跳至

首頁

尾頁

大宅

原文章由 Ivy--yeungyeung 於 08-12-12 10:54 發表

問埋forty點, 睇下幾點接大bee哥先
forty你幾點得呀??

bunny話會分兩場燒,我地會唔會阻住人地架

你們決定好時間打比我

大宅

原文章由 三個白白豬 於 08-12-12 10:51 發表
唉...問題係我老公呀 , 我老公超醒訓 , 阿仔一喊 , 佢就醒 , 我叫佢 , 就叫極都唔醒
朝朝都熊貓眼

我以前都好爛訓ka ,乜聲都o曹我唔醒,
家下生左仔女就醒訓好多!!老公就一直都醒訓,
不過佢聽到喊聲就推醒我叫我郁
佢自己就痴實張床!!
三秒唔夠又再据据聲!!

大宅

原文章由 waisin 於 08-12-12 10:55 發表

我小bee都是哩排4點幾5點醒咗嘈, 有時還可以眼光光係我們側邊自己玩, 但昨晚係都要扭抱, 結果我們2個頂唔順叫醒豬大姐幫手抱

豬大姐終於有番d.......ddddddddddddd用喇!!

伯爵府

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

原文章由 waisin 於 08-12-12 10:55 發表

我小bee都是哩排4點幾5點醒咗嘈, 有時還可以眼光光係我們側邊自己玩, 但昨晚係都要扭抱, 結果我們2個頂唔順叫醒豬大姐幫手抱

你都話有豬大姐幫手喎 , 我就......全人手操作員....ME

伯爵府

細佬而家又大覺訓

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

點解天氣凍你地d bb反而半夜甘生猛.....我仔仔今朝5點都怪叫左一聲好大聲....不過之後都無嘈...到6點幾就自己落床搵人...

伯爵府

原文章由 littlecar 於 08-12-12 11:12 發表
點解天氣凍你地d bb反而半夜甘生猛.....我仔仔今朝5點都怪叫左一聲好大聲....不過之後都無嘈...到6點幾就自己落床搵人...

我個大女都係訓隻豬咁架

翡翠宮

甘即係d 好細既bb 比較易醒....呢d日子好快捱過架喇...不過做父母真係唔簡單

原文章由 三個白白豬 於 08-12-12 11:16 發表

我個大女都係訓隻豬咁架

翡翠宮

其實我真係覺得你好叻....可以一個人照顧一個家...仲可以帶2個小朋友去甘多地方....

原文章由 三個白白豬 於 08-12-12 11:04 發表

你都話有豬大姐幫手喎 , 我就......全人手操作員....ME

伯爵府

原文章由 littlecar 於 08-12-12 11:25 發表
甘即係d 好細既bb 比較易醒....呢d日子好快捱過架喇...不過做父母真係唔簡單

係佢地太細識表達 , 好似家姐咁 , 有咩唔舒服識同我講 , 佢咪有覺好訓囉.

唉 , 基本上人人都可以架啦 , 咪當打分工啫
你見到我的另類湊仔方法就知我點解咁得閒

大宅

原文章由 三個白白豬 於 08-12-12 11:16 發表

我個大女都係訓隻豬咁架

我個仔又係咁架,訓到成隻豬咁,
我地一家四口訓埋一間房,妹妹半夜喊佢居然無反應架!!
係有一次坐起度咪閉隻眼問邊個咁嘈ar ,之後又訓番))))依樣野應該似我呀
有得訓教就最開心

伯爵府

原文章由 Ivy--yeungyeung 於 08-12-12 12:04 發表

我個仔又係咁架,訓到成隻豬咁,
我地一家四口訓埋一間房,妹妹半夜喊佢居然無反應架!!
係有一次坐起度咪閉隻眼問邊個咁嘈ar ,之後又訓番))))依樣野應該似我呀
有得訓 ...

你一家四口一間房 , 我一家四口一張床咋
阿仔喊到拆天 , 有時爬過黎揾我時扒左落家姐到 , 家姐頂多撥走佢就訓返

大宅

原文章由 三個白白豬 於 08-12-12 12:02 發表

係佢地太細識表達 , 好似家姐咁 , 有咩唔舒服識同我講 , 佢咪有覺好訓囉.

唉 , 基本上人人都可以架啦 , 咪當打分工啫
你見到我的另類湊仔方法就知我點解咁得閒 ...

你份工係二十四小時無休!!真係要俾十個叻你
我都係返工時先可抖下,放左工or放假先至係戲肉

大宅

原文章由 三個白白豬 於 08-12-12 12:09 發表

你一家四口一間房 , 我一家四口一張床咋
阿仔喊到拆天 , 有時爬過黎揾我時扒左落家姐到 , 家姐頂多撥走佢就訓返

咁家姐又真係幾爛訓wor

大宅

原文章由 littlecar 於 08-12-12 11:12 發表

係因為佢地有小小鼻水,鼻塞塞.......發老脾........然後大喊洩憤

公爵府

畀面勳章

我頂唔順啦 , 隻仔日日5,6點起身嘈嘈嘈, 我鬧又鬧過, 打又打過, 求又求過, 只係想佢係阿爸6點起身前唔好大叫, 唔好嘈到隔離鄰舍, 對面個ee呢排遇到兩次都黑面無打招呼都唔知有冇關, 呢排又日日係學校尿濕衫褲, 可以一個上午兩三次, 因為咁先搞到冷傷風, 成日d野咋聽唔到, 識做扮做唔到, 等我忍唔住幫佢做或用物質獎勵先快快手做好, 今朝先因為拉拉鏈而係街掉左件外套~~我諗我已經癲癲地
呻完好d, 一陣接佢時又要扮無野, 我諗緊好唔好轉返第二, 其實又唔關學校老師事~唉

伯爵府

畀面勳章

hi hi all!!!

大宅

我個女晚晚11-12 點先肯瞓, 第二日又係11點先起身, 好在返下午班, 不過起身後都好趕

我個大女都係訓隻豬咁架

伯爵府

畀面勳章

原文章由 noodles9112002 於 08-12-12 12:24 發表
我頂唔順啦 , 隻仔日日5,6點起身嘈嘈嘈, 我鬧又鬧過, 打又打過, 求又求過, 只係想佢係阿爸6點起身前唔好大叫, 唔好嘈到隔離鄰舍, 對面個ee呢排遇到兩次都黑面無打招呼都唔知有冇關, 呢排又日日係學校尿濕衫 ...

mouth: mouth: mouth: 吓>>>做乜雄仔咁早起身呀

大宅

係咪佢有D咩唔開心或者呢排你地冇乜留意佢想引你地注意呢 ?
千奇唔好轉校呀, 唔係又要再由頭黎過, 阿仔仲辛苦 , 好好同佢傾下計啦, 唔好鬧啦, 唔係適得其反咋
原文章由 noodles9112002 於 08-12-12 12:24 發表
我頂唔順啦 , 隻仔日日5,6點起身嘈嘈嘈, 我鬧又鬧過, 打又打過, 求又求過, 只係想佢係阿爸6點起身前唔好大叫, 唔好嘈到隔離鄰舍, 對面個ee呢排遇到兩次都黑面無打招呼都唔知有冇關, 呢排又日日係學校尿濕衫 ...

首頁

尾頁

跳至