跳至

首頁

尾頁

大宅

我囡囡13個月,宜家仲用緊床圍套裝個BB枕,好似有D細咁!我去睇過SINOMAX, "登粒"都有BB枕,但唔知邊隻好 你地BB換左枕頭未?

大宅

我個 B 都未換呀 ,, 諗住遲 D 換床時一次過換

別墅

原文章由 cattylui 於 08-12-23 11:20 發表
我囡囡13個月,宜家仲用緊床圍套裝個BB枕,好似有D細咁!我去睇過SINOMAX, "登粒"都有BB枕,但唔知邊隻好 你地BB換左枕頭未?

我阿仔用緊sinomax呀, 都ok wor, 因為, 佢有3塊的, 初生-1歲用第一塊, 之後, 大少少, 可以再加一塊咁, 都唔錯!
我初時睇, 原個好似好高好大咁, 後來, sales拆比我睇, 原來可以慢慢跟年紀加上去, 又ok 喎, 你可以去睇下, 叫sales拆比你睇!

別墅

my son needs 'adult pillow' and sleep up-side-down =)

大宅

好媽媽勳章

我都係用SINOMAX!剛剛開始給阿b用!又一塊開始!

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我仔仔出世已經用枕頭..我姨媽話sinomax初生夠平~bb訓對頸無影響喎..我他他果時絛乜問題~佢滿月之後條頸都硬唔洗托頭..所以用到而家仲用..將會轉小童枕

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我仔仔出世已經用枕頭..我姨媽話sinomax初生夠平~bb訓對頸無影響喎..我仔仔果時訓都無乜問題~佢滿月之後條頸都硬唔洗托頭..所以用到而家仲用..將會轉小童枕

大宅

好媽媽勳章

我都係買左sinomax~ 用左好耐lu~

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

之前用sinomax...用到第2層佢都嫌唔夠高,鍾意訓過黎大人床...
而家訓緊我地d pillows..

大宅

原帖由 我愛Corina 於 09-1-4 23:45 發表
之前用sinomax...用到第2層佢都嫌唔夠高,鍾意訓過黎大人床...
而家訓緊我地d pillows..

我囡囡都係鐘意訓上大人枕都訓, 仲好好訓添, 都唔知點搞.

大宅

我仔仔都係好鐘意訓我地D 大人PILLOW,其實甘訓會唔會影響佢地呢. ...?

男爵府

醒目開學勳章

原帖由 KINGHIM 於 09-1-12 12:40 發表
我仔仔都係好鐘意訓我地D 大人PILLOW,其實甘訓會唔會影響佢地呢. ...?

我都想知..
因為佢成日訓訓下就走黎訓左我個位..

複式洋房

之前我baby感冒夜晚鼻塞就會訓我枕頭, 訓高d有助佢呼吸, 好番後就比較少訓大人枕頭, 我會俾佢訓一陣, 訓lum左就擺番佢落自己枕頭, 不過佢睡姿好差, 有時會訓左落daddy心口, 有時會同我地完全反方向, 搵對腳踩住我.

伯爵府

好媽媽勳章

我仔仔一歲我先俾枕頭佢用,不過佢好似唔多鍾意用枕頭訓,初初仲訓到發脾氣,拎走個枕頭就會訓得好d,宜家就會訓訓下就會碌走唔會訓係枕頭頭上面,俾佢激死:;pppp:

珍珠宮

我囡囡都係鐘意睡大人枕頭度睡覺的!
現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

洋房

我個女鍾意睡大人枕頭一取走就喊

複式洋房

我個女都鐘意大人枕頭呀!

複式洋房

have but no use, coz she will move her head away from the pillow.....

首頁

尾頁

跳至