自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

sarahwong420 發表於 17-2-21 23:38
5. 爛仔手法!! 我問:「如果今次你地俾錯一set 平$100 的行李廂, 你地會call 我主動退錢給我嗎? 」根本 ...

中伏過,衰到死呢間店,

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

_candy_ 發表於 17-2-22 02:31
嘩,有聲討群組添

https://www.facebook.com/antibabyshop/

就係呢間呃人黑店。

大宅

黑店比多d人知 等佢冇人買

珊瑚宮

june231 發表於 17-2-22 21:57
黑店比多d人知 等佢冇人買

之前都有出過post,
隔一排又見。

大宅

引用:係咪牛頭角鴻圖道果間B-Shop

原帖由 beckyhong 於 17-02-22 發表
係咪牛頭角鴻圖道果間B-Shop?
我見佢網站係有電話號碼
個電話24小時長期唔通或者無人聽架

大宅

畀面勳章

回覆樓主:

babysxxx. 有冇多啲資訊?到邊間呢?

大宅

間野傻傻地,應該推上報啦,次排隊等一粒鐘,我試過email覆完我話有貨之後話搞錯左無貨,頂佢個製,擺明件貨比左人先會咁,一句吾好意思大晒,永世blacklist吾知點解仲有咁多人會買,啲人係咪太得閒太鐘意排陽

男爵府

hello0419 發表於 17-2-22 22:16
babysxxx. 有冇多啲資訊?到邊間呢?

牛頭角, FB search 就知! 不過d 留言全部都係人買, d 客complain 就即刻del , 又唔覆人甘lor⋯⋯

男爵府

Isaac_Ma 發表於 17-2-22 22:10
個電話24小時長期唔通或者無人聽架

預左la. 黑店點會聽電話. E 貓都唔肯覆呢

大宅

畀面勳章

sarahwong420 發表於 17-2-22 22:36
牛頭角, FB search 就知! 不過d 留言全部都係人買, d 客complain 就即刻del , 又唔覆人甘lor⋯⋯
...

唔該曬

大宅

以前拎貨等半個鐘甘上下已經走得,新年前去拎貨話要等三,四個鐘,仲要佢寫住開12點,我12:07上到去已經系拎4x號筹,真系無下次

男爵府

lam133 發表於 17-2-22 22:03
之前都有出過post,
隔一排又見。

我通常係買d 普通野, 用速遞寄, 慢都無所謂喇, 反正唔等洗! 只係Lee set 行李廂真係太大, 寄唔到先上去取, 甘就搞D 麻煩野!! 貨品有無問題唔評論, 但全間公司無論人手安排, 排隊/出貨安排, 甚至應對售前售後服務都係好大問題。 叫個客山長水遠搬番2 個廂去換, 真的聞所未聞, 恐嚇我仲有其他貨未到齊, 屈我mark 低欠一百! 甘係咪焗我幫他們的過錯去食死貓! 話我欠一百就一百呀, 寫欠1 千都得la, 仲成世界!! 老屈網店大家真係要醒目D!

禁止訪問

好媽媽勳章

回覆樓主:

珊瑚宮

sarahwong420 發表於 17-2-22 22:47
我通常係買d 普通野, 用速遞寄, 慢都無所謂喇, 反正唔等洗! 只係Lee set 行李廂真係太大, 寄唔到先上 ...

咁現在如何?

男爵府

回覆樓主:

我之前唔知架野咁衰,都衰左一次
件貨拖左我半年,我話報警佢先叫我去拎
上到去等左2個鍾

男爵府

呢間垃圾我以為中伏過
以後black list

伯爵府

sarahwong420 發表於 17-2-21 23:37
Lee 間出名訂貨耐,但係我心諗又唔係急用,12 月訂左2 個行李廂! Email 通知可取貨,C6 就排左個幾鐘去 ...

嘩,仲衰過淘寶,有次我要細掛袋(差不多100),佢俾錯個大(百幾人仔)嘅我,後尾佢送番個細嘅俾我,然後話大嘅你自己留用,佢話運嚟運去仲貴過件貨!

不過大嘅我真係無位,唔係我想要嘅,結果我送咗俾人
You think the only people who are people
Are the people who look and think like you
But if you walk the footsteps of a stranger
You'll learn things you never knew you never knew
-- Colors Of The Wind

男爵府

叫佢直接交貨上你度 一手交一手
唔好比左拎左你件貨先 費事遲D又叫你自己去拎貨件岩既貨
如果唔係 彩佢都傻

男爵府

畀面勳章

真係黑店黎,有乜理由自己出錯貨要人送上門換比佢,仲有平時追貨十問九唔應,而家追人一舊水有專人打電話黎,真係cheap 到爆

男爵府

lam133 發表於 17-2-23 09:15
咁現在如何?

之前個電話話: 件事未完結ga,會mark 低你欠$100. 但叫順豐收貨仲貴過$100 ,都要問番公司點做。
我話28 號要飛, 佢話未必安排到28 號前. (黑店俾1 星期有多時間都話處理唔到! 唔通我等佢半年好唔好!)
依家未有任何回音!

首頁

尾頁

跳至