美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

民房

原帖由 atsuo777 於 09-1-7 21:59 發表
等我攬住你對腳做人肉暖袋

嘩....好warm 呀,哈哈
減肥護膚,想自己健康d 既就搵我啦.d 產品自己用過真係work.
好憎d人唔跟足指示就話我地d野唔work!!
http://ap.ec-keepfit.com

禁止訪問

禁止訪問

大宅

請問咩牌子係邊度買?how much 呀?many thanks!

原帖由 Steplau 於 09-1-7 15:20 發表
我係飲黑糖老薑茶, 之前係諗住令M 少d血塊/經痛,
飲完之後手腳會無咁凍, 意外地減少胃氣同腸胃正常d (我d腸胃之前好差ga),
可能佢令到新陳代謝快左

...

我嘅寶貝Cyrus係2004年10月8日出世架 【煒明光亮天上照•晉爵加官萬人朝】 Cyrus靚仔相

男爵府

I agree with you!
Eletric blanket is perfect!
原帖由 Mighty 於 09-1-7 18:29 發表
你試下用電BLANKET、我在海外時用了幾年、非常満意、回港後在永安也買了電BLANKET、現在没有、簡直睡不着。 上床10分鐘前開定、睡時便非常暖。 之後可選択長時間開着、或者関了才睡。     ...

男爵府

原帖由 aprilpoon 於 09-1-7 15:50 發表
或者你可以試下我地公司既當歸片丫,佢可以速進血液循環,咁d 手腳就唔會咁冰冷嫁喇~
你pm 我丫~

Pls PM to me, thank you!

男爵府

原帖由 twmama 於 09-1-7 13:22 發表
我建議唔好用熱水浸腳,因為熱水會令皮膚變得乾燥,用暖水袋會比較好。其實你都可以試食“當歸片”,佢會令加快你的血液循環,因為手腳冰冷,係因為D血行得唔好,每日食一次,每次食一粒,包你好快feel到,一樽都係百幾蚊。因為我係冬 ...

請問你食那只當歸片”?

男爵府

Goling

Could u tell where to have 薰蒸 and how much it cost. Thx!

民房

原帖由 marthana 於 09-1-8 10:27 發表

Pls PM to me, thank you!

我係herbalife 既~
我地既當歸片除左可以令到你m 黎時無唔舒服之外,佢仲可以速進你既血液循環既,咁因為人會手腳冰冷,其實係因為佢既血液循環唔好丫嘛,所以呢隻血液循環對手腳冰冷既人特別好~

你唔駛擔心佢會太燥,因為洋甘菊既成份,會平衡番既,所以唔駛驚~
而佢一樽1個月份量都係$136 ~
減肥護膚,想自己健康d 既就搵我啦.d 產品自己用過真係work.
好憎d人唔跟足指示就話我地d野唔work!!
http://ap.ec-keepfit.com

男爵府

wellcome 有呀, 即沖的, 薌園黑糖老薑茶!
我o係'婦女醫護'有版友介紹先識jar

原帖由 CYRUS.ma 於 09-1-8 01:37 發表
請問咩牌子係邊度買?how much 呀?many thanks!

禁止訪問

別墅

暖腳產品很多,你睇下依個可以幫倒你嗎~http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b9683391?r=1174308880

原帖由 南靜 於 09-1-7 11:05 發表
有冇咩辦法快d暖呀

Nicole MAMA

禁止訪問

禁止訪問

別墅

我係會凍到出凍瘡ga, 因為如果我唔係沖完涼即上床的話, 咁就成晚隻腳都唔會暖, 就成晚唔洗瞓~
我試過用暖手器, 要點火嗰d, 咁只係一個位暖同埋好危險咁, 又試過用暖水袋, 不過隻腳一定要壓住我暖水袋先會暖囉, 依家就用暖毯, 瞓之前開15min然後入去瞓, 15-30min隻腳會暖返, 好快就瞓倒, 同埋瞓前我會閂咗佢, 咁就成晚都暖, 唔會一part暖一part凍!

子爵府

原帖由 Mighty 於 09-1-7 18:29 發表
你試下用電BLANKET、我在海外時用了幾年、非常満意、回港後在永安也買了電BLANKET、現在没有、簡直睡不着。 上床10分鐘前開定、睡時便非常暖。 之後可選択長時間開着、或者関了才睡。     ...

我都係用呢個方法,已經用左好幾年架喇!
如果唔係,訓一晚,冚兩張羽絨被都唔暖呀!

大宅

I use warm water bottles of the brand name "fashy" which doesn't smell bad and its design is good. Those made in HK or China smell very bad. I put one near my feet and cuddle another one. You can buy them in Jusco or Citysuper. But the beautiful ones were sold out during sale.

洋房

之前SASA或卓悅有D包包係可以放入微波爐叮三分鐘循環再用的, 用黎暖腳都好好用, 每次可以維持幾個鐘, 好方便

大宅

我早排試過幾晚半夜對腳凍醒而瞓唔返
之後每日飲南棗水同即沖薑茶就有改善, 呢幾日咁凍都touch wood都呢d情形
大小通吃
只要係入得口既都鐘意食

男爵府

我用張珊瑚被鋪床, 咁係暖好多嫁, 羽絨被上面再加毛巾被, 咁就無咁冷啦.
[

首頁

尾頁

跳至