自由報料

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

上星期去買咗一斤, 媽咪話幾靚叫我再入貨, 點知今日又減價喎. 上次買$328一斤, 今日買2斤就$598, 平均每斤都係$299, 又平咗呀... 快d掃貨啦.

記得帶埋果張coupon去呀, 我今日去買野時唔記得print出黎, 結果要打道回府.

民房

原文章由 jetsobb 於 08-12-9 16:16 發表
上星期去買咗一斤, 媽咪話幾靚叫我再入貨, 點知今日又減價喎. 上次買$328一斤, 今日買2斤就$598, 平均每斤都係$299, 又平咗呀... 快d掃貨啦.

記得帶埋果張coupon去呀, 我今日去買野時唔記得print出黎, 結 ...

我想問d元貝有幾大隻架?會唔會碎濕濕咁架?我想等陣收工去睇下~~

男爵府

wow!!! I bought 4斤 last week ar!! tomorrow go to buy extra 2斤 sin!!!!

It is good as gift to parents and friends : )
希望勉勵一些有任何困難的人,要勇敢一些,有能力幫人就去幫,不開心時不要怪這怪那,上班時不要推卸責任! From myself, 兔唇mama

鏗鏗MUM: 人窮,慾望琳瑯,不爽不吃;志不窮,路途瞭闊,不吐不快 : )

別墅

去盞記買仲靚, 又大粒, $298/斤

民房

原文章由 121chan 於 08-12-9 23:59 發表

係bow....盞記d元貝你係咪買左啦?有幾大粒架?因為我昨天已經2斤買左東方紅d元貝孝敬媽咪啦,我想比較下嘛!睇下邊個d貨靚d,因為我媽咪一向話東方紅老字號信得過!我成日見盞記d野都特價,我都有d驚,你有乜心德呀?

大宅

原文章由 QQbabay 於 08-12-10 09:51 發表

係bow....盞記d元貝你係咪買左啦?有幾大粒架?因為我昨天已經2斤買左東方紅d元貝孝敬媽咪啦,我想比較下嘛!睇下邊個d貨靚d,因為我媽咪一向話東方紅老字號信得過!我成日見盞記d野都特價,我都有d驚,你有乜心德呀? ...

下,但係我禽日買左 328 一斤,見唔到佢 show HKD 598/ 2斤8點解呀 !!!

複式洋房

Really? 我仲要幫朋友入貨喎.

原文章由 121chan 於 08-12-9 23:59 發表

禁止訪問

琥珀宮

畀面勳章

盞記應該工展會仲抵

民房

原文章由 Szewhy02 於 08-12-10 10:06 發表

下,但係我禽日買左 328 一斤,見唔到佢 show HKD 598/ 2斤8點解呀 !!!

好慘呀你!點解咁架?你咪拎番張單去番o個間鋪頭度問佢:買多一斤計番$598/2的差價俾你,無理由咁架嘛!我尋日都已經係呢個價$598/2啦!好唔抵呀!你快d試下啦!

大宅

原文章由 jetsobb 於 08-12-9 16:16 發表

記得帶埋果張coupon去呀, 我今日去買野時唔記得print出黎, 結 ...

Jetsobb,
請問coupon去邊度攞架?特價至到幾時呀?

複式洋房

佢地個staff sales做到14號ja, 要快啦! 員工編號: 2462

原文章由 Cat1218 於 08-12-10 11:21 發表

Jetsobb,
請問coupon去邊度攞架?特價至到幾時呀?

男爵府

$298果D 賣哂啦, 依家只有$288果D, 細粒D, 又冇咁靚
最後我都係去咗東方紅買, 2斤$598, 都ok la!

男爵府

How many pcs/斤 for the 東方紅 pls?
cos 官燕棧 also has $299/斤 and it has 100-110pcs from Hokkaido, Japan!... looks cheap to me?!

複式洋房

原文章由 Kim08 於 08-12-12 11:31 發表
How many pcs/斤 for the 東方紅 pls?
cos 官燕棧 also has $299/斤 and it has 100-110pcs from Hokkaido, Japan!... looks cheap to me?!

我買果斤有9x粒架! 又大粒又冇碎, 官燕棧果d我都有睇過細粒d囉又冇咁靚仔喎, 所以最後都係揀東方紅, 我仲買咗三次添呀.

男爵府

thanks jetsobb!

then 東方紅 sounds very cheap & good deal wor.
Let me go and buy some later cin! I want to give it as a gift!

anything else worth to buy there pls?

複式洋房

原文章由 Kim08 於 08-12-12 13:05 發表
thanks jetsobb!

then 東方紅 sounds very cheap & good deal wor.
Let me go and buy some later cin! I want to give it as a gift!

anything else worth to buy there pls?

唔洗客氣, 有好嘢實通知大家唔好錯過嘛. 你記得叫佢地幫你pack盒呀, 送禮一流啦.

佢地其他禮盒都有做特價, 你去睇下有冇啱心水. 仲有可以試下d龜苓膏囉, 真係真材實料的, 今次特價$7.2一罐ja.

首頁

尾頁

跳至