影視娛樂

跳至

首頁
12345...45

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

CNBLUE 2017 320 7CN 回歸!

BOICE, 你準備好未?
REDAY~~~~~~~~~~~~~~~!! GO!!!

兩大金毛~~~~~!! 二哥同敏赫幾時會染埋呀? 好鬼期待~~

仲有日本第 11 隻單曲! SHAKE SHAKE !!
CNBLUE UN~UN~ UN 之作~

容飯注意: 622 大阪生日場呀~!!!!!!!!!!! 一齊慶生喇~!!!!

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

CNBLUE Schedule:

[12:10] SBS 《人氣歌謠》 錄影
[15:00] CNBLUE 7TH MINI ALBUM [7ºCN] 簽名會 (新村)

KBS2 '유희열의 스케치북'에 뜬다. “柳熙烈的寫生簿” 錄影

Our Glory Days : DVD&BD 發行

翡翠宮

MANILA D 片陸續咁出喇~~! UPDATE 下先~

CNBLUE- You're So Fine (이렇게 예뻤나) @ One K Global Peace Concert in Manila

CNBLUE- Can't stop @ One K Global Peace Concert in Manila

[FANCAM] 170302 - Cinderella - CNBLUE OneK Concert in Manila

翡翠宮

又要買? 我屋企一大堆都未做完~
「HD」170308 Singles Korea - BTS ADS 'ABOUT ME' - Yonghwa CNBLUE

(JungYongHwa) 170307 YongHwa message for Singles Magazine

翡翠宮

睇左未? 真係.......好好笑~

寄宿家的女兒們 (中字)
170307 homestay.E04 郑容和
http://www.tudou.com/programs/view/UBoF-79CM1Y/

男爵府

回覆樓主:

到到到

翡翠宮

maggkiki 發表於 17-3-9 15:17
到到到

以為無人黎~ 要執笠呀..........

NO.1

咁..........我又係懶D. , 抵C O既~~~~~~~

別墅

條link開唔到

翡翠宮

PARK-PARK 發表於 17-3-9 15:26
條link開唔到

邊條? 寄宿家?

我手機都電腦都開到喎.

電腦要有FLASH 先睇到土豆.

唔得O既話, 暫時就要用: 百度網盤:

LINK: http://pan.baidu.com/share/init?shareid=4026256200&uk=3309027603
P/W: sfhk

OR
網盤: 直入唔使密碼

歡迎光臨. 第2位~

別墅

在手機ok, thanks!

Queenie_0012    發表於 17-3-10 12:27

別墅

有人去22/6 Osaka 場嗎?

大宅

畀面勳章

Queenie_0012 發表於 17-3-9 15:07
睇左未? 真係.......好好笑~

寄宿家的女兒們 (中字)

Thank you~~ 睇左嘞,勁好笑。被一群女人K.O 左 (emoji)(emoji)

男爵府

Queenie_0012 發表於 17-3-9 15:19
以為無人黎~ 要執笠呀..........

我仲懶,平時唔多搵料,都係來呢度睇,千祈唔好執呀

子爵府

回覆樓主:

子爵府

大家mark實日子喇

Queenie_0012    發表於 17-3-10 12:43

子爵府

回覆樓主:

我最捧你場啦其實見你幾日無出現,都無留意你開左新鋪

翡翠宮

PARK-PARK 發表於 17-3-9 16:10
有人去22/6 Osaka 場嗎?

好似有人蠢蠢欲動想去.........

我呢D 就蛋家雞見水, 有得睇, 無得去.

翡翠宮

crabqueenie 發表於 17-3-9 16:13
Thank you~~ 睇左嘞,勁好笑。被一群女人K.O 左 (emoji)(emoji)

KAKAAA~ 真係好鬼好笑架.

見到成班 NUNA, 又怕怕醜醜, 但又自大喎. 堅可愛~

歡迎第3位~

翡翠宮

maggkiki 發表於 17-3-9 17:19
我仲懶,平時唔多搵料,都係來呢度睇,千祈唔好執呀
謝謝你啊~
NO. 4

翡翠宮

yy816 發表於 17-3-9 23:18

YEAH~ NO. 5

首頁
12345...45

尾頁

跳至