跳至

首頁

尾頁

大宅

因為遲左報名所以 join 唔到新界區d parties, 所以我諗住係返元朗采葉庭會所 DIY 一個聖誕 party, 小小型的, 如有 4 個 family join 就會搞勒~最後報名日期 13/12:

以下是我的提議:
地點:元朗采葉庭會所宴會廳A (比上次細一半啦) [book 場 $100左右]
食物:會叫 Pizza Hut/KFC 外賣(可以大家商量下)
時間: 2:00 - 4:00 p.m.
收費: $50/大人, BB free
影相:自備
活動:e.g. 交換禮物, 爬/行大賽, 食野大賽, 玩波波 etc, 可以一齊討論下~
我可以預備簡單佈置同埋Xmas 歌

唔知有無人有興趣呢?

^_^

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

咦.我地果邊(新界區d parties)仲有位喎...
之前有d媽媽唔得閑..cancel 左啦..
你再check 下..total 20個家庭..而家好似得番17咁上下..

原文章由 anan3388 於 08-12-5 12:43 PM 發表
因為遲左報名所以 join 唔到新界區d parties, 所以我諗住係返元朗采葉庭會所 DIY 一個聖誕 party, 小小型的, 如有 4 個 family join 就會搞勒~最後報名日期 13/12:

以下是我的提議:
地點:元朗采葉庭會所宴會廳A ( ...

大宅

我地得 21 號先得閒喎~ anyway, 我睇下有無 family join 我呢個小型 party 先啦~

複式洋房

我join 呀, 2A1B, 我都係得21號得閒咋! 不過我個B仲未識行呀, ok嗎?

Thanks for organizing! ^^

別墅

anan3388 & pucca_garu ,
真係唔好意思,今次個party係20號攪,就唔到你兩個。到下次再電聯選日子,anan3388 你個BB大個左好多;pucca_garu :恩楠都未識行!
☆楠楠☆

大宅

原文章由 pucca_garu 於 08-12-5 23:46 發表
我join 呀, 2A1B, 我都係得21號得閒咋! 不過我個B仲未識行呀, ok嗎?

Thanks for organizing! ^^

sure 歡迎! =^_^= 希望繼續有人 join啦~ ^_^

大宅

原文章由 lavends 於 08-12-6 01:13 發表
anan3388 & pucca_garu ,
真係唔好意思,今次個party係20號攪,就唔到你兩個。到下次再電聯選日子,anan3388 你個BB大個左好多;pucca_garu :恩楠都未識行! ...

no problem 啦~ 大家玩得開心 d =^_^=

大宅

回覆 #1 anan3388 的文章

我都ok 2A1B

大宅

原文章由 RABB 於 08-12-9 13:05 發表
我都ok 2A1B

Welcome!! 好野! ^_^

民房

元朗10月bb係咪都唔少架? 下次交流下~~~
我參加左黃金海岸party!

大宅

回覆 #2 anan3388 的文章

我有個friend 係0708的baby, can they join?

大宅

報名名單

因為遲左報名所以 join 唔到新界區d parties, 所以我諗住係返元朗採葉庭會所 DIY 一個聖誕 party, 小小型的, 如有 4 個 family join 就會搞勒~最後報名日期 13/12:

以下是我的提議:
地點:元朗採葉庭會所宴會廳A (比上次細一半啦) [book 場 $100左右]
食物:會叫 Pizza Hut/KFC 外賣(可以大家商量下)
時間: 2:00 - 4:00 p.m.
收費: $50/大人, BB free
影相:自備
活動:e.g. 交換禮物, 爬/行大賽, 食野大賽, 玩波波 etc, 可以一齊討論下~
我可以預備簡單佈置同埋Xmas 歌

1. anan3388 - 2A1B
2. pucca_garu - 2A1B
3. RABB - 2A1B
4. shalley - 2A1B

好野! 我一於去 book 場 la ^_^! 細節大家再傾呀~
--已經 book 左場了!! yeah!

麻煩大家 PM 你地既聯絡電話俾我呀!

好期待同大家見面

[ 本文章最後由 anan3388 於 08-12-11 17:01 編輯 ]

大宅

原文章由 RABB 於 08-12-10 10:27 發表
我有個friend 係0708的baby, can they join?

sure OK! 佢地幾多大幾多B?

大宅

回覆 #1 anan3388 的文章

1 0708baby

大宅

交換禮物:

提議: 每個家庭預備一份 $10 to $20 既玩具聖誕禮物黎交換, 禮物要男仔女仔都岩玩既~ 大家話好唔好?

食物:
提議:
(A) KFC套餐($312) 6-8 人
or (b) KFC套餐 ($198) + 1 pizza ($127)

大家可以比下意見 ar ^_^

複式洋房

原文章由 anan3388 於 08-12-11 09:15 發表
交換禮物:

提議: 每個家庭預備一份 $10 to $20 既玩具聖誕禮物黎交換, 禮物要男仔女仔都岩玩既~ 大家話好唔好?

食物:
提議:
(A) KFC套餐($312) 6-8 人
or (b) KFC套餐 ($198) + 1 pizza ($127)

大家可以比下意見 ...

Great idea for gift exchange!

As to food, maybe (A) is simpler!

大宅

咁不如就 KFC 啦~

另外我會星期四(18/12) 前逐一打電話給大家~

waiting to see you all

男爵府

2024勳章 BK Milk勳章

自組PLAYGROUP (私人教授)

sorry, 左大家一下

問下大家有無INTEREST 玩 自組PLAYGROUP (私人教授)

佢是幼師 only $65 一堂 (1 hrs) 場地另計 ... 日期 not confrim 可能是1月中開始, 場地由我們媽咪諗

個老師之前在GOV'T運動場的遊戲室; 只有玩一堂, 可以 trial class $60- 70

場地: 睇下有意的媽媽, 可唔可以 BOOK 到CLUBHOUSE / 社區會堂

msn: [email protected]
e-mail: [email protected]
大個仔是"華"

大宅

各位媽咪&爹地&好可愛的bb們:

多謝你地一齊黎呢個"人少少"既christmas party, 好開心識到你地呀! 有機會再約出黎玩 ar!

大家可以 pm 你地既 email 俾我, 咁我可以一次過 send email 俾大家~ 如果有相可以 send 埋條 link 俾我, 我 group 埋一次過 send 俾大家 ar! ^_^

大宅

Anan,

Thank you for yr arrangement. 已PM email add 比妳, please check.

Thanks!

Angela

原文章由 anan3388 於 08-12-22 22:55 發表
各位媽咪&爹地&好可愛的bb們:

多謝你地一齊黎呢個"人少少"既christmas party, 好開心識到你地呀! 有機會再約出黎玩 ar!

大家可以 pm 你地既 email 俾我, 咁我可以一次過 send email 俾大家~ 如果有相可 ...

首頁

尾頁

跳至