親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:我都訂咗3月份,又係未俾錢,如果要兌換兩次

原帖由 HLDMaMa 於 17-01-10 發表
我都訂咗3月份,又係未俾錢,如果要兌換兩次滙率實吾抵架,甘應該點,取消佢再轉頭訂嗎?請指教。謝謝! ...
打返去agoda叫佢即過數就得,唔洗cancel再book。

子爵府

yuyu.c 發表於 17-1-10 06:47
係啦,所以我都打佐去叫佢即時過數,明明won都跌佐好多,但只係比我book時平佐$3,不過都好過佢亂咁過數。

...

好彩睇到你地留言, 否則到時俾agoda 都唔知收貴幾多!

我book 左暑假札幌2晚3間房, 又係揀左延後付款, 我諗遲下都要打上CS 改即付 ! 想問下可唔可以揀 jpy 付款, 還是一定要跟返訂房果陣hkd 個房價 ?

訂房果陣 rate 係7.3, 同e 家6.6 真係差好遠 ! 如果取消 re-book 又貴好多 ! 我上年book 有 11% off & early bird 優惠 ! 如果 e 家 rebook 每間房比之前貴差不多hkd 500!

水晶宮

yuyu.c 發表於 17-1-10 15:08
打返去agoda叫佢即過數就得,唔洗cancel再book。
打電話嗎?甘我要叫我女做,因為係佢book 既。謝謝你!

水晶宮

引用:Quote:yuyu.c+發表於+17-1-10+15:08+打返去

原帖由 HLDMaMa 於 17-01-10 發表
打電話嗎?甘我要叫我女做,因為係佢book 既。謝謝你!
係呀,打返agoda電話就得。

水晶宮

引用:Quote:yuyu.c+發表於+17-1-10+06:47+係啦,

原帖由 QQ70 於 17-01-10 發表
好彩睇到你地留言, 否則到時俾agoda 都唔知收貴幾多!

我book 左暑假札幌2晚3間房, 又係揀左延後 ...
用日元比知得唔得,唔知佢點計,你可以打去問佐先。

水晶宮

yuyu.c 發表於 17-1-10 15:28
係呀,打返agoda電話就得。
:good:謝謝你!

首頁

尾頁

跳至