跳至

首頁

尾頁

男爵府

請問有冇人帶過bb去利園嗰間Magic Mirror 剪頭髮呢?
我仔仔15個月大, 次次同親佢去剪頭髮, 把鉸剪都未掂到佢啲頭髮佢就喊定先, 就算有車車坐住, 有dvd睇, 有玩具玩都冇用, 有人介紹呢間我同佢去Magic Mirror剪, any comments?
佢而家啲頭髮長到就嚟可以紮辮仔

怕你長得太快,未及把你看仔細;怕你長得太慢,恨不得你快高長大
買得太多玩具,怕你會將佢哋四圍堆;買得太少玩具,又怕你會憨居居

別墅

有冇考慮自己幫佢剪. 尤其仔仔其實都好簡單. 不過要等佢瞓咗先剪得.

男爵府

冇呀, 我哋超冇信心, 好怕剪到好似狗咬咁, 同埋佢好易醒

原帖由 elaineson 於 09-2-6 17:06 發表
有冇考慮自己幫佢剪. 尤其仔仔其實都好簡單. 不過要等佢瞓咗先剪得.

怕你長得太快,未及把你看仔細;怕你長得太慢,恨不得你快高長大
買得太多玩具,怕你會將佢哋四圍堆;買得太少玩具,又怕你會憨居居

子爵府

原帖由 KarieWu 於 09-2-6 17:43 發表

喂.....敏妮兩次剃光頭都好乖, 郁到唔郁, 1反常態

http://hk.myblog.yahoo.com/loveyi_ivy

男爵府

畀面勳章

原帖由 KarieWu 於 09-2-6 17:43 發表

你形容得好攪笑

男爵府

2024勳章 BK Milk勳章

rrrr
大個仔是"華"

首頁

尾頁

跳至