自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章

比你地講到好驚添

水晶宮

我都有 lock, 所有都比朋友 or 家人睇

因為之前唔lock, 係3月果陣發生左d 事~~

呢個世界真係有好多食飽飯等屎痾又冇野做既人架
又或者佢睇你個blog, 睇到唔抵得
咪將你d 野周圍post 囉~~ 幾 底能 呀~~

我想同果個 87既人講
佢做唔到d 咩囉, 影響唔到我地
離間唔到我地同d 朋友既關係囉~~
仲比以前更 close ~ wakakakaakakakaaa

珍珠宮

我無 lock,但
唔會 post 條 link 係 bk 簽名位,呢樣好緊要! 只會比 link 朋友!
唔會係 blog 用真名 (大人,小朋友)
唔會 post 大人相係 blog
唔會講小朋友係邊度讀書,住係邊樹
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我都有 BLOCK , 淨係朋友同家人睇 仲要係問過我接吾接受至得果隻

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 畀面勳章

我會 lock 架, 我寫嚟目的只係俾自己睇.

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 drizzle 於 08-11-16 23:32 發表

哦!!!即係tick只供給朋友&家人果欄

咁我有N咁多相係5係要逐張LOCK?

首頁

尾頁

跳至