親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

今晚伏係部PC諗住上WEB 買立山車票, 但唔知甚麼原因, 完成左信用卡付款後, 去唔到最後階段COMPLETE ORDER, 只係出了ACCESS ERROR字樣!!

有無人成功買到票? 我訂票時出了甚麼問題呢?!!

希望叻叻BK JM幫幫忙呀, 我C6好緊張話上唔到山成個TRIP無晒MOOD!! 謝謝!!

禁止訪問

珍珠宮

ATRT_HFC 發表於 17-3-18 00:34
今晚伏係部PC諗住上WEB 買立山車票, 但唔知甚麼原因, 完成左信用卡付款後, 去唔到最後階段COMPLETE ORDER ...

點知你入過咩資料撞到佢error呢。。。
一係call to,一係如樓上所講,打去card center,無過數咪再訂過~

男爵府

回覆 終極熊貓 的帖子

其實我己不停再試過上網訂票, 前後共4次, 但仍是不能完成訂票!! 我亦立即打了給信用卡銀行問有否過數, 答案係我有此交易, 但最後會否過數則要等對方確認!

我以往無數次上網買不同國家的門票或入場票, 從來未試過咁既情況, 所以情急之下才上網試下問有無類似經歷既可以分享下!

我好唔忿氣再轉用另一張銀行信用卡, 而呢張卞要用手機SMS 認證, 最終至可以成功完成所有訂票程序! 註: 我前後轉左3張不同銀行的信用卞呢!

首頁

尾頁

跳至