跳至

首頁

尾頁

複式洋房

bossini 有孕婦衫賣, 平靚正!!!

I have bought a pair of jeans at bossini before christmas, it is only $180, good quality and good cutting and not expensive. Free改短衭腳tim.

But not every bossini sells pregancy clothing, some only, pls check which ones have before you go.

大宅

Thanks fro the info!!!!!dunnow at to wear now ......
will go chk chk

別墅

我第 1 胎都係於 bossini 買衫架 ..
平平地 .. 質地唔錯 .. 買 d basic 款都 ok ..
最鍾意佢地 d 牛仔褲 .. 著咗出來都唔錯 ..

別墅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我都想買,但係邊間bossini有孕婦裝賣??

公爵府

原帖由 Czerny 於 09-1-7 16:56 發表
我都想買,但係邊間bossini有孕婦裝賣??

MONGKOK

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

I bought 1 pair of 燈芯絨褲 & 2 pieces of 長身衫 at CWB Bossini. total only $415 ^^

大宅

where is CWB Bossini?

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 TracyChi 於 09-1-15 13:48 發表
where is CWB Bossini?

Sogo 後面向世貿方向.

大宅

原帖由 jelly-pudding 於 09-1-15 15:13 發表

Sogo 後面向世貿方向.

Thanks

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

我去BOSSINI睇過.款好小,色得2隻.貨錢都唔係好平.做特價先百幾.唔特價都二百未.不過好難講.可能唔係專門店關係LA.
藍田匯景廣埸有間孕婦專門店.款色多好多.牛仔褲,西褲唔特價都係幾十至百幾.CUTTING都唔錯.著出來唔似大肚.生完重可以著返.有些褲裙都係$150/2件.
買左3條褲,2件衫,2條裙,4條UNDERWEAR.TOTAL649.係5樓,801號.
新都城中心三期都有分店.重有其他分店.
好似葵涌廣場都有.但詳細地址唔記得

複式洋房

請問間舖頭叫乜野名呀?因為我係旺角都買左D,但係冇你講果間咁平呀??咁夏天衫可以試下去果度買嗎!

大宅

HI ladies,may i know which branch hv maternity clothing in bossini????????

子爵府

我有个friend有間ishop, d野都OK,你地睇吓啱唔啱啦

http://www.kidsnstuffs.com/catalog/

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 counts01 於 09-1-21 23:29 發表
請問間舖頭叫乜野名呀?因為我係旺角都買左D,但係冇你講果間咁平呀??咁夏天衫可以試下去果度買嗎!

舖名叫珊珊孕婦時裝.你可以去試下.我星期六都會去買BRA.因為佢地款都轉得好快.孕婦哺乳BRA都係$29/個.
藍田匯景廣場5/F.801舖.
新都城中心三期142號.(寶琳MTR)

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至