自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

今朝見到報紙講有條褔街x先生, 后生細仔, 2年要換7次眼鏡, 重次次都一定買guxxi, x拿星, 真係好興, 呢啲人快啲死把啦, 社會垃圾....
另一对29同26岁既賤人夫婦, 重要係攞左10年綜援既, 我真係好想講, 政府班褔街點做野架, 5見左錢又可以再出多次糧, 我好想講, 有野做既daddy, mami, 大家都5好再咁辛苦做野啦, 我地都係留返啲心机, 學下人地, 湊下仔女, 嘆下茶咁又一日囉, 重可以周身名牌, 年年去旅行....
我真係5想再返工啦....

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

公爵府

原文章由 chinghomama 於 08-12-19 09:37 發表
今朝見到報紙講有條褔街x先生, 后生細仔, 2年要換7次眼鏡, 重次次都一定買guxxi, x拿星, 真係好興, 呢啲人快啲死把啦, 社會垃圾....
另一对29同26岁既賤人夫婦, 重要係攞左10年綜援既, 我真係好想講, 政府班褔街點做 ...

:;pppp:

子爵府

....唔知講咩好

禁止訪問

好媽媽勳章

侯爵府

原文章由 chinghomama 於 08-12-19 09:37 發表
另一对29同26岁既賤人夫婦, 重要係攞左10年綜援既, 我真係好想講, 政府班褔街點做 ...

真係想.... .....

子爵府

我都5想咁毒去咒人, 但呢種人真係太多, 搞到我地勤力既一群, 重要比錢去養班垃圾, 天呀, 幾時呢個社會先至無晒呢班賤人呀....

子爵府

原文章由 claudia 於 08-12-19 09:57 發表
社會的寄生蟲, 寄生蟲之中的惡霸, 以倚靠別人為生, 以食別人的糧去生存, 游手好閒, 呢種人唔死都無用, 死左都仲要浪費納稅人的錢同佢收屍. 做人做到佢地咁癈柴咁無賴, 生又累社會死又累社會. 早死早著, 當唯一回報 ...

好話得好 ~~

大宅

講得好...

大宅

幾好廿幾岁, 唔駛做有政府養(姐係我地班牛養)
我地辛辛苦苦返工, 買名牌都要左諗右諗...
唉....政府D人又癈, 再將D錢又比D癈人

子爵府

原文章由 笑死人 於 08-12-19 10:09 發表
幾好廿幾岁, 唔駛做有政府養(姐係我地班牛養)
我地辛辛苦苦返工, 買名牌都要左諗右諗...
唉....政府D人又癈, 再將D錢又比D癈人

我重慘, 係唸都5敢唸呀....

大宅

原文章由 chinghomama 於 08-12-19 10:12 發表

我重慘, 係唸都5敢唸呀....

大家姐, 我覺得"福街先生"係抵鬧,
但我更想鬧果班批比佢既社署人員!!!!!!!!:;pppp:

禁止訪問

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我睇完都好嬲呀 我地辛辛苦苦搵錢,佢地就開開心心洗錢
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

呢啲咁嘅人又真係離晒譜mouth:

男爵府

話唔見錢都可以再出過....天呀....

大宅

伯爵府

原文章由 chinghomama 於 08-12-19 10:01 發表
我都5想咁毒去咒人, 但呢種人真係太多, 搞到我地勤力既一群, 重要比錢去養班垃圾, 天呀, 幾時呢個社會先至無晒呢班賤人呀....

最激氣就係,有時有D綜援戶間唔中走出嚟話自己有幾慘,呢樣唔夠錢,果樣又無錢買......

大宅

我都想換guccx眼鏡,我哋d辛苦$比lee d廢柴用

男爵府

有福街先生,皆因有福街政府.

首頁

尾頁

跳至