跳至

首頁

尾頁

大宅

唉!好麻煩呀!

我今日去交幼潛form,佢話今次開始,包班申請要同個人報名方法一樣,即係每個成員都要填form同埋附上兩個回郵信封,加埋要俾埋cheque!以前係包班聯絡人先要咁做,其他成員只係抽中先要做!

anyway,本來最快嘅方法係我幫妳地填form,但如果要collect埋cheque,就不如大家各自填form,再加埋張cheque同兩個貼左郵票同寫上地址嘅信封寄俾我,我會PM地址俾妳地!

報名詳情可以睇P.7。

form就要填form(一)同(二),即係P.20 & 21。

http://www.hkcs.org/cdcb/pec/form/pec.pdf

Lucrece & wantan,妳地會去x'mas party,可以到時俾我都得!

我要重新聲名:我唔想collect大家嘅個人資料,但為左包班成功就無計!如果擔心要退出嘅話,請早出聲,方便再揾人補上!

複式洋房

No problem. See you in X'mas party.

Anyway, thank you very much for your help in the whole process.

禁止訪問

大宅

原文章由 mrs.hamster 於 08-12-4 07:19 發表
乜依家咁麻煩呀!好彩你地早d交form話我知咋,我同組員都未入會添我都要問下依家要點做,如果有新消息麻煩你話埋我知吖!
唔該晒!

如果未入會嘅話,可以一月deadline前入會,因為2008會籍係三月到期,一月入會就可以carry forward到2010三月喇!
其他野就跟我第一個post,早知佢改到咁麻煩,我就唔玩包班喇!

[ 本文章最後由 smileynemo 於 08-12-4 20:46 編輯 ]

大宅

原文章由 Lucrece 於 08-12-4 00:40 發表
No problem. See you in X'mas party.

Anyway, thank you very much for your help in the whole process.

唔好客氣!不過要睇埋其他媽媽反應,我預計聖誕前要收齊,咁我就可以月尾前交form!又或者有人退出都夠時間揾人頂上。

水晶宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

smileynemo,

我想問你係咪未pm 地址o架? 因為我未收到呀!

收到之後會儘快俾你, 真係好多謝你幫我地咁大忙~ thanks!

別墅

辛苦哂你啦!我已預備好資料,你pm我,話我知地址啦!再一次多謝你呀!

洋房

原文章由 sheilayim 於 08-12-5 11:53 發表
辛苦哂你啦!我已預備好資料,你pm我,話我知地址啦!再一次多謝你呀!

我係第二班的聯絡人. 剛打電話去問,佢話包班聯絡人交表時需要交:
1. 活動/課程報名表(一)
2. 幼兒潛能訓練課程報名表(二)
3. 組員資料(兒童姓名,出生日期,父母親姓名,會員number,聯絡電話)
4. 支票
5. 回郵信封

不過若抽中後,會員都需要交番報名表(一)同報名表(二),咁最好集齊交,怕個別再寄去人地會以為再申請.

我再問佢一次聯絡人交form時係咪只要交以上o個五樣o野,佢都話係.

[ 本文章最後由 樹媽 於 08-12-5 15:29 編輯 ]

大宅

原文章由 樹媽 於 08-12-5 15:15 發表

我係第二班的聯絡人. 剛打電話去問,佢話包班聯絡人交表時需要交:
1. 活動/課程報名表(一)
2. 幼兒潛能訓練課程報名表(二)
3. 組員資料(兒童姓名,出生日期,父母親姓名,會員number,聯絡電話)
4. 支票
5. 回郵信封

...

唔該哂妳嘅update!
點解佢地唔同人講唔同野?我好肯定果日佢唔係咁講,因為咁樣同上次嘅做法係一樣!果日位小姐話佢地想加快回覆程序,所以人人都交錢交form!
如果係咁,我聽日會去尖沙咀,唔爭在去多一次,睇下交唔交到!
我聽晚先再update大家仲駛唔駛send 野俾我喇!

大宅

今日再打去幼潛,另一位職員聽電話,佢又話唔駛每人交支票同form,只需要一份就okay!我話前幾日上去個位小姐唔係咁講,佢話個位係義工,唔清楚程序。

anyway,今日寄出左喇!有消息再update大家!

別墅

謝謝你呀!到昤如果唔得,你咪話你打電話問過話唔駛囉,到時要後補,就再比佢啦!

唔好令自己咁困擾呀!

首頁

尾頁

跳至