跳至

首頁
34567...85

尾頁

大宅

各位親愛的姊妹: 原本想一切安排晒先同大家講...但如果再唔講, 有人就會抑鬱架喇..我地一家會在1月1日便會到上海啦, 因為老公要到呢樹工作, 無法喇..而呀女都會在上海讀書, 都已經安排好了, 有學校收左..呀drew 呢...米搵d palygroup 比佢過日晨囉..我地到新年會返來1星期, 到時又可以見吓面了...真係好唔捨得好唔捨得大家 想起我地大肚時瘋狂地購物, 講吓育兒心得, 一齊搵學校, 打mj........不過有好野唔好唔記得我呀...我有buyer 响樹架...

大宅

christy : 冷靜d 呀!大肚婆唔受得刺激架...你生完我一定會來探粉絲o既,仲要食薑醋woo...

原文章由 Christyc 於 08-11-12 19:33 發表
咩一上嚟就整個咁嘅消息 ah...我呢個大肚婆受唔住 wor ...
幾時走 ah? 安芝拉你又話嚟探我粉C 嘅?

大宅

w2b , 大約都知你講邊樹.我曾經都去過唔知咩地方, 3層樓都係賣童裝, 好多都係出口牌子架, 包括我地鍾意個幾個品牌呢..今次有呀仔在手,.唔使等喇 go..go..go..
我地會揀蒲西, 呀女學校係虹橋..會近d..

原文章由 w2b 於 08-11-12 20:26 發表

雖然我都好唔捨得,化悲奮黎做魔鬼力量

Angelar, 我介绍你去建國南路& 瑞金路果度有檔賣小朋友衫出口店。另外 瑞金路近城市酒店果頭都有平靚正出口衫架。你會住蒲東定蒲西呀?我之前都base 左 ...

大宅

嘩! 咩咁突然呀! 好唔捨得呀!

咁第日咪冇得一齊shopping囉! 好懷念呀!

仲有呀! 我地識開個堆人, 男b已經少, 連藍藍都走埋就更加少啦!
你臨走前仲有冇機會見下呀!!

原文章由 angelar 於 08-11-12 22:05 發表
各位親愛的姊妹: 原本想一切安排晒先同大家講...但如果再唔講, 有人就會抑鬱架喇..我地一家會在1月1日便會到上海啦, 因為老公要到呢樹工作, 無法喇..而呀女都會在上海讀書, 都已經安排好了, 有學校收左..呀d ...

男爵府

Will be arranged
原文章由 emmazlo 於 08-11-12 23:37 發表

仲有呀! 我地識開個堆人, 男b已經少, 連藍藍都走埋就更加少啦!

...

男爵府

我好想知你講緊邊個jac:;pppp:
原文章由 angelar 於 08-11-12 22:05 發表
各位親愛的姊妹: 原本想一切安排晒先同大家講...但如果再唔講, 有人就會抑鬱架喇..我地一家會在1月1日便會到上海啦, 因為老公要到呢樹工作, 無法喇..而呀女都會在上海讀書, 都已經安排好了, 有學校收左..呀d ...

別墅

好唔捨得呀,臨走前一定要同大家聚一聚呀

大宅

Yes, can we meet before you go?

別墅

Angelar 好唔捨得你地啊! 好在有internet啊可以得閒上黎bk 吹水~ 我地搞返個farewell party 好喎!

Chapman 媽: andrew 同珈珈 long D, 小別勝XX嘛

emmazlo: 係啦已經少男仔, 依家連阿drew 都走埋.....

大宅

係啦... 好彩有internet咋!! 得閒就可以上bk chat一chat!!!
我唸第時兩姊弟d國語肯定勁棒喇!!

原文章由 KatieMami 於 08-11-13 11:23 發表
Angelar 好唔捨得你地啊! 好在有internet啊可以得閒上黎bk 吹水~ 我地搞返個farewell party 好喎!

Chapman 媽: andrew 同珈珈 long D, 小別勝XX嘛

emmazlo: 係啦已經少男仔, 依家連阿drew 都走 ...

welcome to audreyMAmi BLOG

大宅

Chapman ma,
李比我個E-mail出左怪獣,可吾可以Send多次??
BTW, Mei Foo有邊個医生OK??Chloe好左d、But Cherise依然未好、Dr.Li今日又吾開…

Katiema,
我昨日去左李個Blog打左個Round,d Studio相好正AR!係O米出自左手邊O個間野??

別墅

多謝啊! 不過唔係你講個間哦, 係朋友映既, 你都鍾意呢隻feel呢?
原文章由 BMW 於 08-11-13 11:46 發表
Katiema,
我昨日去左李個Blog打左個Round,d Studio相好正AR!係O米出自左手邊O個間野??

大宅

emmazlo : 咁先顯得我地d 男b搶手呀...買少見少喇..

原文章由 emmazlo 於 08-11-12 23:37 發表

...

大宅

係囉..小別勝新婚嘛...等珈珈唔使次次見到佢都喊, 有咩唔好野..(扯頭髮..插眼之類) 洗左d 記憶先.. 下次見面就唔同d 喇..

原文章由 KatieMami 於 08-11-13 11:23 發表

emmazlo: 係啦已經少男仔, 依家連阿drew 都走 ...

大宅

咁我一定都會上來吹水8吓架...如果唔係到我有抑鬱喇...

原文章由 audreybaby 於 08-11-13 11:35 發表
係啦... 好彩有internet咋!! 得閒就可以上bk chat一chat!!!
我唸第時兩姊弟d國語肯定勁棒喇!!

男爵府

安芝拉,
你鍾意我既new look嗎

男爵府

唉, 至音公都係Chapman囉, 個日唔捨得走, 之後上左車就係咁話要去澄澄姐姐屋企, 好似好音公咁呀
原文章由 angelar 於 08-11-13 16:29 發表
係囉..小別勝新婚嘛...等珈珈唔使次次見到佢都喊, 有咩唔好野..(扯頭髮..插眼之類) 洗左d 記憶先.. 下次見面就唔同d 喇..

大宅

原文章由 chapman媽 於 08-11-13 16:39 發表
安芝拉,
你鍾意我既new look嗎

大宅

咁你屋企快d 裝個眼仔, 咁米見到面喇...12月我地會安排1日(星期日)去迪迪尼woo...你入來搵我地喇..

原文章由 chapman媽 於 08-11-13 16:40 發表
唉, 至音公都係Chapman囉, 個日唔捨得走, 之後上左車就係咁話要去澄澄姐姐屋企, 好似好音公咁呀

大宅

Chapman ma,
d相好Dim AR!!! KaKa同亜Drew真係一対金童玉女!!!

原文章由 chapman媽 於 08-11-13 16:40 發表

首頁
34567...85

尾頁

跳至