跳至

首頁

尾頁

大宅

啱啱返到屋企,正在整理一堆禮物,老公話今日好勁呀,有咁多家庭,又有咁多贊助!我話係呀,一班攪手用左好多時間心機架!仲有好多義工媽媽幫手添!

所以真係想再次多謝咁多位出過力嘅媽媽,爹地。

下個月嘅聖誕party再見!

yeeyee2k,有咩要幫手請出聲呀!

yc_bb & dorothywtc, 希望BB快d好番喇!yc_bb, 妳其中一份禮物係我度,妳call/PM我喇!

禁止訪問

大宅

我都代表 Bardo 多謝各位幫手既 uncle auntie!!

伯爵府

好多禮物呀!

多謝各位義工媽媽付出的時間同心思!

好開心今日見返兩位同我BB同月同日同醫院出世的BB同媽咪!

別墅

好多謝一眾工作人員嘅心機同時間, 都多謝大家的參與, 我成日同人講我今日會去開30個BB的生日會, 個個人聽到都好期待, 今日開完啦, 我真係好感動~

哈~今日同呀仔找多一個同月同日同醫院出世的BB, 原來我地係候產室都係對面GA JAR.....

大宅

喂喂, 小蚊揾到敏熹見衫仔未?

真係多謝小蚊, Kanice, Minip 今次好多好多既 effort .... 我老公激讚今次既聚會極奇成功!!!!!!!

別墅

YES! 十萬個THANK-YOU! 多謝一眾媽媽嘅心機同時間, 我老公都好enjoy 個party ! 哈哈
我好期待哩個30個BB的生日會,終於開完啦, 勁感動~ 勁開心~ thanks again!!!

我都有同minip 個b(同月同日出世), 相應!! 仲影咗相, 留返比佢地第時睇... hehe

子爵府

琴日超開心,見到咁多個bb,d禮物仲多到拎都拎唔晒。

小蚊, Hermie, Fiona, Kanice, Catherine, Dormom, Nicole & 其他義工媽咪爹地(太多喇,漏左唔好介意呀)
多謝晒你地!d禮物好豐富,樣樣都安排得好好呀。尤其是多謝小蚊,為左d禮物你都出左唔少力,Party成功真係唔可以冇左你,我地真係玩得好開心,多謝晒你。
Fiona,好彩你屋企可以擺晒d禮物,多謝晒你俾d禮物響你屋企住咁耐呀^^

喂喂!我果度有兩set地墊呀,邊兩個媽咪唔記得攞呀?

仲有呀,有件綠色既衫仔(送果件呀),邊個媽咪漏左拎呀?

另外,仲有個Mr. Bean既啡色公仔,係咪Cyrus既哥哥唔記得拎走呀?

如果大家想拎返以上物品,記住pm我啦))))))

[ 本文章最後由 yeeyeey2k 於 08-11-17 09:39 編輯 ]

伯爵府

綠色件衫仔應該是多出來的,是無來的媽媽的。

小蚊已經揾到敏熹的衫仔啦!

好期待下次見到敏熹同今次無來的BB。

子爵府

Melody
咁知唔知係yc_bb既定dorathy ga?

原文章由 Melody_BB 於 08-11-17 09:59 發表
綠色件衫仔應該是多出來的,是無來的媽媽的。

小蚊已經揾到敏熹的衫仔啦!

好期待下次見到敏熹同今次無來的BB。

伯爵府

咦?即係少左一件?

伯爵府

點樣Share D 相呢?

用戶要求終止服務

好媽媽勳章

最衰阿仔攪攪陣啦,如果唔係我一定留耐D,我影得2張相咋
阿女又掛住訓冇點同BB玩,不過佢都乖乖唔扭計.如果唔係都唔可以第1個換完片片

子爵府

B媽
囡囡真係超級乖,睇佢食奶個樣真係好得意,自己拎住食晒成枝奶,食到瞓着左都仲係拎住個奶樽,我個仔就冇咁乖喇,成日搞搞陣.....
影得少相唔緊要ga,你忘記左我地有兩個專業攝影師呀?佢地幫我地影左超多相呀

Melody
Dorothy既原來信信媽已經幫佢拎左喇,應該係yc_bb既^^

子爵府

jackie, 要勁多謝你呀, 我地走左之後仲幫我地睇下有無漏野
好在有你咋. 幫我搵返個袋仲call返我wor.唔係我都唔知唔見左個袋可能返屋企搵搵下先會知.. 十萬個多謝!
黎緊x'mas party有咩要幫手記住出聲呀!

你地就好啦, 我搵唔到ann0805 添.. 佢同我個女一樣都係4月29日出世架...

原文章由 yeeyeey2k 於 08-11-17 11:18 發表
B媽
囡囡真係超級乖,睇佢食奶個樣真係好得意,自己拎住食晒成枝奶,食到瞓着左都仲係拎住個奶樽,我個仔就冇咁乖喇,成日搞搞陣.....
影得少相唔緊要ga,你忘記左我地有兩個專業攝影師呀?佢地幫我地影左超多相呀

Melody
Dorot ...

別墅

aiya.... 我0係度架~~~ 都唔記得同你(kk1979)相認添! 真可惜!!!! 下次啦~~ 亞仔琴日大部份時間唔係訓就扭. 希望下次大家再見面時bb大d又好d啦! 不過好搞笑, 我個仔竟然係眉最幼既b添! (不過醫生話potentially,他兩條眉應該會係最粗!kakaka)

好多謝0禁多位搞手義工! 你0地真係好勁呀! 多謝晒! 希望下次敏熹都可以來一齊玩啦!

子爵府

聖誕PARTY 記住一定要影相呀...

原文章由 Ann0805 於 08-11-17 14:03 發表
aiya.... 我0係度架~~~ 都唔記得同你(kk1979)相認添! 真可惜!!!! 下次啦~~ 亞仔琴日大部份時間唔係訓就扭. 希望下次大家再見面時bb大d又好d啦! 不過好搞笑, 我個仔竟然係眉最幼既b添! (不過醫生話potentially,他 ...

用戶要求終止服務

好媽媽勳章

係呀,下次唔帶阿仔去我一定要係咁影
講時講,尋日我阿仔同邊個bb抹口水呀??
(我個仔o係屋企見到妹妹流口水,會拎起妹妹條口水肩同佢抹,佢尋日見到個bb流口水又幫人抹,百厭既阿b真係有乖既一面,有時真係俾佢笑死)

係呢,我個仔同我個女似唔似呀??好多人都話佢地好似,但我又唔覺
阿女似我多d定爸爸呢??個個都講到個女冇忽似我,好似唔係我生既咁

好彩阿女有2條辮仔,如果唔係一定成個男仔咁喇

原文章由 yeeyeey2k 於 08-11-17 11:18 發表
B媽

Melody
Dorot ...

別墅

你個囡似你wor~~~

原文章由 B媽-Blue 於 08-11-17 16:16 發表
係呀,下次唔帶阿仔去我一定要係咁影
講時講,尋日我阿仔同邊個bb抹口水呀??
(我個仔o係屋企見到妹妹流口水,會拎起妹妹條口水肩同佢抹,佢尋日見到個bb流口水又幫人抹,百厭既阿b真係有乖既一面,有時真係俾佢 ...

子爵府

B媽
佢地身型似,但係面型囡囡似你多d喎,仔仔就冇咁似你,一眼就認到你同囡囡係兩母女啦。

我琴日都影得好少相咋,聖誕一定要影多d補返數先得。

首頁

尾頁

跳至