跳至

首頁

尾頁

男爵府

Chapman ma,

Agree with what BMW said. 我上年攪完Tyler 之後有d experience, 今年我唸報4 間左右就算, 我會pick 兩間hit, 兩間容易入嘅.

HKPS 咪收左Tyler 嘅?! 我估要放棄 lu 因為轉唔到 am class, 間學校仲鬼咁串咁寫信黎話轉唔到& 如果唔想讀pm 嘅可以話比學校知,學校會退留位費. 佢地真係唔休做架.

原帖由 BMW 於 09-5-13 12:24 發表
If李係報0個d好Hit O個d,For safe play...報多幾間。李簡学校時,学校未必簡中李。考学校既野,真係古吾到的。有d以為会収、結果可能只係Waiting,有d以為衰硬,但結果又会出人意表。

希望各位入到心儀既幼稚園!!!

...

男爵府

Thanks BMW and w2b

我諗我會同珈珈報多幾間, 當係星期六既playgroup, 哈哈, 可以慳番唔小錢架...唔知點解我對HKPS既感覺好一般, 我覺得佢越黎越似SC, not my cup of tea...其實我都係同珈珈報定先, 如果SJC收阿仔, 我諗我好大機會比珈珈跟阿哥條路, 始終我好想見到佢地兩個拖住手過馬路番學呢個情景囉...
原帖由 w2b 於 2009-5-15 12:10 發表
Chapman ma,

Agree with what BMW said. 我上年攪完Tyler 之後有d experience, 今年我唸報4 間左右就算, 我會pick 兩間hit, 兩間容易入嘅.

HKPS 咪收左Tyler 嘅?! 我估要放棄 lu 因為轉唔到 am class, 間學校仲鬼 ...

別墅

chapman媽
請問SJC係邊間?

大宅

Hello各位媽咪,

我個細囝都係10月b, 我都好耐無得閒上黎bk,近排真係覺得細b好難教,所以上黎搵大家交流下.

男爵府

Morning, 
等我撐下場先。

男爵府

PM左比你啦...
原帖由 man2 於 2009-5-16 03:12 發表
chapman媽
請問SJC係邊間?

男爵府

你係全職媽咪? 佢地依家開始有自己既諗法, 係要開始教架啦, 有時間就上黎傾下啦
原帖由 Pinocchio 於 2009-5-16 10:15 發表
Hello各位媽咪,

我個細囝都係10月b, 我都好耐無得閒上黎bk,近排真係覺得細b好難教,所以上黎搵大家交流下.

大宅

好靜呀......等我都報下料先......

永安 21-24/5 一年一度 Crazy Sale 呀...
我見有d BB 野好似好抵呀.....
以前 crazy sale Aprica 可以做7折,
我0孔左架 Aprica BB 車好耐喇...
真係好靚架.....

http://www.aprica.jp/hm/html/pro ... uit_blossom/01.html

我訂左一架 pink 俾妹妹,一架 blue 俾細佬.....

男爵府

wahh 近排好忙呀!
thx ryan ma 報料
好似奶粉都平呀, 聽日去睇吓先 :)

原帖由 mama530 於 09-5-19 11:26 發表
好靜呀......等我都報下料先......

永安 21-24/5 一年一度 Crazy Sale 呀...
我見有d BB 野好似好抵呀.....
以前 crazy sale Aprica 可以做7折,
我0孔左架 Aprica BB 車好耐喇...
真係好靚架.....

http://www.apri ...

大宅

Hehe...昨晩老公卒之Bong我買到Canon 500D La。周囲都無貨、我仲要買個防潮箱添,各位有無介紹??

男爵府

恭喜你加入C記既行列呀....我幫你問左啦, 係鴨記近汝洲, 地舖, 有一間好多好齊, 你叫老公去look look啦....
原帖由 BMW 於 2009-5-21 15:31 發表
Hehe...昨晩老公卒之Bong我買到Canon 500D La。周囲都無貨、我仲要買個防潮箱添,各位有無介紹??

男爵府

BMW,

嘩,500D 好羡慕呀! 我上星期去Canon 上完 Advance course, 發現有D function 我部機無呀(out 左 lu). 都不知幾想upgrade 去500D....等發下梦先。。。。

原帖由 BMW 於 09-5-21 15:31 發表

男爵府

BMW,
恭喜恭喜! :D 快D影多D靚相我地睇呀!

大宅

Thanks!

原帖由 chapman媽 於 09-5-21 17:12 發表
恭喜你加入C記既行列呀....我幫你問左啦, 係鴨記近汝洲, 地舖, 有一間好多好齊, 你叫老公去look look啦....

大宅

我覚得我都有需要去上下Course,有無介紹??

原帖由 w2b 於 09-5-21 20:20 發表
BMW,

嘩,500D 好羡慕呀! 我上星期去Canon 上完 Advance course, 發現有D function 我部機無呀(out 左 lu). 都不知幾想upgrade 去500D....等發下梦先。。。。

大宅

要慢慢模Sock下部機先得!!!

原帖由 MoJoJoJo 於 09-5-21 22:35 發表
BMW,
恭喜恭喜! :D 快D影多D靚相我地睇呀!

男爵府

BMW,

報Canon 囉! but 好難報, 好搶手!

男爵府

嘩, 好耐都冇乜人氣呀!!!...大家既小B最近點呀? 我就病到七彩, 已經sick leave左兩日, 今日就C左番工, 勁辛苦呀....

男爵府

poor chapman ma, 好番 d 未呀?

kimmy 19 個月人仔先至第一次剪頭髮
齊整左好多, 不過好似男仔呀

原帖由 chapman媽 於 09-6-3 11:58 發表
嘩, 好耐都冇乜人氣呀!!!...大家既小B最近點呀? 我就病到七彩, 已經sick leave左兩日, 今日就C左番工, 勁辛苦呀....

子爵府

喂!!
你地好嗎?你地仲記唔記得我呢?小朋友又點呢?
我個囝病左幾個星期,係上星期先叫好返d,病到都瘦晒睇到都心痛

首頁

尾頁

跳至