自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

NemoDory 發表於 17-2-23 10:23
求店名

上面有人post左, 我驚甘多baby 用品店令人誤會,
https://www.facebook.com/antibabyshop/

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

sarahwong420 發表於 17-2-23 13:48

Lee 間唔知是否一樣,唔好開錯名,我講那間係叫Bxxx S ...

係喎。
但都係咁衰。

伯爵府

呢間野.....唉! 幫襯過一次怕怕..
唔明仲有咁多人買.

大宅

開心吸收勳章

我之前唔知咁衰, 一次買左5樣野....C6幫我去左拿3次野之後(有1次去到排成百幾個走左), 叫我以後幾平都咪再買, 我話佢知仲有3件貨未拿...

比錯貨人都仲態度咁差, 真係唔會再幫襯......

男爵府

AllyKimchi 發表於 17-2-24 14:32
我之前唔知咁衰, 一次買左5樣野....C6幫我去左拿3次野之後(有1次去到排成百幾個走左), 叫我以後幾平都咪再 ...

叫我俾番$100,我問她究竟係邊個錯? 佢話係同事錯,但係已經講左「唔好意思」 甘話! 如果一句唔好意思就不需要負責任,一句話值$100,我講10 句, 俾番1000 我呀唔該

男爵府

回覆樓主:

我買左五樣野,十月到而家,話發順風,兩個星期先發貨。。。真係等到傻,但仲有套書未到港,無下次

子爵府

sarahwong420 發表於 17-2-24 15:12
叫我俾番$100,我問她究竟係邊個錯? 佢話係同事錯,但係已經講左「唔好意思」 甘話! 如果一 ...
吓.. 佢都識講係佢同事錯, 佢唔諗辦法解決, 重要叫你俾返$100 佢....彩佢都傻.....叫佢一係拎埋二個啱的喼去你到一換一... 唔肯就算... 冇可能叫個客補返個差額或親自拎上去換返.... 最主要俾佢地俾錯你, 問題不是出自客人果到...
同埋佢都冇送貨服務俾你, 咁佢要收返個喼..當然係佢地親自去啦~~

子爵府

就算我住附近我都唔想帶住兩個箱出街再換,然後再返屋企啦!!!應該道歉然後帶兩個細ge 上黎換!
呢d 唔係錢唔錢問題,難道做生意一定包你賺錢ge 咩,見你有其他貨應該當你熟客處理啦!應該對你更加有禮貌d!今時今日甘ge 服務態度

珍珠宮

牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

呢間野出曬名,搬咗舖後就冇幫襯

俾錯係佢嘅問題,一定唔會拎返上去換

公爵府

我11月過買幾件嘢,佢地啲description好差的,寫12月到貨,等你以為好快有,我最終上星期收到貨。原來佢地係寄船,所以唔好信佢地講的到貨日期(之前見佢地成日賣朱古力可以拜年用或放全盒,話新年前有貨,唔知會唔會清明先有?
唔該唔好同我打招呼,不要點評!

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

可能管理有-的問題//我見好見人訂

男爵府

((已完滿解決: 有個應該係話得事, 打電話俾我C6, 話知道係他們的錯, 可以免費上門換俾我地, 或者不用我們額外付錢保留現有的廂. 因為我28 號飛,都唔想換來換去, 最後已解決. 另外有幾件貨未到未取的, 負責人話會另送順風免費寄到sf 站俾我, 甘我希望將會做得到la⋯⋯)完。

公爵府

sarahwong420 發表於 17-2-26 14:00
((已完滿解決: 有個應該係話得事, 打電話俾我C6, 話知道係他們的錯, 可以免費上門換俾我地, 或者不 ...

值明唔擺上網唔得
無壓力就無人理

大宅

哄返冇事,繼續買野!
出事再哄再買野(emoji)(emoji)

首頁

尾頁

跳至