烹飪搵食

跳至

首頁
45678...13

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章

自助餐... d 人既comment 反而唔係甘好...

如果申請regal card, dinenr可以有75折或以上, lunch 有時可以做到50% off, 視乎佢o個期有無做promotion.

不過記住, 一分錢一分貨~

如果你想開card食, 記住早d去開card, 拎左張cash coupon 先, 如果唔係, 當日申請既話, 佢會唔比你即晚用嫁~

原帖由 KooEE 於 09-2-26 15:33 發表

請問, 我媽媽今個星期日生日, 打算近近地去沙田麗豪吃luch 自助餐, 但係打電話去問就只得九折visa優惠, 如果係咁, 我想最化算應該點?

侯爵府

好媽媽勳章

應該有, 因為我覺得無咩人會申請... hehe
原帖由 6191094 於 09-2-26 19:44 發表

好吸引吓喎
e + 仲有無
有 d 想 join !!

侯爵府

好媽媽勳章

我覺得幾ok, 又唔迫, 如果去新城市o個d, 一定嘈d, 又會比人趕.

貴唔貴呢... 用左regal card 個25% off後, 我覺得ok, 同新城市o個邊d price 差唔多啦, 有時可以抵少少添

我去過幾次, 反而見佢幾full~

原帖由 LongRyan 於 09-2-27 12:44 發表
想問呢間越南野幾好食架? 貴唔貴? 我成日見到都係得一, 兩檯有人坐.

子爵府

一田 food court 的 mos burger 好食
我試左 mos burger 和 cheese burger, 兩款都好味道

禁止訪問

男爵府

原帖由 海味軒_SG 於 09-3-10 15:27 發表
講到沙田我都係覺得河畔強記好,十蚊有鮑魚雞粥都唔錯。
同過幾班不同的朋友去食反應都唔錯。

之前同朋友去食過飯,d粥真係幾得架?

禁止訪問

男爵府

唔知沙田邊到仲有好野食呢?

伯爵府

喺瀝源村商場, 希間叫蘭香閣餐廳, 佢既涷檸茶好好飲, 其它野都好好味

原帖由 芝士腸 於 09-3-11 09:44 發表
唔知沙田邊到仲有好野食呢?

男爵府

有少少離題, 你地有冇去過科學園個間露天bbq 任食個度食過 ? 覺得如何?!

男爵府

原帖由 蘑菇 於 09-3-11 15:10 發表
喺瀝源村商場, 希間叫蘭香閣餐廳, 佢既涷檸茶好好飲, 其它野都好好味

我之前經過好似執左而家開番喇

伯爵府

新裝修同埋轉左落下一層

原帖由 芝士腸 於 09-3-11 18:19 發表

我之前經過好似執左而家開番喇

子爵府

咁大圍火車站對面間强記又如何?

原帖由 海味軒_SG 於 09-3-10 15:27 發表
講到沙田我都係覺得河畔強記好,十蚊有鮑魚雞粥都唔錯。
同過幾班不同的朋友去食反應都唔錯。

男爵府

原帖由 蘑菇 於 09-3-12 12:34 發表
新裝修同埋轉左落下一層

thank

男爵府

原帖由 JJA 於 09-3-12 15:12 發表
咁大圍火車站對面間强記又如何?

之前我屋企人生日都係果到食飯,呢間野都唔錯架?

大宅

大家知唔知係沙田廣場的小巴黎越南餐廳搬咗去邊?

我好鍾意食個度D香茅豬扒!

子爵府

If you are talking about the poolside FRESH 露天 buffet, I went there last Thur evening.......no good gar

Very simple food like salad, steak, porkchop, chicken wings, potatos, sausage, fish ball, meat ball, plain green vegetables, plain rice, for dessert - 4 kinds including jelly & waterchestnut sweet soup.....

NO drink except water
NO soup
NO seafood
NO sushi, hot noodles
NO service, you pick your tissue paper, folk & spoon

But very spacious as no customers

It just look like a staff canteen with buffet. Even my kids said they didn't want to take such buffet again.

原帖由 vickym 於 09-3-11 15:49 發表
有少少離題, 你地有冇去過科學園個間露天bbq 任食個度食過 ? 覺得如何?!

男爵府

原帖由 betty10 於 09-3-12 19:00 發表
大家知唔知係沙田廣場的小巴黎越南餐廳搬咗去邊?

我好鍾意食個度D香茅豬扒!

執左啦

大宅

雖然那裏地方迫D,但幾抵食。
那裏的凍檬粉,都好正呀!

侯爵府

好媽媽勳章

我見廣告話 大人都係 $100 以內 ($78/$88), 呢個價, 不能有太大期望.

我反而想問, 味道好嗎?
原帖由 yuetmama 於 09-3-12 23:05 發表
If you are talking about the poolside FRESH 露天 buffet, I went there last Thur evening.......no good gar

Very simple food like salad, steak, porkchop, chicken wings, potatos, sausage, fis ...

首頁
45678...13

尾頁

跳至