跳至

首頁

尾頁

大宅

我個 b 係 06年細B, 唔多識講嘢.
報了 09/10 K1, 暫時面試結果如下:
1. 樂道 -收全日
2. 方王換娣 -收下午
你們會選那間 ?
PLS ADVISE

別墅

Hello !

你仲會唔會見其他幼稚園呀? 有冇其他揀呀?
"方王" 仲未有信! 即係唔收la!

大宅

你呢兩間我都唔係好清楚, 不過你自己想佢讀全日定半日先?

兩者好大分別喎, 一個全日班, 一個下午班,

下午班d時間一定冇咁好用架啦,

你自己因為邊方面而覺得煩惱呢?

大宅

好煩是因為
1. 我較鍾意方王, 但只收下午
2. 樂道則收了全日, 而且已交留位費
3. 全日, 下午都 ok, 因有婆婆照顧.....

男爵府

原文章由 Chrisoni 於 15 11 2008 08:36 發表
好煩是因為
1. 我較鍾意方王, 但只收下午
2. 樂道則收了全日, 而且已交留位費
3. 全日, 下午都 ok, 因有婆婆照顧.....

係咪交o左$$而決定放棄,最令你煩呢?

大宅

等我再 update 一下:
1. 方王我都交了留位費, 會 wait am class, 希望有機會 la.
2. 另 12月小 b 會返 n1 全日, 介時再觀察他作息時間, 而決定 k1 是返全日 or 半日 la.....

真是養兒一百歲, 長憂九十九......

洋房

方王都收左仔仔讀下午班(都係細B)。
我都交左留位費!
你仔仔12月在那裡 返 n1呀?
我都想幫仔仔報n1,但想1月才返,現在都找緊!

大宅

toka,
我住唐明, 報了施吳淑敏, 12月1日返學.
但剛才樂緻 call 我, 又有位給我 小b.... 又煩多樣.
因之前樂緻是首選, 近屋企....
唯有 check check 可否 extend 至出年下學期入學 la.....

首頁

尾頁

跳至