論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

別墅

大約兩個月前的某個晚上, 我見到劇肥野同亞B玩(我隻9仔), 佢地一齊睇電視, 無意我瞄到劇肥野輕掃亞B個禁地, 但當時我覺得話佢好難為請, 所以無出聲.
聖誕節全家去左旅行, 番到屋企, 劇肥野聽到聲, 第一時間由ROOM出黎去次所, 再入番去reading book
直至訓覺, 全程唔會出黎幚手執行理, 唯一出過黎同我講, 亞B咸濕佢, (好無奈, 你條友攪佢呀), 係呀, 亞B姐姐好靓呀?
尋日又覺得好奇怪, 亞B平日好跟我, 連我沖涼, 都係門口等我, 尋日晚飯後一直好痴劇肥野, 我叫都唔理我, 就算劇肥野入左room, 我關左佢對門, 亞B都係門口哀嗚, 我林劇肥野知?事, 後來佢抱左亞B入room, 到左夜晚, 我同亞B VV, 準備sleep, vv完清潔下, 見到亞B下面好大, 唉..........
如果大家係我會點林呢???
C6叫我同劇肥野講, 以後唔可以單獨同亞B係room wor.

禁止訪問

好媽媽勳章

男爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 sweetcouple 於 09-1-6 11:16 發表
唔係下化??? 狗都攪?

As there have been so many sexual harrasement cases, I don't feel surprised.

樓主,小心d變態野。

別墅

C6話就算亞B發情, 點解唔搵我, 唔搵你, 唔搵亞仔, 因為佢知劇肥野帮到佢.

咁武B既第一次就咁..........唉.

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

好變態啫

男爵府

條友gum狼,小心她假日時找真人發洩!!or even find other animals

I would suggest 府上進行消毒大行動,因爲條友可能已經帶菌!

別墅

原帖由 saiwanho 於 09-1-6 11:28 發表
條友gum狼,小心她假日時找真人發洩!!or even find other animals

I would suggest 府上進行消毒大行動,因爲條友可能已經帶菌!

我間屋07年9月全新大裝修入伙, 劇肥野11月到, 我林住炒左佢, 唔只消毒直頭搵裝修佬再執過, D野爛Q曬.

男爵府

原帖由 車.人. 於 09-1-6 11:35 發表

我間屋07年9月全新大裝修入伙, 劇肥野11月到, 我林住炒左佢, 唔只消毒直頭搵裝修佬再執過, D野爛Q曬.

she is bun or indonesian? How old? Single/Married/Widowed? Should be added to black list.

侯爵府

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 saiwanho 於 09-1-6 11:28 發表

捉d蛇蟲鼠蟻、章郎入埋一袋過拒,比拒頂住下先!

別墅

原帖由 saiwanho 於 09-1-6 11:42 發表

she is bun or indonesian? How old? Single/Married/Widowed? Should be added to black list.

佢係菲, 離婚, 有兩個小朋友, 3xyear old

別墅

原帖由 pollyw 於 09-1-6 11:43 發表

捉d蛇蟲鼠蟻、章郎入埋一袋過拒,比拒頂住下先!

pollyw

你笛走左sofa yan之後, 休黙左, 新工人好嗎?

侯爵府

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 車.人. 於 09-1-6 11:47 發表

pollyw

你笛走左sofa yan之後, 休黙左, 新工人好嗎?

唔係咁点過日神!呢d係長期請エ人既後遺症。…会癲架

而家个Bun都麻麻地。不過我學曉控制脾氣,加上自己勤カd,對拒不存期望(同因我係stay hoMe M0M)。

至少而家个賓会比番几分薄面我,响我面前扮下做野,就算…!

男爵府

原帖由 車.人. 於 09-1-6 11:44 發表

佢係菲, 離婚, 有兩個小朋友, 3xyear old

widow and divorced I don't dare to employ

翡翠宮

畀面勳章

千奇唔好俾小朋友同佢單獨一齊。

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章

OMG.. so crazy and disgusting!!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

侯爵府

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 saiwanho 於 09-1-6 12:17 發表

widow and divorced I don't dare to employ

我請過几个widow/divorced。邊有咁多比你挑?

伯爵府

你講笑呀? 就係你宜家相中個隻狗呀?

別墅

原帖由 123!@# 於 09-1-6 15:27 發表
你講笑呀? 就係你宜家相中個隻狗呀?

係呀. 真嫁.
我希望亞B既"希"性, 可以暫時保住亞仔la.

子爵府

she is crazy!!!!

首頁

尾頁

跳至