自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

rrage0203045 發表於 17-2-23 09:42
叫佢直接交貨上你度 一手交一手
唔好比左拎左你件貨先 費事遲D又叫你自己去拎貨件岩既貨
如果唔係 彩佢都傻 ...

間野一定無甘好死, 話順風收番仲貴過$100! 算死草先叫我搬去換,話我反正仲有其他貨遲D 先取!
講野無腦ga, 俾錯唔係我責任,第1,我就算遲d 有貨,都打算速遞寄,點會仲上去排個幾鐘呀! 第2,就算將來自取,個行李廂我都要用ga! 等齊D 貨要幾耐無人知,1 個月? 2 個月? 第3,就算有其他貨, 唔代表我方便將2個行李廂搬出搬入,佢覺得好,但我唔係古里lor!

要換貨無問題, 送番正確的貨俾我,一換一! 否則,lee 間黑店分分鐘收左件貨,無回音,換貨俾我分分鐘叫我嘔運費!!

大宅

呢間嘢,依家就算幾平,我都唔會再買,真係好差好差,貨期耐,又耐得耐,去拎貨仲等得耐,就算佢地依家係我公司附近都唔會再買,不過講真,仍然係好多人投訴,但仍然會繼續買,幾萬個like...佢地真係長做長有!
仲有,有些貨我覺得唔係正品.......

子爵府

笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 親子王國15週年勳章

求店名

伯爵府

開心吸收勳章

呢間係著名黑店

子爵府

回覆樓主:

我3年前已blacklist左呢間野,第一次訂件厚毛毛背心,秋天訂,春天先比到貨,中間inbox N次都冇人覆,要喺佢嘅FB 當眾留言話佢地吾覆野先有人覆下我。

伯爵府

2018復活節勳章 熱血金章 好媽媽勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章

一定唔畀,佢可以話差價5千一萬,仼佢噏

叫佢自己上來收返件貨
「政治乃眾人之事」-- 國父孫中山先生

大宅

推上報啦,等佢執笠大吉

男爵府

間野真系幾cheap

男爵府

回覆樓主:

自己比錢貨係佢嘅責任

子爵府

熱血勳章 畀面勳章

睇晒D留言.....嘩間野咁cheap都有....
支持推上報

男爵府

gloriatutor 發表於 17-2-23 11:22
睇晒D留言.....嘩間野咁cheap都有....
支持推上報

見到甘多like, 真係一時被矇騙, 仲有好多人唔知, 仲會擁去一年一度開倉tim,做生意唔老實幾平都假la, 而且我都講左個廂已經拖過番屋企, 甘都再回收俾其他客,當個個客係水魚!所以一定要post 講出來.

子爵府

熱血勳章 畀面勳章

sarahwong420 發表於 17-2-23 11:48
見到甘多like, 真係一時被矇騙, 仲有好多人唔知, 仲會擁去一年一度開倉tim,做生意唔老實幾平都假la, ...
或者你都可以考慮係fb打出黎, 個post set所有人都睇到, 可能會有再多d人幫你share, 以免中招!!我本身唔識呢間野, 而家知道了, 真係唔會幫襯!!

侯爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 BK Milk勳章

NemoDory 發表於 17-2-23 10:23
求店名

baby 店

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

sarahwong420 發表於 17-2-23 09:59
之前個電話話: 件事未完結ga,會mark 低你欠$100. 但叫順豐收貨仲貴過$100 ,都要問番公司點做。
我話28 ...

唔好理佢,佢係要番100 元,
就等埋其他貨先再傾。

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

sarahwong420 發表於 17-2-23 11:48
見到甘多like, 真係一時被矇騙, 仲有好多人唔知, 仲會擁去一年一度開倉tim,做生意唔老實幾平都假la, ...

就係囉,我年頭買咁,
過咗3個月我先記得,仲未給我貨,
足足等左6個月多先俾。

警察話人多報先好落報。

珊瑚宮

gloriatutor 發表於 17-2-23 11:51
或者你都可以考慮係fb打出黎, 個post set所有人都睇到, 可能會有再多d人幫你share, 以免中招!!我本身唔識呢 ...

試過了,唔同網都放過了。

珊瑚宮

NemoDory 發表於 17-2-23 10:23
求店名

黑店

子爵府

我冇留意小朋友野,又好少網購(一年只1,2次),我都知呢間鋪出曬名差勁!

幫推,希望大家唔好再中招!

男爵府

lam133 發表於 17-2-23 13:15
黑店

Lee 間唔知是否一樣,唔好開錯名,我講那間係叫Bxxx Shop 美國入口 (地址係牛頭角)
https://www.facebook.com/antibabyshop/

男爵府

meia 發表於 17-2-23 11:09
一定唔畀,佢可以話差價5千一萬,仼佢噏

叫佢自己上來收返件貨

你講得對, 任得佢up 差價幾多都得喇, 要我加錢當然唔要la, 當初係邊個再三check 過話無問題先叫我取走.

首頁

尾頁

跳至