跳至

首頁
23456...85

尾頁

別墅

lic9: 呢對都好好喎! good fit呀!

男爵府

有呀, 見到你個message我仲覆左你添 ...你有冇比Katie玩呀, 佢鍾意嗎? 其實我覺得呢D玩具可以train到BB有耐性, 真係幾好用, 好後悔咁遲先比阿仔玩
原文章由 KatieMami 於 08-11-12 11:09 發表
我太多野唔捨得喇, 最記得bb 陣味, 真係好難忘; 同埋好唔捨得佢個時個d曲髮呀, 佢初初出世d頭髮唔知係唔係浸過羊胎水會自然曲架,依家剪左髮之後再留長已經無晒d曲...

w2b: 你個印印真係唔鬧唔得, 真係離晒譜, 一定 ...

男爵府

我又耍去買鞋仔 , 比婆婆話我唔比鞋Charis 著搞到佢大板腳

呢排Tyler 中左顏色毒,日日著衫都要鮮黃加鮮橙, leung 爆. 尋日著鮮黃top, 係都要著鮮橙褲. 今朝就著左我尋曰買Thomas 鮮橙 top, 居然要搵鮮黃褲,我去邊度搵鮮黃褲比佢呀?! Help!!

別墅

點解我一路都睇唔到既, 真奇怪啊!

d玩具我仲未比katie玩住啊, 想慢慢一樣一樣咁比佢, 等佢有新鮮感, 而且佢依家仲未控制到自己唔咬玩具, 所以等下佢唔再咬野先比佢囉! 我都想train 下katie d 耐性, 耐何佢玩野都係3分鐘熱度, 加上佢係唔肯坐定玩, 我對佢都仲未有辦法..... 真係好懷念以前佢未識行未識爬既時候..... 同埋未識大叫, 依家佢有野唔歡喜就會大叫, 好嘈.....

原文章由 chapman媽 於 08-11-12 11:31 發表
有呀, 見到你個message我仲覆左你添 ...你有冇比Katie玩呀, 佢鍾意嗎? 其實我覺得呢D玩具可以train到BB有耐性, 真係幾好用, 好後悔咁遲先比阿仔玩 ...

大宅

你同婆婆講唔關事﹗心b都成日著鞋,但係都13cm架﹗

tyler搞乜呀?約左女仔呀?咁心b點算呀~~~~~嗚嗚~~~~~ (哈哈~~~)

[ 本文章最後由 lic9 於 08-11-12 12:17 編輯 ]

男爵府

你地估係咪要對腳板仔大隻小小先識行呢? 珈珈依家仲係11cm, 我咪有排得囉

心媽,
我個仔真係好掛住心B呀, 成日見到D BB就話:乜咁似心B既? 咁我問你係咪好鍾意心B, 佢話係呀, 佢係我朋友黎架 ...你知嗎? 心B係阿仔第一個識叫做朋友既人呀, 佢之前知有好多人同佢玩, 不過就唔識叫個D人做朋友囉, 所以呢, 心B係阿仔既第一個真正朋友呀
原文章由 lic9 於 08-11-12 12:15 發表
你同婆婆講唔關事﹗心b都成日著鞋,但係都13cm架﹗

tyler搞乜呀?約左女仔呀?咁心b點算呀~~~~~嗚嗚~~~~~ (哈哈~~~)

男爵府

ryan ma,
happy holidays!

w2b,
hahaha tyler d fashion sense 好正喎!

chapman ma,
kimmy 大腳八, 著 13 號鞋仔但係都唔行呀 :p

lic9,
wow 婆婆好醒呀! 心 b 好叻叻, 咁快退燒!

katie mami,
hehe kimmy 都係勁咬玩具架.
d 木玩具我只會係我同佢一齊先玩 :p

大宅

係?聽到你咁講,好sweet呀﹗

咁樣,真係要安排下佢地再見先得﹗或者下星期丫﹗嘻嘻~~~呢個星期等心b recover左先﹗佢宜家又燒返喇.....唉﹗mouth:

原文章由 chapman媽 於 08-11-12 14:54 發表
你地估係咪要對腳板仔大隻小小先識行呢? 珈珈依家仲係11cm, 我咪有排得囉

心媽,
我個仔真係好掛住心B呀, 成日見到D BB就話:乜咁似心B既? 咁我問你係咪好鍾意心B, 佢話係呀, 佢係我朋友黎架 ...你知嗎 ...

男爵府

唔好意思, 我見到Katiemom 叫Chapman ma 買下野就會好番就忍唔住笑

男爵府

原文章由 w2b 於 08-11-12 16:24 發表
唔好意思, 我見到Katiemom 叫Chapman ma 買下野就會好番就忍唔住笑

大家咁話姐

BTW, 你有冇見過Thomas包裝既芝士條呀? 我頭先係同事office見到, 點知佢有一大包新既係樹, 當然係比左我啦, 嘩哈哈, 今晚Chapman一定開心C囉.....

男爵府

Dear all,
其實我開呢個topic仲有另一個主要目的架, 就係呢, 我地既安芝拉要離開香港, 一家跟老公去上海住呀 ...真係好好好好好唔捨得佢地一家呀 ...特別係佢一對細路呀, 我個對勁鍾意佢地架嗎...我個仔一知道個日就係咁話要去澄澄姐姐屋企同澄澄姐姐玩 跟住阿仔一諗起佢地一家就問我咁珈珈點呀, 阿drew走喎...唉, 總之就一萬個唔捨得啦...最後阿仔就問我可唔可以打電話同澄澄姐姐傾計呀 ...點算呀安芝拉, 比我見到你老公要狠狠地媽佢一餐飽先得:;pppp:

我已經問準左佢先同大家講架, 因為我真係忍唔到口啦

男爵府

aiyo 真係好唔捨得 angelar & 佢两個寶貝呀!

係 short term 定係 long term 既 assignment 呀?

咁两個小朋友讀書點呀?
不過第日 mandarin 一定好叻叻姐!

男爵府

起碼兩年呀
原文章由 MoJoJoJo 於 08-11-12 17:05 發表
aiyo 真係好唔捨得 angelar & 佢两個寶貝呀!

係 short term 定係 long term 既 assignment 呀?

咁两個小朋友讀書點呀?
不過第日 mandarin 一定好叻叻姐! ...

大宅

係呀﹗知道o個日真係down晒呀﹗唔止chapman,我都問安芝拉,阿drew走左,咁珈珈點算.......

chapman媽,你鬧大A時,預埋我一份呀﹗

原文章由 chapman媽 於 08-11-12 16:58 發表
Dear all,
其實我開呢個topic仲有另一個主要目的架, 就係呢, 我地既安芝拉要離開香港, 一家跟老公去上海住呀 ...真係好好好好好唔捨得佢地一家呀 ...特別係佢一對細路呀, 我個 ...

別墅

好掛住可愛靚仔o既 亞 drew....

原文章由 chapman媽 於 08-11-12 16:58 發表
Dear all,
其實我開呢個topic仲有另一個主要目的架, 就係呢, 我地既安芝拉要離開香港, 一家跟老公去上海住呀 ...真係好好好好好唔捨得佢地一家呀 ...特別係佢一對細路呀, 我個 ...

大宅

吾好La)))))))))!

Dear all,
其實我開呢個topic仲有另一個主要目的架, 就係呢, 我地既要離開香港, 一家跟老公去上海住呀 ...真係好好好好好唔捨得佢地一家呀 ...特別係佢一對細路呀, 我個 ...

大宅

咩一上嚟就整個咁嘅消息 ah...我呢個大肚婆受唔住 wor ...
幾時走 ah? 安芝拉你又話嚟探我粉C 嘅?

大宅

好似一月走呀~~~

大肚婆你冷靜d呀﹗小心小心

安芝拉,你快d出黎同大家講幾句啦﹗

原文章由 Christyc 於 08-11-12 19:33 發表
咩一上嚟就整個咁嘅消息 ah...我呢個大肚婆受唔住 wor ...
幾時走 ah? 安芝拉你又話嚟探我粉C 嘅?

男爵府

雖然我都好唔捨得,化悲奮黎做魔鬼力量

Angelar, 我介绍你去建國南路& 瑞金路果度有檔賣小朋友衫出口店。另外 瑞金路近城市酒店果頭都有平靚正出口衫架。你會住蒲東定蒲西呀?我之前都base 左上海幾年架,你有野要帮收就出声啦!

男爵府

佢唔係住蒲東定蒲西呀?係會蒲東蒲西呀 ...

因為澄澄1月6號starts school, 佢哋會1月1號or2號飛架
原文章由 w2b 於 08-11-12 20:26 發表

雖然我都好唔捨得,化悲奮黎做魔鬼力量

Angelar, 我介绍你去建國南路& 瑞金路果度有檔賣小朋友衫出口店。另外 瑞金路近城市酒店果頭都有平靚正出口衫架。你會住蒲東定蒲西呀?我之前都base 左 ...

首頁
23456...85

尾頁

跳至