自由講場

跳至

首頁
23456...8

尾頁

大宅

開心吸收勳章

回覆樓主:

其實佢吾係太鐘意你…

珍珠宮

回覆樓主:

好少事啫,有邊對情侶未鬧過分手……
唔捨得咪氹返佢,收返啲說話再改俾佢睇。如果佢咁都唔原諒,佢愛極你有限,咁兒戲既感情點樣做“人生伴侶”……

複式洋房

進展

依幾日工作上都忙住埋尾, 而且我唸佢都希望靜下, 前幾日只係同佢講"有咩決定可以分享同我講, 我會尊重你決定, merry x'mas"

今日下晝收到text msg
女: 我之前講過, 分開
我: 你唸清楚未?
女: 你想我點

D朋友話有機, 我覺得應該close file....

子爵府

你唔改,就算今次冇事,又會有下一次

禁止訪問

引用:進展依幾日工作上都忙住埋尾, 而且我唸佢

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

總之記住:講左嘅野係收唔返,幾衝動都唔好意氣用事。
唔係無機,乖乖地跪次玻璃啦。下次唔好喇

複式洋房

其實我想問, 係咪收左皮...

佢話"我之前講過, 分開", 係咪話我已經講左分手點解要迫我交代多一次
"你想我點"係女性角度又係咩意思, 我唔太識interpret...

因為工作關係要留意外國股市, 由於工時不同所以我好難去接收工
我冬至買左佢鐘意食既lady m cake不過我唔記得嗰日冬至, 只係由6等到10:30...
佢無開電話我罰企左一晚

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

mcdonalduncle 發表於 16-12-25 20:46
進展

依幾日工作上都忙住埋尾, 而且我唸佢都希望靜下, 前幾日只係同佢講"有咩決定可以分享同我講, 我會尊 ...
女仔講得分手,應該去意已決。如果你有信心可以重新再打動佢,你都可以行動試試,但要從新再追咁做,你又是否可以做到?

禁止訪問

引用:其實我想問, 係咪收左皮...佢話\"我之前講過

複式洋房

honeyhonry 發表於 16-12-25 21:04
佢問你想我點

你答: 我唔知你想點但我唔想分手得唔得
我都係打蛇隨棍上, 講左D類似說話同一大堆sweet野, 之後無回應喇

禁止訪問

引用:其實我想問,+係咪收左皮...佢話\"我之前講過

複式洋房

多謝咁多位意見

複式洋房

一直覺得我鐘意女友多過女友鐘意我
由言談間覺得女友喺唔需要婚姻同唔鐘意小朋友,女友同媽咪同住,女友亦唔喺爛蒲嘅人。以前嘅拍拖經驗話俾我聽好嘅關係係會令人成長、有生氣嘅,但今次我感受唔到

之前嘈交只喺導火線,情緒上將累積嘅不滿一次過爆發。我都想關心對方,但女友有時另我好discouraging,所以有時情願用text去緩衝吓,我較喜歡面對面多過用手機。

公爵府

mcdonalduncle 發表於 16-12-26 17:30
一直覺得我鐘意女友多過女友鐘意我
由言談間覺得女友喺唔需要婚姻同唔鐘意小朋友,女友同媽咪同住,女友亦 ...

我認真答你:係!你係可以收皮!

你有位都唔識tum女仔,我真係唔覺得你鍾意佢

另外,你女友唔係唔需要婚姻,只係你唔係佢嘅Mr Right啫!

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

引用:女仔都係要人氹,去接下放工,認下錯咁啦

原帖由 yokulami 於 16-12-19 發表
女仔都係要人氹,去接下放工,認下錯咁啦
x 2

扮死狗,叫女友原諒,最好買埋誠意禮物+花束 ~

大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

子爵府

你不如認真思考下是否認真鐘意他和為他負出幾多?大時大節有幾多個女仔不想伴侶在身邊,嘈交中仍在溝通一次一次激她,有無搞錯。她真想分手,block咗你喇!傻佬

伯爵府

回覆:謝謝各位

講D冧野,對唔住,我想見下你,我好掛住你果D都唔肯講,你自己收檔啦!邊有女仔唔鍾意人氹㗎?

沒有得到本人字面上允許,文字傳媒不許引用/摘錄/轉載本人任何留言,以作報導或任何其他用途。

複式洋房

thx 各位先, 好多朋友提供左好多有用既意見

無論係批評、鼓勵既話我都接受

我係依個幾星期都犯左好多錯, 自己太急於解決件事, 好似迫緊對方做決定, 無斜對方下台階同冷卻空間
我同女友今次係年半第一次鬧交, 所以唔太識去處理, 件事搞到越黎越差
如果唔係我都唔駛做新會員請教大家

我都唔知對方想清楚未, 如果絕既一野block全部野講D仲絕既說話

會訂花接放工盡力去補救

侯爵府

引用:大家好, 我係男, 第一次上黎註冊同留言, 有

原帖由 mcdonalduncle 於 16-12-19 發表

大家好, 我係男, 第一次上黎註冊同留言, 有D相處問題 ...
你馬馬

複式洋房

我有D事唔係香港, 而家同唔到對方面對面認錯

睇黎唔樂觀

請教仲有咩方法, 定有心理準備打定輸數?

首頁
23456...8

尾頁

跳至