跳至

首頁

尾頁

伯爵府

畀面勳章

forty>>>你有無菲比电話呀 你幫我打俾佢問吓佢來不來 chloe 生日會!! thx!!!

大宅

原文章由 waisin 於 08-12-11 09:50 發表

BUNNY,

各位靚媽, 我星期六應該來唔到, 事關我日頭做完野, 夜晚還要出席酒會, 真係sorry, 我好想來buuny哩邊, 不過我肯定走唔nuk

forty+ and ivy yueng yueng,
你幫我同chloe講 happy birthday!!! ...

Oh..no...實在太可惜喇!!

大宅

原文章由 BUNNYLEE 於 08-12-11 15:46 發表

你哋幾点學完嘢呀 你哋直接上來咪得 law!!!

我想返home餵完施穎飲奶先出黎 ,可能要四、五點到!!
我地學野好早放ka,我放十一點、forty放十二點!!
學完野即刻上你度又好似早得滯mouth: (我地燒黃昏場)

forty, bunny 你地話點好呢

大宅

原文章由 waisin 於 08-12-11 12:42 發表

forty+,
你下午可以帶樂遙去bunny屋企開party嗎?

大bee哥肯唔肯跟我地架!!
佢會唔會突然間搵媽咪mouth: mouth:
陣間俾policeman見到以為我同forty係金魚婆呀!!!

大宅

原文章由 noodles9112002 於 08-12-11 00:51 發表
我仲想問煮羊肉出水可唔可以去so味, 我唔多想用白鑊炒

noodles

我媽咪會起出水時加條白蘿蔔落去(切片),
出完水d蘿蔔就唔要既,
依個方法係賣羊肉既呀姐教佢,話可除so味!!
so far我覺得幾好幾work,你可試下

大宅

原文章由 forty+ 於 08-12-11 13:49 發表
WAISIN

So bad. 我帶佢冇問題呀, 最緊要你地放心。

不過大b sat 會同阿爹喺ok? 我未知道會唔會喺元朗等淘淘跳完舞直接去bunny到定會番龜, 如果喺元朗, 你66可唔可以帶佢出嚟元朗會我? ...

你們放心, 我阿大bee哥有得玩就咩都冇所謂
上午66和大bee去66公司開party, 下午返ok先, 睇下你們是否黃昏去law, 係呢唔該forty+帶大bee去bunny屋企, 唔係的等66帶law

大宅

原文章由 Ivy--yeungyeung 於 08-12-11 16:45 發表

大bee哥肯唔肯跟我地架!!
佢會唔會突然間搵媽咪mouth: mouth:
陣間俾policeman見到以為我同forty係金魚婆呀!!!

你帶住成班細路時又幾似金魚婆的

伯爵府

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

原文章由 forty+ 於 08-12-11 00:29 發表
其實我係作病, 今日下午喺公司好唔舒服, 頭暈暈, 好在到5,6點好番啲可以継續搏殺, 8點走人, 9點番到龜晚飯。

今晚飲咗杯盒仔茶, 唔知係咪咁橋, 瀉咗一大堆。希望喺清咗毒會好番唔水要come4張被。

白豬
你真係叻, ...

你真係要好好休息呀.
再咁捱鐵打都頂唔順啦 ~

伯爵府

原文章由 Ivy--yeungyeung 於 08-12-11 16:40 發表

我想返home餵完施穎飲奶先出黎 ,可能要四、五點到!!
我地學野好早放ka,我放十一點、forty放十二點!!
學完野即刻上你度又好似早得滯mouth: (我地燒黃昏場)

forty, bunny 你地話點好呢 ...

早 d 上呀 , 大家吹下水 , 食飯盒呀 !
咁我又唔洗趕得咁辛苦.

公爵府

畀面勳章

唔該晒 睇下幾時凍凍地煮煲試下先
原文章由 Ivy--yeungyeung 於 08-12-11 16:53 發表

noodles

我媽咪會起出水時加條白蘿蔔落去(切片),
出完水d蘿蔔就唔要既,
依個方法係賣羊肉既呀姐教佢,話可除so味!!
so far我覺得幾好幾work,你可試下 ...

伯爵府

早呀
阿仔晚晚呱呱叫.....我老公就黎死架啦 ~

公爵府

畀面勳章

細佬半夜訓醒玩呀??
原文章由 三個白白豬 於 08-12-12 10:34 發表
早呀

伯爵府

原文章由 noodles9112002 於 08-12-12 10:36 發表
細佬半夜訓醒玩呀??

傷風未好訓唔冧呀 , 夜晚奀豬要同我訓 , 如我老公訓奀豬側,佢會叫我老公走.
所以夜晚細佬歸我老公 , 奀豬歸我

大宅

原文章由 三個白白豬 於 08-12-12 10:34 發表
早呀

細佬半夜開P??

佢要食夜奶定係日頭玩得顛發惡夢!俾保嬰丹佢食得唔得!! 唉我都唔好你好多,我個女半夜有時扭啜奶,我兩件又最鐘意fu被....so我同老公都晚晚醒

大宅

原文章由 三個白白豬 於 08-12-12 10:42 發表

傷風未好訓唔冧呀 , 夜晚奀豬要同我訓 , 如我老公訓奀豬側,佢會叫我老公走.
所以夜晚細佬歸我老公 , 奀豬歸我

oh ~ i see

伯爵府

唉...問題係我老公呀 , 我老公超醒訓 , 阿仔一喊 , 佢就醒 , 我叫佢 , 就叫極都唔醒
朝朝都熊貓眼

伯爵府

琴日出左深水埗買 LED 燈 , 7呎 75 蚊
條條掛聖誕樹就 5 蚊條 , 元朗同款買 12-15 蚊.
琴晚搞掂埋 , 奀豬亮埋燈添
但棵樹型唔太靚 , 日頭看落去好:;pppp:

大宅

原文章由 三個白白豬 於 08-12-11 21:35 發表

早 d 上呀 , 大家吹下水 , 食飯盒呀 !
咁我又唔洗趕得咁辛苦.

問埋forty點, 睇下幾點接大bee哥先
forty你幾點得呀??

bunny話會分兩場燒,我地會唔會阻住人地架

大宅

原文章由 Ivy--yeungyeung 於 08-12-12 10:48 發表

oh ~ i see

我小bee都是哩排4點幾5點醒咗嘈, 有時還可以眼光光係我們側邊自己玩, 但昨晚係都要扭抱, 結果我們2個頂唔順叫醒豬大姐幫手抱

大宅

原文章由 三個白白豬 於 08-12-12 10:51 發表
唉...問題係我老公呀 , 我老公超醒訓 , 阿仔一喊 , 佢就醒 , 我叫佢 , 就叫極都唔醒
朝朝都熊貓眼

阿仔是鬧鐘mouth:

首頁

尾頁

跳至