跳至

首頁
12345...15

尾頁

禁止訪問

伯爵府

畀面勳章

原文章由 rainstarwater 於 08-11-30 13:07 發表
bunny,

chloe好番d未呀??

多謝關心,她好番 D LU!!! >>>CHLOE 仍然有流少少鼻鼻mouth: mouth: mouth:

子爵府

好媽媽勳章

Morning~~~到Nick B 做鼻鼻虫喇~
Hello everybody~~!

伯爵府

畀面勳章

原文章由 VB04 於 08-12-1 08:42 發表

mouth: mouth: mouth: 吓....咁慘呀

子爵府

好媽媽勳章

係呀 尋晚喊住同咳住訓,好慘慘~~~~ 見他好辛苦。。。。自己又做吾到d mug,幫吾到他,好心疼,,,

伯爵府

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

原文章由 VB04 於 08-12-1 08:42 發表

我個仔都係呀

伯爵府

原文章由 VB04 於 08-12-1 10:07 發表
係呀 尋晚喊住同咳住訓,好慘慘~~~~ 見他好辛苦。。。。自己又做吾到d mug,幫吾到他,好心疼,,,

咳....都係唔知點幫你.
細聲 d 講呀 , 我兩件好少咳.
近排多左煲糖水,川貝燉雪梨;木瓜燉雪耳.

呀,我記得聽人講話煲老果皮+乜煲水對咳好有效,我過狗仔果邊問下先.

子爵府

好媽媽勳章

白白豬~ 好彩個工人到步喇,有多個幫手!

今日會去看醫生。。。

我地個邊個playgroup 都吾知仲搞吾搞得成,上個星期得4個bb jia... 甘既天氣可能要停一停。不過過多一陣又 x'mas,新年。。。 我仲keep住d 錢。。。。。。

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Hi !
原來你地係依到,等我加入先。
我囝囝都係有鼻鼻虫,瞓覺仲鼻塞,睇左醫生食緊藥,希望快d好番,等我同bb都有覺好瞓。
仲話暖幾日又冬番,點攪?

伯爵府

原文章由 VB04 於 08-12-1 11:50 發表
白白豬~ 好彩個工人到步喇,有多個幫手!

今日會去看醫生。。。

我地個邊個playgroup 都吾知仲搞吾搞得成,上個星期得4個bb jia... 甘既天氣可能要停一停。不過過多一陣又 x'mas,新年。。。 我仲keep住d 錢。。。。。。 ...

聖誕節 , 可以搞大食會,大家一齊聚下開心下.
你D 錢,可以去買 D 小禮物 , 到時開 PARTY 派.
過埋兩個大節再搞過都 OK 架.
因兩個節太近,你地第一個B會隆重 D 慶祝.
媽咪又要趕住同 BB 扮靚靚

子爵府

好媽媽勳章

hiya~~ Sarah~~!!

子爵府

好媽媽勳章

試下梯埋呢個禮拜有沒有人,搞吾搞得成喇,如果吾係,都可以搞下karaoke 大食會,或唱k大食會!!!

原文章由 三個白白豬 於 08-12-1 12:42 發表

你D 錢,可以去買 D 小禮物 , 到時開 PARTY 派.
媽咪又要趕住同 BB 扮靚靚 ...

伯爵府

原文章由 VB04 於 08-12-1 13:43 發表
試下梯埋呢個禮拜有沒有人,搞吾搞得成喇,如果吾係,都可以搞下karaoke 大食會,或唱k大食會!!!

唱K ... 唔係咁好.
佢地太細.怕隻耳...........
細聲K都OK嘅

伯爵府

畀面勳章

原文章由 三個白白豬 於 08-12-1 12:42 發表

媽咪又要趕住同 BB 扮靚靚 ...

good idea!!!

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

hihi ... you are in here to chat

both yen yen and c6 were got flu hope the virus will not pass to my son

子爵府

好媽媽勳章

It will be getting colder in the coming days, so be careful~~~~

子爵府

好媽媽勳章

Morning~~~

伯爵府

畀面勳章

HI HI ALL!!!

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

hihi , 我黎啦.....

伯爵府

畀面勳章

原文章由 bingsugar 於 08-12-2 14:35 發表
hihi , 我黎啦.....

HELLO!!!

首頁
12345...15

尾頁

跳至