使用意見

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

哩幾日冇晒提醒通知,就算有會員引用回帖,都冇提醒通知,煩請跟進!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

DoReMi媽媽 發表於 17-1-3 23:59
哩幾日冇晒提醒通知,就算有會員引用回帖,都冇提醒通知,煩請跟進!
我有喎

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

MsBusy 發表於 17-1-4 08:28
我有喎

即係選擇性不提醒?

我連你哩個回帖嘅提醒都冇,唔走入嚟睇唔知你回咗帖,只係有打招呼嘅提醒

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

DoReMi媽媽 發表於 17-1-4 11:52
即係選擇性不提醒?

我連你哩個回帖嘅提醒都冇,唔走入嚟睇唔知你回咗帖,只係有打招呼嘅提醒
我成朝都有喎, 用電腦版, 可能bk唔鍾意你, 幣啦...

象牙宮

MsBusy 發表於 17-1-4 11:54
我成朝都有喎, 用電腦版, 可能bk唔鍾意你, 幣啦...

唔鈡意咪唔鈡意咯! 我又唔係同BK傾,橫掂而家BK都冇偈傾ga啦!

珍珠宮

DoReMi媽媽 發表於 17-1-4 12:12
哼唔鈡意咪唔鈡意咯! 我又唔係同BK傾,橫掂而家BK都冇偈傾ga啦!
唔好嬲嬲豬, 唔靚架.

象牙宮

KiuShaBB 發表於 17-1-4 12:27
唔好嬲嬲豬, 唔靚架.
KiuSha好掛住你呀!別來無恙嘛!

珍珠宮

DoReMi媽媽 發表於 17-1-4 12:30
KiuSha好掛住你呀!別來無恙嘛!
我都掛住你!

無乜特別, 咁啱哩兩日有啲咳, 食咗藥好想瞓.

象牙宮

KiuShaBB 發表於 17-1-4 12:49
我都掛住你!

無乜特別, 咁啱哩兩日有啲咳, 食咗藥好想瞓.
哩排天氣乍暖還寒,真係要小心身體!保重呀!

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 +3金熱血 2018母親節勳章 2018父親節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 爸B勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

請問您所指的沒有提醒,是指版面的「提醒」旁邊沒有數字,自行按入提醒頁會見到有關提醒內容,還是沒有數字外,連提醒頁內都沒有提醒內容呢?

象牙宮

國務專員 發表於 17-1-4 13:55
請問您所指的沒有提醒,是指版面的「提醒」旁邊沒有數字,自行按入提醒頁會見到有關提醒內容,還是沒有數字 ...
版面和提醒頁都沒有內容,但明明有會員引用我文回帖,就如這個主題,所有回文我都沒有提醒,提醒頁更沒有內容,提醒頁的內容已經是3天前的了,只有打招呼有提醒。

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 +3金熱血 2018母親節勳章 2018父親節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 爸B勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

DoReMi媽媽 發表於 17-1-4 14:17
版面和提醒頁都沒有內容,但明明有會員引用我文回帖,就如這個主題,所有回文我都沒有提醒,提醒頁更沒有內 ...
已通知技術部檢查,另此引用回覆會作提醒測試。謝謝!

象牙宮

國務專員 發表於 17-1-4 14:45
已通知技術部檢查,另此引用回覆會作提醒測試。謝謝!
已改善了,謝謝!

首頁

尾頁

跳至