問過嫂有無見過D介指~我嫂就話會唔會係比你個孫既爺爺偷左(即我爸和媽已離婚)因我爸試過一次上黎探孫~但個問題係媽話D介指係放在房的~而爸個日根本冇入過房囉

子爵府

買cam影住放野個地方,偷幾次有機會再落手~5好俾人知裝左cam,5係可能家賊扮可憐~

原文章由 查小恩 於 08-11-4 22:01 發表
已經找過成間屋~因媽只會放一個地方~而那個地方就只有媽和嫂知~我媽問過嫂有無見過D介指~我嫂就話會唔會係比你個孫既爺爺偷左(即我爸和媽已離婚)因我爸試過一次上黎探孫~但個問題係媽話D介指係放在房的~而爸個日根本 ...

洋房

最好做多一次
就係專登擺d錢出黎
搵一日得妳阿ma同阿嫂
無其他人
如果唔見左就很定係佢啦
一句篤爆佢反面都唔怕

男爵府

環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

恩..係吾係你個大仔攞左玩之後放返係到ar..
我個衰仔成日都玩完我d 野.過左一排出現返..
你吾好同你ar 哥講住.你依+無証無據.佢都可以吾認la..如果真係吾係佢偷.係個仔伶左玩,到時你ar 嫂可能同你反面tin ar...

男爵府

環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

仲有ar,你換左新相ar..
你個細b 真係好似你c6..幾時抱埋個仔出來同我粒b 玩...

別墅

最好裝番個閉路電視,有證有據好講野d

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

你亞媽几歲呀?
好似我99咁,好在我唔係同佢住啫,成日都話唔見野,成日賴我姑奶掉咗佢啲野,揾唔到就賴人(好在係個女同佢住,佢無可能賴個女偷,所以咪賴佢掉咗囉)。
但轉個頭或隔一段時間就會係另一地方揾番出嚟,其實係佢冇記性,有時又好手尾過頭,收得太密,自己都唔記得放咗係邉。
所以。。。樓主亞媽唔可信,唔好怪錯人呀!
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

別墅

我mummy都會ar...
成日唔見左嘢就話俾人偷...
屋企有幾多個人啫...
偷來做乜鬼...
嘈完一大輪...過多一段時間先發現...
原來自己放左係好安全的地方...
搞到自己都唸唔起....
但人已經俾佢冤枉左la...mouth:

首頁

尾頁

跳至