自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章

大宅

有無搞錯,我夠係netvigator 客戶, 我早2星期問, 那pccw 哥哥都堅持, 一路OFFER都係$110(送禮物)
或者$88/$77送禮物

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我仲平呀, $110三個月, 平均$36一個女仲包埋call waiting同三人會議, 不過就無送電話比我囉
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

禁止訪問

公爵府

大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

點fight返o黍?

原文章由 juicypig 於 24-11-2008 17:17 發表
我仲平呀, $110三個月, 平均$36一個女仲包埋call waiting同三人會議, 不過就無送電話比我囉

男爵府

2024年龍年勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

叫個哨牙仔去死啦 我都係netvigator長期客戶, 早幾個月打去問都要百多玩/一個月, (3百幾一期) 死都吾肯減

點解個個都吾同

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原文章由 Smarties 於 08-11-24 17:15 發表
有無搞錯,我夠係netvigator 客戶, 我早2星期問, 那pccw 哥哥都堅持, 一路OFFER都係$110(送禮物)

我全部都係用佢 , 固網電話、上網同 NOW TV ,

之前個固網電話係 $29 蚊簽一年合約 , (要填終止合約表格)

依家到咗期 , 佢都唔肯平比我 , 要 $88 蚊 ,

我咪唔用佢囉 , 用到月尾就 cut 鬼咗佢 :;pppp:

子爵府

BK Milk勳章

原文章由 joeywongmy 於 08-11-24 17:10 發表
因為新工人既關係要裝固網電話
打去PCCW問
一路OFFER都係$110(送禮物)
我係咁BAN個姐姐
最後佢話我屋企用NETVIGATOR係特選客戶
可以$68一個月喎
我都唔制
收左線唔洗15MINS
佢打黎話我屋企係什麼 ...

我要裝固網~我想要埋電話
貓也好,狗也好,請愛護尊重每個生命體

子爵府

我以為我 flight 到53.5一個月已經好抵, 原來低處未算低.
你要堅持問佢攞 cancellation form. 唔好同 sales d 哥哥仔講, 佢地話唔到事, 一定要佢地幫你駁去處理 cancellation 部門, 那邊 cs 可以俾到好低, 如果你仲未滿意, 約滿前要寄張取消 form. 好快就有人聯絡你俾抵價.

侯爵府

係嫁... 人人都唔同, 睇下你點同佢傾嫁咋...

禁止訪問

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

其實係年頭join架, 有一日佢地自己打嚟sell既, 我都奇怪點解咁著數
原文章由 catnapper 於 08-11-24 17:20 發表
點fight返o黍?
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

男爵府

我個plan, @$34/月

@$110 簽 18個月, free 9 個月 (1-3, 7-9, 13-15), 再discount $22 (實收 $88) x 9個月, 送 $180 惠康券, 平均 @$34/月

秘訣係要先填 cancellation form, 之後佢地不停有人打黎比 offer 您, 每次比得唔夠低我就話諗下先, 依家唔得閒, 唔傾住. 拉左 2-3 次鋸.

惠康券初初果offer 係冇的, 我話我朋友有我冇我又要再諗諗. 個 sales 話惠康券係填問卷的贈品, 我咪話咁你比張我, 我幫你填. 總之我要有埋果 $180 惠康券. 咁又得左.

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章

原文章由 咕怪媽媽 於 08-11-24 17:58 發表
我個plan, @$34/月

@$110 簽 18個月, free 9 個月 (1-3, 7-9, 13-15), 再discount $22 (實收 $88) x 9個月, 送 $180 惠康券, 平均 @$34/月

秘訣係要先填 cancellation form, 之後佢地不停有人打黎比 offer ...

我唔使填 form 佢都比呢個優惠我!我問唔要180惠康卷有咩送,佢只係話送隻手指比我,最後我選了180蚊卷!

伯爵府

我係 netvigator one tim....
點解我都係 $110 ....

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

好叻呀你地!

禁止訪問

大宅

剛剛打三次1000才有你個plan:

24個月約平均@45月送無線電話
Or
24個月約平均@41.25月但無送無線電話

現在還未知道要唔要無線電話??
(可以直接打2204 9846 Mr Wong要求offer)

原文章由 joeywongmy 於 08-11-24 18:38 發表
我係新線黎架
不過一路都用開佢地既上網(netvigator)
咁我見佢成日送埋d水煲、2g咭呀
對我都無用
咪猛話呢d野我唔需要
仲講埋人地都係$55個月(和記)
問佢有無呢隻plan
佢本身話最平都要係$68(特選客戶)
咁我話要諗諗 ...
;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

大宅

我都係新線黎架,因此做唔到你個plan!

原文章由 笑嘻嘻 於 08-11-24 19:48 發表

我唔使填 form 佢都比呢個優惠我!我問唔要180惠康卷有咩送,佢只係話送隻手指比我,最後我選了180蚊卷!
;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

首頁

尾頁

跳至